- 7 Aralık 2022
- 5
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi dolorabakdolara35
Geçen hafta İzmir'de her yeri aradım ama yoktu.. umarım bulabilirsiniz..Bulanlar olmuşta sizlerden bilgi almak istedim,teşekkürederim
Geçen hafta İzmir'de her yeri aradım ama yoktu.. umarım bulabilirsiniz..
Adanadaki eczanelerle iletişim e gecsen orada hemen hemen hepsinde var acıbadem hastanesi çevresinde bi eczaneden almstim ben ama adini hatirlayamiyorum eczaneninMerhaba herkese izmirde tüp bebek tedavisinde kullanilan CETROTIDE yada GONAPEPTYL bulamiyoruz lütfen bilenler yorumda bulunabilirmi.
Yok oxotide i rapor karşılamıyor..Dediginiz iyneyi devlet karsiliyomu peki
Gonapeptily elimde var size kaç tane lazımMerhaba bende gonapeptyl ariyorum henüz bulamadim hicbir yerde hala elinizde mevcut mu ücreti karsiliginda alabilirim
Merhaba ilaç hala elinizde mevcutmu acabaİstanbul-Tuzla elimde 7 kutu var. Raporsuz alındı. Soğuk zinciri hiç bozulmadı hala buzdolabında saklıyorum. Son kullanma 02/2024
İhtiyacı olan varsa bilginize..
Merhaba elimde 2. Tüp bebek raporumdan kalan ilaçlarım varHerkese yorumlari icin tesekkurler yarinda izmir ege universitesi civarlarina bakacagim yine yazarim
Lütfen cewap werin iğne lazımBen bursadayım tedavim için elimde 8 adet cestotide var eğer kullanılmazsa ihtiyacı olana verebilirim. Daha durumum belli değil ama belli olunca buraya yazarım mutlaka
şüfen warsa bana ulaşın alayım acil lazımBen bursadayım tedavim için elimde 8 adet cestotide var eğer kullanılmazsa ihtiyacı olana verebilirim. Daha durumum belli değil ama belli olunca buraya yazarım mutlaka
Lütfen cewap werin iğne lazımBen bursadayım tedavim için elimde 8 adet cestotide var eğer kullanılmazsa ihtiyacı olana verebilirim. Daha durumum belli değil ama belli olunca buraya yazarım mutlaka
Merhaba halen mevcut mhBen bursadayım tedavim için elimde 8 adet cestotide var eğer kullanılmazsa ihtiyacı olana verebilirim. Daha durumum belli değil ama belli olunca buraya yazarım mutlaka