Merhaba hamile kalmadan önce ruya gormusmuydunuz?

baya ilgincmis ne guzl... rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallahhh
bende bilezik gibi bisi gormustum gecen ay ...

anladim hayirlisi bende bilinc alti diorumda hic emzirirken hayal etmemistim kendimi :)

b3nimde gordugum ruyalar ya bebek ya mujdeli haber demek oyuzden merak ediyorum hep.. hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin

ay bende 19 mart gecesi cift cizgi gormustum testimde ruyamda tabiki evlilik yil donumumdu ustelik ... hayirli olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin. bende sizin gibi uyaninca bir yanim o duyguyu ruyada bile yasadigi icin mutlu olu dier yanim uzuluo

Allah razı olsun cnm Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

Bende rüyamda test yapip hamile olduğumu gördüm 3 gun sinra test yaptım pozitif :)
Ama ben test yapacağım günü iple çektiğim için rüyama girmiştir die düşünmüştüm

Bende ruyamda kendimi hamile olarak gordum halamlarin mutfagindaymisim karnimin icinden 5 veya 6 tane bebek eli izi oluyor sasiriyorum. Adetime cok yakin gormustum ve ustune adet oldum ama sonraki ay hem benim hemde halamin iki gelininin hamile oldugunu ogrendim benim ruyam coklu mujdeli haber olsa gerek umarim seninde ruyan hayirlara vesile olur

Bende anlatayım :)) surekli rüyamda bebek gorurdum. Çocuk yetiştirmekten çok korkan biriyim nasıl tutarım nasıl büyütrm diye endişe ediyorum. Hamileliğimi öğrenmeden bir gece önce bana yeni doğmuş bir bebeği koklattilar ama inanılmaz güzel bir kokusu vardı. Sabah eşime anlattım test yapmamı ısrar etti ve sonuç pozitif :) o bebek kokusunu hissettikten sonra bütün endişelerim gitti ve su an 12haftalik hamileyim sukurler olsun :)

Kızlar rüyalarınız hayr ve gerçek olsun inşallah.
Bende rüyamda hamilelik testi gördüm üç tane yapıyorum ardı ardına hepsi pozitif. Allah Allah diyorum benm adetm ye bitti nasıl olur falan baya gerçek gbiydi. Hayr olsun inşallah inşallah bu ay gelir bebişlerimiz :)

Ben bebeğimi kaybedeceğimi görmüştüm maalesef
Rüyamda biriyle konuşuyorum kadının yanında 4 5 yaşlarında kızı duvarın üstünde oturuyor ben ayaktayım kız ayaklarını karnıma dayıyor içimden diyorum ki şimdi bu karnıma tekme atsa çocuk düşer. Elimle ayaklarını itiyorum tekrar dayıyor. Birkaç kaç kez arka arkaya ben itiyorum o dayıyor çok sıkıntılı hissettim. Sabah eşime anlattım sen stres yapıyorsun ondan görmüşsündür dedi. O gün mü bir gün sonra mı tam hatırlamıyorum kanamam başladı
Neyse ki Allah kısa zamanda tekrar nasip etti şuan yeniden hamileyim.

Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende kaybedeceğimi görmüştüm. Kendi evmde korkutuldum kapımdan dışarı çıkarken hocalar vardı birinin elinde kuran gidip yanına ne var neden burdasınız benim evmde bşi var dedm oda kızım bu apartmandan cenaze var demişti. 5-10 gün sonra düşük yaptım. Hamileyken malum olıyo sanırım. Ona yormamıştım ama sonradan anladım rabbm haber vermş bana

Canım biz şubat ayında çocuk için denemekere başladık. o ay ilk defa göğüs uçlarım karardı gibi oldu acıdı bi garipti yani. Bi gece rüyamda göğüs ucumdan süt geldiğini, ucunu sıktığımda süt çıkıp duruyodu, öyle görmüştüm. Mart ayında da hamiş olduğumu öğrendim. Darısı sana inşallah

Bende rüyamda test yapip hamile olduğumu gördüm 3 gun sinra test yaptım pozitif :)
Ama ben test yapacağım günü iple çektiğim için rüyama girmiştir die düşünmüştüm
cok tesekkurler yazdiginiz icin rabbim bebeginizi kucaginiza saglikla almayi nasip etsin

tesekkur ederim allah razi olsun.. kucaginiza sagliklada alirsiniz insallah

hayirli olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin

Çok güzel
Bendenbirduru kopek yavrusu görmüştüm. Farkli renklerde. Esime birtanesini alalim nekadar guzeller demistim ama alamadan uyandim. Evet bebek oldu ama dustu. Ruyamdada almaya karar verip alamadan uyanmistim.

insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…