Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Ya inşallah canım sonucun çıkınca at buraya inşallah sağlıkla ilerliyordur
İnşallah kuzum saat 3_4 gibi çıkıcak sonucum bakalım yazıcam buraya perşembe günü kan verdiğimde 3 haftalıkmış o yüzden düşük çıkmış sonucum bakalım aradan 4 gün geçti değerlerim ne çıkması lazım acaba çıkınca atarım buraya canım yardımcı olursunuz yine bana inşallah

Tamam canım atarsın

Benım değer 116 çıkmıştı . Bugun tekrar gittim doktor muane ettı 3.5 haftalık dedi kese gozukmedi çok yeni daha tutunmaya çalışıyor felan dedı tekrar kan testı yapıldı degerın yukselmiş mi die birde folik asit hapı verdı. Sonucu beklıyorum inşallah değer yukseliyprdur ya .

Kese için erken canım ben 5+5 te keseyi gördüm değerin önemli şuan atarsın ne zamana çıkıcak acaba

İnşallah cnm stres yapma Allah'ın izniyle sağlıklı ilerlicez inşallah

Benim de böyle çıktı

Eklentiler

• F59666EB-5D3A-4D5C-A77D-D220B0CCE3BC.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 55
Önceki kaç çıkmıştı kuzum yükselmiş sanki
Aşkım perşembe günü adete 3 gün kala verdiğim kan 49.13 çıkmıştı aradan 3 gün falan geçti şimdi ise 378.39 çıktı çok şükür yükselmiş. Yani aslında adetim daha dün geçmiş oluyo bundan sonra nasıl ilerler bakıcaz bakalım hayırlısı 10 unda randevum var o günde kan vericem bakalım nasıl olucak sonuçlar

Evet güzel yükselmiş canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Bat tam hangi gün olucaktın kuzum uygulamadan baktın mı kaç haftalık gösteriyor bebişi

Seninkide güzel ilerlemiş kuzum sanırım bende tam anlamıyorum ama maşallah
Saol canım Doktor bana folik asit verdı sana da verdi mi . Bu kese kaçıncı hafta da cıkıyor acaba vallahı beklıcem artık ben oyle bşr zamanda gideyim ki hem kese hem kalp atışlarını duyayım

Saol canım Doktor bana folik asit verdı sana da verdi mi . Bu kese kaçıncı hafta da cıkıyor acaba vallahı beklıcem artık ben oyle bşr zamanda gideyim ki hem kese hem kalp atışlarını duyayım
Canım ben kese 5+5 te gördüm kalp atışına sa 6+3te çağırdı doktor küçük olduğu için az duyduk bence en az 7 haftalık olması lazım net kalp atışı duyabilmek için

Evet güzel yükselmiş canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Bat tam hangi gün olucaktın kuzum uygulamadan baktın mı kaç haftalık gösteriyor bebişi
Bugün 4. Haftanın başı inşallah canım değerlerde normal sanırım sana çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin için cansın Rabbim senin evladınıda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum

Folik asit ilk 3 ay çok önemli düzenli içmeye çalış

Ya ne demek canımmm bende bunaldım buraya yazdım sağolsun yardımcı oldu bilgisi olanlar keseyi gördüğünde kalp atışını duyduğunda da inşallah yaz tamam mı

Bana bişi vermedi canım özele gitmedim daha sağlıklı devam ederse özele bi uğricam ama kullanmadım bişey valla güzel fikir seninki katılıyorum sana bende öyle yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…