Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Kızlar adetime 3 gün war demin erken gebelik testi yaptım hemen ilk 5 dk ıcınde byle oldu 2. Çizgi var gibi hafıften hamile olabilir miyim ne düşünüyorsunuz yardım edın ay çok heyecanlandım
Ay hadi İnşallah kuzum çizgi var biliyosun benimde silik çıkmıştı bugün kan verdim bende adete 2 gün var 3 gibi sonuç alıcam sende hiç bekleme kan ver bence acayip heyecanlıyım senin gibi inşallah hamileyizdir

Ayy inşallahhhh guzel sonuçlar alırsın seninle aynıyız benımde 2 gun kaldı heyecandan çatlıyorum , eşim adetin geçsin oyle gidelim bekle diyor ikna edemiyorum sonucun cıkınca yaz olur mu belkı ikna ederim bu vesileyle inşallah hamileyizdirrrr

İnşallah canım sonucu alır almaz yazıcam bakalım nası çıkıcak ben bu değerlerden hiçbişe anlamıyorum buraya yazılan bakim bilgisi olan yardımcı olur zaten

Yeni gördüm evet canım özel hastaneye gittim girişe gebelik testi yaptırıcam dedim 30 TL ödedim 2 saate çıktı sonucum
Ya çok iyiymiş bu fiyat özeller okadar pahalıki inanamadım açıkçası devlette kan verdim saat 3 te bi çıksın sonucum bakalım ondan sonra bakıcam özele de her gün değerlerin artması gerekiyo galiba

Hamilesiniz buyuk ihtimal ama adet tarihinizin biraz gecmesini bekleyin benim ayni bu sekilde silik cizgi vardi adetin 3 gunu, sonra adetin 5 gunu yaptim rengi dahada koyuydu
Evet canım şükür hamileyim ilk kan sonucum 363 çıktı sonra iki gün sonra 1016 çıktı geçen cuma keseyi gördük yarın kalp atışı için gidicez inşallah Duyabiliriz

Ya çok iyiymiş bu fiyat özeller okadar pahalıki inanamadım açıkçası devlette kan verdim saat 3 te bi çıksın sonucum bakalım ondan sonra bakıcam özele de her gün değerlerin artması gerekiyo galiba
Her gün gitme 2 günde bir 2 katına çıkması lazım ben 10 ocakta vermiştim kanı 64.12 çıktı 14 şubatta yeniden verdim 267 çıktı daha sonra da vermedim aradan 10 gün geçince doktora gittim

Evet canım şükür hamileyim ilk kan sonucum 363 çıktı sonra iki gün sonra 1016 çıktı geçen cuma keseyi gördük yarın kalp atışı için gidicez inşallah Duyabiliriz
Hadi bakalım sağlıkla sıhhatle kucağına da almak nasip olsun bende salı günü gidicem kalp atışı için

Ayy tebrik ederiiiimm Allah kucagimiza da almayi nasip etsin ....kac haftaliksin? Ben 5+3te gitigimde kalp atislarini duymamistik ..haftaya gidicem artik haber ver kalp atislarini duyarsan

Ayy tebrik ederiiiimm Allah kucagimiza da almayi nasip etsin ....kac haftaliksin? Ben 5+3te gitigimde kalp atislarini duymamistik ..haftaya gidicem artik haber ver kalp atislarini duyarsan
Bende 5+5te kese gördüm geçen hafta yarın kalp atışı için gidicez 6+4te gitmiş olucam bakalım 5+3 erken kalp atışı için en az 6 haftalık olması lazım canım yarın sabah 9 da randevum var bakalım haber veririm sende haftaya duyduğun zaman yaz olur mu Allahım sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah

Yazarim tabikide sagol canim güzel haberlerini bekliyorum

Canım sonucun ne oldu çok merak ettim inşallah hayırlı haberler almışsındır

Canım çıktı mı sonucun yaz buraya da inşallah hayırlı sonuçlar almışsındır

Kızlar hayırlı akşamlar sonucum çıktı 49.13 çıktı sizce durum nedir bilenler yorumlayabilir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…