Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy aminnn inşallahhhh daha günüm geçmedi yarın tekrar kan vericem insallah artış olirNormal bende zaten artması lazım..
5 ve üzerini gebelik kabul ediyorlar
İnşallah artış olurRabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Göğüs uclarında hassasiyet şişkinlik kasıkta batmalarim var aşılama yapildigindan beriBelirtileriniz nelerdi acaba ??
48 saat sonra ayni yerde tekrar kan verin betanin yükselişini takip edin inşallah katlanarak artarMerhaba hanımlar aşılama yaptırdın 12. Gün yani adete 3 gün kala beta hcg 7.4 çıktı normalmi sizce 7 senedir bekliyorum![]()
Evet benimde öyle geceleri çok uyanirim normalde deliksiz uyuyorum bide idrara çok çıkıyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallahİnşallah canım stres tapma akışına bırak, rabbim nasip etsin yeterki o seninle olur
benimde ovülasyondan beri göğüslerim şiş yatamıyorum sağ kasıgımda sızlama var bide halsizlik dünden beri inşallah bana da nasip olur
İnşallah rabbim isteyen herkese içindede bana nasip etsin48 saat sonra ayni yerde tekrar kan verin betanin yükselişini takip edin inşallah katlanarak artar![]()
Cikti sonucum 40.4 olmus iki günde 7 den 40 a çikmis dualarim sizinle rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin herse tattirsin o sevgiyi duyguyu insallahYarın çıkar ama stres yapmayın herşey güzel olucakBize de dua edin
Çok teşekkür ederim Allah razi olsun isteyen herkese nasip olsun 7 sene sonra 1 aşılama ile nasip olduGozunuz aydin![]()
Göģüs uclarim aşırı hassastı kasıklarımda sürekli batma vardı bide uyumak istiyorum sürekli yorgunumAy çok sevindim darısı bana
Belirtileriniz neydi peki
Allqh razı olsun darısı hayırlısıyla başınıza insallahHayırlısıyla kucağınıza alın inşallah![]()
Canım ne durumdasın merak ettim. Ben de seninle aynı durumdayım. Kimyasal gebeliktir diye çok korkuyorumMerhaba hanımlar aşılama yaptırdın 12. Gün yani adete 3 gün kala beta hcg 7.4 çıktı normalmi sizce 7 senedir bekliyorum![]()
Merhaba ilk asilamanizmiydi sizdeki belirtilerin aynisi bendede var biraz kilo lu oldugum icin yaninda sirt ve bel agrisida oluyor. Insallah bende hamileyimdir benim de ilk asilamam esimde sperm hareketsizligi vardi insallah bende pozitif cikarim. Sizi cok tebrik ederim.saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim. Hicbir kadini kollari bos bırakmasınCikti sonucum 40.4 olmus iki günde 7 den 40 a çikmis dualarim sizinle rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin herse tattirsin o sevgiyi duyguyu insallah