- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 133
- 35
İnşallah kuzum saat 3_4 gibi çıkıcak sonucum bakalım yazıcam buraya perşembe günü kan verdiğimde 3 haftalıkmış o yüzden düşük çıkmış sonucum bakalım aradan 4 gün geçti değerlerim ne çıkması lazım acaba çıkınca atarım buraya canım yardımcı olursunuz yine bana inşallahYa inşallah canım sonucun çıkınca at buraya inşallah sağlıkla ilerliyordur
Tamam canım atarsınİnşallah kuzum saat 3_4 gibi çıkıcak sonucum bakalım yazıcam buraya perşembe günü kan verdiğimde 3 haftalıkmış o yüzden düşük çıkmış sonucum bakalım aradan 4 gün geçti değerlerim ne çıkması lazım acaba çıkınca atarım buraya canım yardımcı olursunuz yine bana inşallah
Benım değer 116 çıkmıştı . Bugun tekrar gittim doktor muane ettı 3.5 haftalık dedi kese gozukmedi çok yeni daha tutunmaya çalışıyor felan dedı tekrar kan testı yapıldı degerın yukselmiş mi die birde folik asit hapı verdı. Sonucu beklıyorum inşallah değer yukseliyprdur ya .İnşallah kuzum saat 3_4 gibi çıkıcak sonucum bakalım yazıcam buraya perşembe günü kan verdiğimde 3 haftalıkmış o yüzden düşük çıkmış sonucum bakalım aradan 4 gün geçti değerlerim ne çıkması lazım acaba çıkınca atarım buraya canım yardımcı olursunuz yine bana inşallah
Kese için erken canım ben 5+5 te keseyi gördüm değerin önemli şuan atarsın ne zamana çıkıcak acabaBenım değer 116 çıkmıştı . Bugun tekrar gittim doktor muane ettı 3.5 haftalık dedi kese gozukmedi çok yeni daha tutunmaya çalışıyor felan dedı tekrar kan testı yapıldı degerın yukselmiş mi die birde folik asit hapı verdı. Sonucu beklıyorum inşallah değer yukseliyprdur ya .
İnşallah cnm stres yapma Allah'ın izniyle sağlıklı ilerlicez inşallahBenım değer 116 çıkmıştı . Bugun tekrar gittim doktor muane ettı 3.5 haftalık dedi kese gozukmedi çok yeni daha tutunmaya çalışıyor felan dedı tekrar kan testı yapıldı degerın yukselmiş mi die birde folik asit hapı verdı. Sonucu beklıyorum inşallah değer yukseliyprdur ya .
Kızlar çıktı sonucum nasıl sizceTamam canım atarsın
Hamilesin sanırım çok anlamıyorum amaKızlar çıktı sonucum nasıl sizce
Evet canım hamilesin hayırlı olsunBenim de böyle çıktı
Önceki kaç çıkmıştı kuzum yükselmiş sankiKızlar çıktı sonucum nasıl sizce
Aşkım perşembe günü adete 3 gün kala verdiğim kan 49.13 çıkmıştı aradan 3 gün falan geçti şimdi ise 378.39 çıktı çok şükür yükselmiş. Yani aslında adetim daha dün geçmiş oluyo bundan sonra nasıl ilerler bakıcaz bakalım hayırlısı 10 unda randevum var o günde kan vericem bakalım nasıl olucak sonuçlarÖnceki kaç çıkmıştı kuzum yükselmiş sanki
Seninkide güzel ilerlemiş kuzum sanırım bende tam anlamıyorum ama maşallahBenim de böyle çıktı
Evet güzel yükselmiş canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahAşkım perşembe günü adete 3 gün kala verdiğim kan 49.13 çıkmıştı aradan 3 gün falan geçti şimdi ise 378.39 çıktı çok şükür yükselmiş. Yani aslında adetim daha dün geçmiş oluyo bundan sonra nasıl ilerler bakıcaz bakalım hayırlısı 10 unda randevum var o günde kan vericem bakalım nasıl olucak sonuçlar
Saol canımSeninkide güzel ilerlemiş kuzum sanırım bende tam anlamıyorum ama maşallah
Canım ben kese 5+5 te gördüm kalp atışına sa 6+3te çağırdı doktor küçük olduğu için az duyduk bence en az 7 haftalık olması lazım net kalp atışı duyabilmek içinSaol canımDoktor bana folik asit verdı sana da verdi mi . Bu kese kaçıncı hafta da cıkıyor acaba vallahı beklıcem artık ben oyle bşr zamanda gideyim ki hem kese hem kalp atışlarını duyayım
Bugün 4. Haftanın başı inşallah canım değerlerde normal sanırım sana çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin için cansın Rabbim senin evladınıda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumEvet güzel yükselmiş canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahBat tam hangi gün olucaktın kuzum uygulamadan baktın mı kaç haftalık gösteriyor bebişi
Folik asit ilk 3 ay çok önemli düzenli içmeye çalışSaol canımDoktor bana folik asit verdı sana da verdi mi . Bu kese kaçıncı hafta da cıkıyor acaba vallahı beklıcem artık ben oyle bşr zamanda gideyim ki hem kese hem kalp atışlarını duyayım
Ya ne demek canımmm bende bunaldım buraya yazdım sağolsun yardımcı oldu bilgisi olanlar keseyi gördüğünde kalp atışını duyduğunda da inşallah yaz tamam mıBugün 4. Haftanın başı inşallah canım değerlerde normal sanırım sana çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin için cansın Rabbim senin evladınıda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
Bana bişi vermedi canım özele gitmedim daha sağlıklı devam ederse özele bi uğricam ama kullanmadım bişey valla güzel fikir seninki katılıyorum sana bende öyle yapiyimSaol canımDoktor bana folik asit verdı sana da verdi mi . Bu kese kaçıncı hafta da cıkıyor acaba vallahı beklıcem artık ben oyle bşr zamanda gideyim ki hem kese hem kalp atışlarını duyayım
Değerlerin gayet normal kuzumBugün 4. Haftanın başı inşallah canım değerlerde normal sanırım sana çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin için cansın Rabbim senin evladınıda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?