- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 133
- 35
Evet lütfen biri cvp versin konu mu açsam acaba napsam aşkım yaSanki hamilesin yaayy bilen biri cvp versin
Konu açtım bakalım nasıl yorumlicaklar sende bi an önce kan ver ölcem meraktan inşallah hamileyizdirSanki hamilesin yaayy bilen biri cvp versin
Gebelik var canm çok yeni daha amaKızlar hayırlı akşamlar sonucum çıktı 49.13 çıktı sizce durum nedir bilenler yorumlayabilir mi
Evet lütfen biri cvp versin konu mu açsam acaba napsam aşkım ya
5-50 ml değeri 3 haftalık oluyormus .. hamilelik olmama durumu 0-10 Muş var ya hamilesin ama konu aç canım daha iyi olurEvet lütfen biri cvp versin konu mu açsam acaba napsam aşkım ya
Hamilesin canım çok yeni ama :) 2 günde bir tekrar kan vererek artışını takip etmelisinKızlar hayırlı akşamlar sonucum çıktı 49.13 çıktı sizce durum nedir bilenler yorumlayabilir mi lütfen
Ayy hadi inşallah kuzuumm çok sağolGebelik var canm çok yeni daha ama
Evet yarın tekrar kan versem mi napiyimHamilesin canım çok yeni ama :) 2 günde bir tekrar kan vererek artışını takip etmelisin
Bnde gebeligimi ilk öğrendiğimde 35 di yükseldi sonraAyy hadi inşallah kuzuumm çok sağol
Açtım kuzuumm5-50 ml değeri 3 haftalık oluyormus .. hamilelik olmama durumu 0-10 Muş var ya hamilesin ama konu aç canım daha iyi olur
Yaaa çok heyecanlıyım yaa hayırlı olsun seninkide Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahBnde gebeligimi ilk öğrendiğimde 35 di yükseldi sonra
Çok şükür aldım ben 2 yaşında şuan ins sizlerde sağlıcakla alirsinz kucaginizaYaaa çok heyecanlıyım yaa hayırlı olsun seninkide Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bugün mü kan vermiştinEvet yarın tekrar kan versem mi napiyim
Pop maşallah suphanallah amiinn kuzuummÇok şükür aldım ben 2 yaşında şuan ins sizlerde sağlıcakla alirsinz kucaginiza
Şuan hamilesin canım değer 5 in üzerinde çıktığı zaman gebelik var demek bu iki gün sonra tekrar kan verip artışına bakman gerekiyor günlük iki katına çıkıyor bu sayı eğer artışın düzenliyse bir kadın doğumdan randevu alman gerekiyorKızlar hayırlı akşamlar sonucum çıktı 49.13 çıktı sizce durum nedir bilenler yorumlayabilir mi lütfen
Ben bişey sorabilir miyim ? Bende yarın kan verıcem benım de değer byle çıktı diyelim p.tesı kadın doğuma randevu alsam olur muŞuan hamilesin canım değer 5 in üzerinde çıktığı zaman gebelik var demek bu iki gün sonra tekrar kan verip artışına bakman gerekiyor günlük iki katına çıkıyor bu sayı eğer artışın düzenliyse bir kadın doğumdan randevu alman gerekiyorhayırlı olsun gözün aydın şuan gebelik var
Evet cnmBugün mü kan vermiştin
Ayyy çook şükür Allahııımm yaa ne kadar istiyorum bilemezsin kuzum inşallah sağlıklı ilerleme gösterir pzrtsi kan vericem eğer normalse zaten Perşembe randevum var muayene olurum acaba kese görünür mü yoksa erkenmiŞuan hamilesin canım değer 5 in üzerinde çıktığı zaman gebelik var demek bu iki gün sonra tekrar kan verip artışına bakman gerekiyor günlük iki katına çıkıyor bu sayı eğer artışın düzenliyse bir kadın doğumdan randevu alman gerekiyorhayırlı olsun gözün aydın şuan gebelik var
Tabiki olur benim zaten planladığım bişeydi doktora gidiyordum direk kendi doktoruma sordum kan vermiştim 337 çıkmıştı sonucum doktorum beni hemen çağırmadı tekrar test ver artışına bakalım ona göre çağırayım dedi o yüzden diyorum artışını bi kontrol et diye yoksa tabiki gidebilirsin ama gebelik yeniyse doktor hiçbişey yapmadan yollıcak geri he kanama olur ayrı bi durum ama kanama yoksa gebelik varsa bence önce kan verip artışına bakmakta fayda varBen bişey sorabilir miyim ? Bende yarın kan verıcem benım de değer byle çıktı diyelim p.tesı kadın doğuma randevu alsam olur mu
Yani en son adet tarihin ne zaman kuzum benim öğrendiğim zaman 3 haftalıktı ben 5+5 te kese gördüm yarında inŞallah kalp atışını duymaya gidicezEvet cnm
Ayyy çook şükür Allahııımm yaa ne kadar istiyorum bilemezsin kuzum inşallah sağlıklı ilerleme gösterir pzrtsi kan vericem eğer normalse zaten Perşembe randevum var muayene olurum acaba kese görünür mü yoksa erkenmi
Tabiki olur benim zaten planladığım bişeydi doktora gidiyordum direk kendi doktoruma sordum kan vermiştim 337 çıkmıştı sonucum doktorum beni hemen çağırmadı tekrar test ver artışına bakalım ona göre çağırayım dedi o yüzden diyorum artışını bi kontrol et diye yoksa tabiki gidebilirsin ama gebelik yeniyse doktor hiçbişey yapmadan yollıcak geri he kanama olur ayrı bi durum ama kanama yoksa gebelik varsa bence önce kan verip artışına bakmakta fayda var
Anladım canım tamam o zaman bende öyle yaparım artıkTabiki olur benim zaten planladığım bişeydi doktora gidiyordum direk kendi doktoruma sordum kan vermiştim 337 çıkmıştı sonucum doktorum beni hemen çağırmadı tekrar test ver artışına bakalım ona göre çağırayım dedi o yüzden diyorum artışını bi kontrol et diye yoksa tabiki gidebilirsin ama gebelik yeniyse doktor hiçbişey yapmadan yollıcak geri he kanama olur ayrı bi durum ama kanama yoksa gebelik varsa bence önce kan verip artışına bakmakta fayda var
Canım benimde çok ağrım oldu yerleşme den dolayı sanırım ağrı yapıyor böyle adet olucakmışım gibi Bi ağrı bende korkup doktoruma sormuştum 1.5 yıldır bekliyoruz bizde doktorum kanama olmadığı sürece bi sorun olmadığını söylediAnladım canım tamam o zaman bende öyle yaparım artıkyarın kan testi sonucumu burada paylaşırım. Ama çok karnım ağrıyor adetıme 2 gun kalmış test de pozitif çıktı bu karıb agrısı normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?