Merhaba herkese

Melisaklccc

Hoşgeldin dua ile beklenenim 💕🤲🏻
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
309
209
103
Benim merak ettiğim bir konu var bu ay yumurtlamayi ovulasyon testiyle takip ettim bugün yumurta çatlayali 9 gün oldu hamilelik gerçekleşmeyenler çatlamadan kaç gün sonra adet oldular hamilelik gerçekleşenlerde yumurtlama sonrası belirtilerini yazarlarsa sevinirim

Eğer hamilelik gerçekleşmezse çatlamanın 14. Günü adet olunur . Ana değişebilir bir iki gün oynayabilir

Eğer hamilelik gerçekleşmezse çatlamanın 14. Günü adet olunur . Ana değişebilir bir iki gün oynayabilir
Anladım teşekkürler hamilelik olursa belirtiler çatlamadan kaç gün sonra başlar acaba bilginiz varmi

Canım benim adet olmam gereken günün gecesinden başladı adet olucakmışım gibi kasık ağrım oldu o güne kadar bekle bence olmazsan test yap hem test daha doğru somuç verir

Anladım teşekkürler hamilelik olursa belirtiler çatlamadan kaç gün sonra başlar acaba bilginiz varmi
Ben kimyasal gebelik yaşadım ekimde hiç belirti yaşamadım günüm bir gün geçince test yaptım pozitifti hiç bir belirti yoktu

Canım benim adet olmam gereken günün gecesinden başladı adet olucakmışım gibi kasık ağrım oldu o güne kadar bekle bence olmazsan test yap hem test daha doğru somuç verir
Benim adet günüm belirsiz duzensiz adet olduğum için çatlama gününü biliyorum o yüzden o güne kadar adet olmazsam o gün yaparım zaten adet olacak gibide hissediyorum sancım var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…