Rabbım kucağına saglıkcakla almayı nasıp etsinCanım benimde çok ağrım oldu yerleşme den dolayı sanırım ağrı yapıyor böyle adet olucakmışım gibi Bi ağrı bende korkup doktoruma sormuştum 1.5 yıldır bekliyoruz bizde doktorum kanama olmadığı sürece bi sorun olmadığını söyledi
Hadi hayırlısı olsun inşallah sonucunu yaz buraya da mutlakaaaaRabbım kucağına saglıkcakla almayı nasıp etsinay bitirdi benı bu ağrılar adet sancısına benzıyor evet hıc bu kdr uzun ve devamı olan sancı yaşamamıştım ben . Bakalım yarın sonucu görücez
Yazıcam canımHadi hayırlısı olsun inşallah sonucunu yaz buraya da mutlakaaaa
Ne yaptın canımYazıcam canım
SAT 6 Şubat canım benimde şuan 3 haftalık sanırım pzrtsi tekrar kan vericem muayene olucam bakalım inşallah herşey normal gider siz naptınız kalp atışları duyuldumu inşallahYani en son adet tarihin ne zaman kuzum benim öğrendiğim zaman 3 haftalıktı ben 5+5 te kese gördüm yarında inŞallah kalp atışını duymaya gidicez
Kan verdinmi canım ne çıktı sonuç aynıyız seninle hadi inşallah herşey iyi gider merakla bekliyorum yaz burdan mutlakaAnladım canım tamam o zaman bende öyle yaparım artıkyarın kan testi sonucumu burada paylaşırım. Ama çok karnım ağrıyor adetıme 2 gun kalmış test de pozitif çıktı bu karıb agrısı normal mi ki
Kuzum attım sonucu görsel olarakKan verdinmi canım ne çıktı sonuç aynıyız seninle hadi inşallah herşey iyi gider merakla bekliyorum yaz burdan mutlaka
Görsel attım canım anlamıyorum da hamilemiyim sizceNe yaptın canım
Evet canım 5 in üzerindeki değerler pozitif 116 çıkmış hayırlı olsun gözün aydınGörsel attım canım anlamıyorum da hamilemiyim sizcesanırım hamileyim ya
Evet canım 5 in üzerindeki değerler pozitif 116 çıkmış hayırlı olsun gözün aydınGörsel attım canım anlamıyorum da hamilemiyim sizcesanırım hamileyim ya
Bugün çok az da olsa duyduk doktor korkulacak birşey olmadığını küçük olduğu için makine tam kalp atışını algılamıyor ama atıyor sıkıntı yok dedi şükür 29 martta gidicem bidahaSAT 6 Şubat canım benimde şuan 3 haftalık sanırım pzrtsi tekrar kan vericem muayene olucam bakalım inşallah herşey normal gider siz naptınız kalp atışları duyuldumu inşallah
Teşekkür ederim canım benımEvet canım 5 in üzerindeki değerler pozitif 116 çıkmış hayırlı olsun gözün aydın
Adetimi bekliyorum canim. Test yaptim negatif cikti. 1 2 gune adet olucamCanım ne oldu hayırlı haberler var mı
Test yaptim negatif cikti. Adet gunumu bekliyorum. 1 2 gune adet olurum agrilarim basladi.Ay inşallah görürsün
Ay inşallah görürsün mutlaka haber ver yaz buraya da
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGörsel attım canım anlamıyorum da hamilemiyim sizcesanırım hamileyim ya
Ayy onun minnak kalbini yerim ya maşallah ne güzel darısı başımıza kuzumEvet canım 5 in üzerindeki değerler pozitif 116 çıkmış hayırlı olsun gözün aydın
Bugün çok az da olsa duyduk doktor korkulacak birşey olmadığını küçük olduğu için makine tam kalp atışını algılamıyor ama atıyor sıkıntı yok dedi şükür 29 martta gidicem bidaha
Amin inşallahhh canım benimHadi gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben bi kaç gündür iyi değildim canım yeni gördüm o yüzden aşırı halsizim çok fazla uykum var birazda eşimin ailesiyle ilgili sıkıntılar vardı sağolsunlar beni öyle böyle strese sokmadılar o yüzden giremedim pek burayada bugün doktora gittim tekrar kan verdim artışına bakıcaklar inşallah bi sorun çıkmaz dua edin lütfenAmin inşallahhh canım benimTeşekkür ederim
Ya inşallah canıımm Rabbim herkese tattırsın bu duyguyuAyy onun minnak kalbini yerim ya maşallah ne güzel darısı başımıza kuzum
Ya inşallah canım sonucun çıkınca at buraya inşallah sağlıkla ilerliyordurBen bi kaç gündür iyi değildim canım yeni gördüm o yüzden aşırı halsizim çok fazla uykum var birazda eşimin ailesiyle ilgili sıkıntılar vardı sağolsunlar beni öyle böyle strese sokmadılar o yüzden giremedim pek burayada bugün doktora gittim tekrar kan verdim artışına bakıcaklar inşallah bi sorun çıkmaz dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?