- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 133
- 35
Sağ kasığım batıyo benim acayip ağrıyo adet olcakmışım gibi ama öyle mide bulantısı baş dönmesi falan yok yani valla gülüyorum kendime 10 yaşında bi kızım var ama o kadar uzun zaman olmuş ki belirtisi neydi ne yaşıyodum hatırlamıyorum bile öyle bi heyecanHayır yok . Belim ağrıyor ve idrarım ilk defa bu ay çok kokuyor o kdr çok su içmeme rağmen kokusu ağır ilk defa başıma geliyor ve dedıgım gibi bugun sarımsı katı bir akıntı war oda ilk defa başıma gelıyor başkada bir belirtim yok . Sende pekı arada vuran adet sancısı war mı
Normaldir çok uzun süre olmuş. Bakalım ya hayırlısı inşallah guzel haberler alırız bu aySağ kasığım batıyo benim acayip ağrıyo adet olcakmışım gibi ama öyle mide bulantısı baş dönmesi falan yok yani valla gülüyorum kendime 10 yaşında bi kızım var ama o kadar uzun zaman olmuş ki belirtisi neydi ne yaşıyodum hatırlamıyorum bile öyle bi heyecan
Yok acilde bakmazlarDevletin aciline gitsem bakarlarmı acaba muayene ederlermi ya
Özeller de maşallah öyle böyle fiyat vermiyorlar cnm ya nys bugün sağlık ocağında kan vericem haftayada kadın doğumdan randevu aldım bakalım özele gücüm yetmez ne yalan söyleyeyim yazık oraya vereceğim parayla bi fatura öderim..Yok acilde bakmazlar
Evet haklısın sağlık ocağı da o işleri görüyorÖzeller de maşallah öyle böyle fiyat vermiyorlar cnm ya nys bugün sağlık ocağında kan vericem haftayada kadın doğumdan randevu aldım bakalım özele gücüm yetmez ne yalan söyleyeyim yazık oraya vereceğim parayla bi fatura öderim..
Malesef Kocaeli'de yeni taşındığım için sağlık ocağına kaydının düşmesi zaman alıcak şimdi öğrendim üff ya çok moralim bozuldu mecbur ayın 10 unu beklicem hastane randevum içinEvet haklısın sağlık ocağı da o işleri görüyor
Sen git sağlık ocağına doktora rica et misafir olarak muayene ediyorlar e devletten de kaydını al kendin, birkaç güne geçer zaten bizde yeni taşındığımız ilde sağlık ocağına misafir olarak kan vermiştikMalesef Kocaeli'de yeni taşındığım için sağlık ocağına kaydının düşmesi zaman alıcak şimdi öğrendim üff ya çok moralim bozuldu mecbur ayın 10 unu beklicem hastane randevum için
Aaa bak bunu bilmiyodum çok teşekkür ederim acaba dedim devlet acilde mi kan versem 2 saatte çıkıyo ama internetten bakarım sonucuma burdan paylaşırım anlayanlar yorum yapar sanırım ben hiç anlamıyorum kan testinden çünküSen git sağlık ocağına doktora rica et misafir olarak muayene ediyorlar e devletten de kaydını al kendin, birkaç güne geçer zaten bizde yeni taşındığımız ilde sağlık ocağına misafir olarak kan vermiştik
Tabii ki o da olur ama artık acilde kan vermekte mesele ben gittiğimde bana alamayız kadın doğuma gideceksin dediler neden dedim devlet o doktora faturasını soruyormuş neden bu kanı aldırdın diye bende özel hastaneye gidip gebelik testi yaptırıcam dedim 30 TL verdim baktırdımAaa bak bunu bilmiyodum çok teşekkür ederim acaba dedim devlet acilde mi kan versem 2 saatte çıkıyo ama internetten bakarım sonucuma burdan paylaşırım anlayanlar yorum yapar sanırım ben hiç anlamıyorum kan testinden çünkü
Özelde mi 30 TL verdin aşkım ya benmi yanlış anladım özelde kan testine o kadarcıkmı alıyorlar eğer öyleyse hemen giderimTabii ki o da olur ama artık acilde kan vermekte mesele ben gittiğimde bana alamayız kadın doğuma gideceksin dediler neden dedim devlet o doktora faturasını soruyormuş neden bu kanı aldırdın diye bende özel hastaneye gidip gebelik testi yaptırıcam dedim 30 TL verdim baktırdım
Valla daha eşime bile söylemedim zor sabrediyorum sonradan bişey çıkar üzülür diye akşam testi göstersemmi onuda bilmiyorum ya çok heyecanlıyımÖzelde mi 30 TL verdin aşkım ya benmi yanlış anladım özelde kan testine o kadarcıkmı alıyorlar eğer öyleyse hemen giderim
Yeni gördüm evet canım özel hastaneye gittim girişe gebelik testi yaptırıcam dedim 30 TL ödedim 2 saate çıktı sonucumÖzelde mi 30 TL verdin aşkım ya benmi yanlış anladım özelde kan testine o kadarcıkmı alıyorlar eğer öyleyse hemen giderim
Var var 3 gün sonra kan ver bende 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim o 3 gün geçince kan vermiştimKızlar adetime 3 gün war demin erken gebelik testi yaptım hemen ilk 5 dk ıcınde byle oldu 2. Çizgi var gibi hafıften hamile olabilir miyim ne düşünüyorsunuz yardım edın ay çok heyecanlandım
Ayy inşallah yaaVar var 3 gün sonra kan ver bende 3 gün kala silik çizgiyle öğrendim o 3 gün geçince kan vermiştim
Oldu canım benim baya belirtim vardı kasık ağrısı, sık idrara çıkma, iştah artması, göğüs hassasiyeti, mide yanması falanAyy inşallah yaapeki birsey sorucam adet sancıların da oldu mu? Benım kaç gündür adet sancılarım da war
Benım tek belirtim idrarın yoğun kokması başkada bişey yok bir kerede sarımsı katı bir akıntım olmustu ilk defa başıma gelmıstı. Adetime 3 gun var ve adet sancılarım war o kdrOldu canım benim baya belirtim vardı kasık ağrısı, sık idrara çıkma, iştah artması, göğüs hassasiyeti, mide yanması falan
Seninkilerde gebelik berlitisi kan ver canım en güzeli birkaç gün sonraBenım tek belirtim idrarın yoğun kokması başkada bişey yok bir kerede sarımsı katı bir akıntım olmustu ilk defa başıma gelmıstı. Adetime 3 gun var ve adet sancılarım war o kdr
Senın yaptığın gibi yapıcam canım 3 gun beklerım sonra kan testıne giderımSeninkilerde gebelik berlitisi kan ver canım en güzeli birkaç gün sonra
Aynen öyle balımSenın yaptığın gibi yapıcam canım 3 gun beklerım sonra kan testıne giderım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?