Merhaba hamile kalmadan önce ruya gormusmuydunuz?

Sabaha dogru kendimi ayna kardisinda siyah saçlı siyah biyikli yakisikli bir erkek olarak gordum aynadaki sureti cok begeniyordum neden erkeğim diye yadrgamadim da hadi hayırlısı inşallah

Sabaha dogru kendimi ayna kardisinda siyah saçlı siyah biyikli yakisikli bir erkek olarak gordum aynadaki sureti cok begeniyordum neden erkeğim diye yadrgamadim da hadi hayırlısı inşallah
hayirlisi cnm gonlunden ne geciosa o olsun insallah

bende çok rüyalar gördüm ve o ay hamile kaldım ama hamile kaldıktan sonra çok daha farklı rüyalar gördüm

Ne goruyordunuz mesela
Oğlumöun oldunu görmüştüm mavi minik miink patikleri yıkayıp ipe astığımı gördüm ve hep cinsiyeti öğrenene kadar hep erkke mavi doktor kız dedi hayır yanlış dedim başkla doktora gittim ve gerçekten erkkenmiş hissettirdi Rabbim valla içime ve şuanda eşime benzeyen kara kaşlı kara gözlü minik bir oğlan görüyorum hep bakalım

Hayirli olsun cnm hamileligin rabbim guzel bir doğum nasip etsin bana da dua edin

kızlar persembe gecesi ruyamda adet oldugumu gordum ((ayni gun kahverengi akıntım vardı sıvı şekilde sabah ic camasirima gelmis sonra peceteye geldi.. ve devami camur seklinde lekeler adet te olamiyorum bel agrim ve kasık batmam var ( ne olucak bu halimmm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…