- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Bu gebelik var görünüyorKızlar selam benimde bi sorum var adetime 4 gün var bende bugün test yaptım ilk 5 dkkada 2. Çizgi silik çıktı sonra başka test yaptım emin olmak için oda aynı çıktı bi bakarmısınız acaba varmı hamilelik
Ya inşallah edet gününde tekrar yapıcam eğer net çizgi çıkarsa öyle kan vermeye gidicem şuan korkuyorum kan vermeye negatif olursa diyeBu gebelik var görünüyor
Yo testte belirgin çıkmış .var gibi duruyor biraz daha bekle öyle yap cikicaktir hayırlı olsun tekrardan. Ben adete 3 gün kala yaptım çıkmadı dün regl günündu gelmedi. Biraz daha bekleyip yapicam . Adet sanxm oldu geçen hafta smdide sadce şeffaf beyaz akıntı var .sende nasıl olduYa inşallah edet gününde tekrar yapıcam eğer net çizgi çıkarsa öyle kan vermeye gidicem şuan korkuyorum kan vermeye negatif olursa diye
İnşallah ikimizinde vardır canım ya hayırlısı olsun inşallah.. benim aşırı gaz sancım var karnım gurul gurul belim çok ağrıyo ve beyaz akıntım çok fazlaYo testte belirgin çıkmış .var gibi duruyor biraz daha bekle öyle yap cikicaktir hayırlı olsun tekrardan. Ben adete 3 gün kala yaptım çıkmadı dün regl günündu gelmedi. Biraz daha bekleyip yapicam . Adet sanxm oldu geçen hafta smdide sadce şeffaf beyaz akıntı var .sende nasıl oldu
Var gibi hadi hayırlısı olsunKızlar selam benimde bi sorum var adetime 4 gün var bende bugün test yaptım ilk 5 dkkada 2. Çizgi silik çıktı sonra başka test yaptım emin olmak için oda aynı çıktı bi bakarmısınız acaba varmı hamilelik
Anlattiklarin bende de var ama sende çıkmış zaten pozitif görünüyor. Biraz rahaatla benceİnşallah ikimizinde vardır canım ya hayırlısı olsun inşallah.. benim aşırı gaz sancım var karnım gurul gurul belim çok ağrıyo ve beyaz akıntım çok fazla
Teşekkürler inşallah Rabbim hayırlısını versinVar gibi hadi hayırlısı olsun
Sen test yaptın mı peki ?Anlattiklarin bende de var ama sende çıkmış zaten pozitif görünüyor. Biraz rahaatla bence
İşte canım cumartesi yapmıştım adete 2 gün kala çıkmadı negatifti.Sen test yaptın mı peki ?
Bnmde bu şekilde şuanda adete 2 gün kala yaptım çıkmadı bekliyorumKızlarrr.. bat 4 gün kaldı 2 gün önceye kdr hafiften adet sancım wardı ama bugun yok ve bugun sarımsı katı bir akıntı war sizce neden asla byle adetıme bir kaç gün kala akıntı olmazdı kuru olurdu . Hamilelik belirtisi falan mı başına gelen war mı nedense gorunce bir heyecanlandım
Dur bakalım hayırlısı olsun canım inşallah tekrar dene sende bakalım sonuç ne çıkcakİşte canım cumartesi yapmıştım adete 2 gün kala çıkmadı negatifti.
Adet gününü bekle tekrar yaparsın. Benım ilk defa başıma gelıyor adete bir kaç gün kala bu akıntı olması durumu sende de warmış bakalım ya ALLAH büyüktürBnmde bu şekilde şuanda adete 2 gün kala yaptım çıkmadı bekliyorum
Dün adet günümdu olmadım iki gündür ama biraz daha bekleyim diyorum normal bir gecikme de olablr. Bilyosun adetle hamilelik belirtisi aynıAdet gününü bekle tekrar yaparsın. Benım ilk defa başıma gelıyor adete bir kaç gün kala bu akıntı olması durumu sende de warmış bakalım ya ALLAH büyüktür
Biraz daha gecikim yaparım sanrm sende kan ver çünkü görünüyorDur bakalım hayırlısı olsun canım inşallah tekrar dene sende bakalım sonuç ne çıkcak
Devletin aciline gitsem bakarlarmı acaba muayene ederlermi yaBiraz daha gecikim yaparım sanrm sende kan ver çünkü görünüyor
İnşallah vardır canım ya test yapmayı denedinmi benimde 4 gün var çünkü Allah'ım beklemek çok zooorrKızlarrr.. bat 4 gün kaldı 2 gün önceye kdr hafiften adet sancım wardı ama bugun yok ve bugun sarımsı katı bir akıntı war sizce neden asla byle adetıme bir kaç gün kala akıntı olmazdı kuru olurdu . Hamilelik belirtisi falan mı başına gelen war mı nedense gorunce bir heyecanlandım
Dün yaptım ama bu 5 tllik testle yapmıstım negatıf çıktı. O testte cıkmazmış bilmiyordum. Beklıcem bıraz daha çok zor yaİnşallah vardır canım ya test yapmayı denedinmi benimde 4 gün var çünkü Allah'ım beklemek çok zooorr
Sendede gaz sancısı gibi bişi varmı karnım gurul gurul ve belim çok ağrıyoDün yaptım ama bu 5 tllik testle yapmıstım negatıf çıktı. O testte cıkmazmış bilmiyordum. Beklıcem bıraz daha çok zor ya
Hayır yok . Belim ağrıyor ve idrarım ilk defa bu ay çok kokuyor o kdr çok su içmeme rağmen kokusu ağır ilk defa başıma geliyor ve dedıgım gibi bugun sarımsı katı bir akıntı war oda ilk defa başıma gelıyor başkada bir belirtim yok . Sende pekı arada vuran adet sancısı war mıSendede gaz sancısı gibi bişi varmı karnım gurul gurul ve belim çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?