- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 133
- 35
Ay hadi İnşallah kuzum çizgi var biliyosun benimde silik çıkmıştı bugün kan verdim bende adete 2 gün var 3 gibi sonuç alıcam sende hiç bekleme kan ver bence acayip heyecanlıyım senin gibi inşallah hamileyizdirKızlar adetime 3 gün war demin erken gebelik testi yaptım hemen ilk 5 dk ıcınde byle oldu 2. Çizgi var gibi hafıften hamile olabilir miyim ne düşünüyorsunuz yardım edın ay çok heyecanlandım
Ayy inşallahhhh guzel sonuçlar alırsınAy hadi İnşallah kuzum çizgi var biliyosun benimde silik çıkmıştı bugün kan verdim bende adete 2 gün var 3 gibi sonuç alıcam sende hiç bekleme kan ver bence acayip heyecanlıyım senin gibi inşallah hamileyizdir
İnşallah canım sonucu alır almaz yazıcam bakalım nası çıkıcak ben bu değerlerden hiçbişe anlamıyorum buraya yazılan bakim bilgisi olan yardımcı olur zatenAyy inşallahhhh guzel sonuçlar alırsınseninle aynıyız benımde 2 gun kaldı heyecandan çatlıyorum , eşim adetin geçsin oyle gidelim bekle diyor ikna edemiyorum sonucun cıkınca yaz olur mu belkı ikna ederim bu vesileyle inşallah hamileyizdirrrr
İnşallah canım sonucu alır almaz yazıcam bakalım nası çıkıcak ben bu değerlerden hiçbişe anlamıyorum buraya yazılan bakim bilgisi olan yardımcı olur zaten
Ya çok iyiymiş bu fiyat özeller okadar pahalıki inanamadım açıkçası devlette kan verdim saat 3 te bi çıksın sonucum bakalım ondan sonra bakıcam özele de her gün değerlerin artması gerekiyo galibaYeni gördüm evet canım özel hastaneye gittim girişe gebelik testi yaptırıcam dedim 30 TL ödedim 2 saate çıktı sonucum
Bende hiç anlamıyorum . Yazarsın buraya arkadaşlar anlıyor zatenİnşallah canım sonucu alır almaz yazıcam bakalım nası çıkıcak ben bu değerlerden hiçbişe anlamıyorum buraya yazılan bakim bilgisi olan yardımcı olur zaten
Tmm canımBende hiç anlamıyorum . Yazarsın buraya arkadaşlar anlıyor zaten
Evet canım şükür hamileyim ilk kan sonucum 363 çıktı sonra iki gün sonra 1016 çıktı geçen cuma keseyi gördük yarın kalp atışı için gidicez inşallah DuyabilirizHamilesiniz buyuk ihtimal ama adet tarihinizin biraz gecmesini bekleyin benim ayni bu sekilde silik cizgi vardi adetin 3 gunu, sonra adetin 5 gunu yaptim rengi dahada koyuydu
Her gün gitme 2 günde bir 2 katına çıkması lazım ben 10 ocakta vermiştim kanı 64.12 çıktı 14 şubatta yeniden verdim 267 çıktı daha sonra da vermedim aradan 10 gün geçince doktora gittimYa çok iyiymiş bu fiyat özeller okadar pahalıki inanamadım açıkçası devlette kan verdim saat 3 te bi çıksın sonucum bakalım ondan sonra bakıcam özele de her gün değerlerin artması gerekiyo galiba
Hadi bakalım sağlıkla sıhhatle kucağına da almak nasip olsun bende salı günü gidicem kalp atışı içinEvet canım şükür hamileyim ilk kan sonucum 363 çıktı sonra iki gün sonra 1016 çıktı geçen cuma keseyi gördük yarın kalp atışı için gidicez inşallah Duyabiliriz
İnŞallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızHadi bakalım sağlıkla sıhhatle kucağına da almak nasip olsun bende salı günü gidicem kalp atışı için
İnşallahİnŞallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ayy tebrik ederiiiimmEvet canım şükür hamileyim ilk kan sonucum 363 çıktı sonra iki gün sonra 1016 çıktı geçen cuma keseyi gördük yarın kalp atışı için gidicez inşallah Duyabiliriz
Bende 5+5te kese gördüm geçen hafta yarın kalp atışı için gidicez 6+4te gitmiş olucam bakalımAyy tebrik ederiiiimmAllah kucagimiza da almayi nasip etsin ....kac haftaliksin? Ben 5+3te gitigimde kalp atislarini duymamistik ..haftaya gidicem artik haber ver kalp atislarini duyarsan
Yazarim tabikide sagol canim güzel haberlerini bekliyorumBende 5+5te kese gördüm geçen hafta yarın kalp atışı için gidicez 6+4te gitmiş olucam bakalım5+3 erken kalp atışı için en az 6 haftalık olması lazım canım yarın sabah 9 da randevum var bakalım haber veririm sende haftaya duyduğun zaman yaz olur mu Allahım sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah
İnŞallahYazarim tabikide sagol canim güzel haberlerini bekliyorum
Canım sonucun ne oldu çok merak ettimAy hadi İnşallah kuzum çizgi var biliyosun benimde silik çıkmıştı bugün kan verdim bende adete 2 gün var 3 gibi sonuç alıcam sende hiç bekleme kan ver bence acayip heyecanlıyım senin gibi inşallah hamileyizdir
Canım çıktı mı sonucun yaz buraya da inşallah hayırlı sonuçlar almışsındırAy hadi İnşallah kuzum çizgi var biliyosun benimde silik çıkmıştı bugün kan verdim bende adete 2 gün var 3 gibi sonuç alıcam sende hiç bekleme kan ver bence acayip heyecanlıyım senin gibi inşallah hamileyizdir
Sanki hamilesin yaKızlar hayırlı akşamlar sonucum çıktı 49.13 çıktı sizce durum nedir bilenler yorumlayabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?