• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba erkek arkadaşınızın eşinizin ailesi ile ne zaman tanıstınız

misstuu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
1
0
6
31
İyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden😌

Valla ben ailelerle beraber tanıştım bir süre sonra da nişan oldu😂
Öncesinde tanışmadım. Farklı ildelerdi. Gelince de ben istemedim. İş ciddileşmeden ailesini tanımak istemedim

Ablasıyla ve kız kardeşiyle 1. Yılda, anneyle 3. Yılda. Babayla ailelerle aynı anda. 😀

Benim için bir adım değildi tanışmak. Çünkü okullarımız bitmemişti.

Her tanısmak ciddi adım atmak değildir. Benim ailem erkek arkadaslarımla tanışırdı. Ciddi adım atmak için değildi ama.
Yaşam, düşünce, hayat tarzına bağlı birazda. Erkek arkadasınızı en iyi siz tanırsınız cünkü.

İyi geceler ben 27 erkek arkadaşım 34 yaşında işimiz var 2.5yıllık ilişkimiz var ailesi ile bir hafta önce tanıştım dışarıda oturduk.siz tanıştıktan ne kadar sonra ciddi adımlar atıldı.evlilik teklifi vs. Bunu ciddi bir adım olarak görmeli miyim? Teşekkürler şimdiden😌

Daha tanımadım önce evlilik teklifi geldi. Ne zaman nişan için hazırlanmamız gerekir o zaman tanışırım. Tanıştırırım

Evlilik teklifi gelmeden tanıştırma işine sıcak bakan biri değilim ben. Tabikide sizin anlayışınıza kültürünüze göre değişir en doğru zamanı en iyi siz bilirsiniz 😌

Aile ile tanışmak bizim ailenin erkekleri için ciddiyet göstergesi değil. Ama bizimkiler en geç 3-5 ay sonra tanıştırır.

Seninki 2.5 yıl sonra olduğuna göre ben ciddiyet olabileceğini düşünüyorum.

Iliskiye başladıktan 2 ay sonra tanıştım.2 yil sonra da evlendik.Ailesini tanımadığım biri ile evlenmezdim.

Annesi ve babasıyla sadece 1-2 ay sonra tanıştırdı. İlk defa bir kız arkadaşını getiriyor demişlerdi, o yüzden mutlu olmuştum. 4 sene geçti, her şey yolunda giderse bu sene evleneceğiz. Ama zaten beraber yaşıyoruz, şu an bütün sülalesini tanıyorum nerdeyse.

Ben kimi tanıştırdım peki diye soracak olursan annem 5 tane falan erkek arkadaşımla tanıştı 🤣 Benim için pek bir şey göstergesi değil.

Ciddi adım olsun diye tanismadim tanıştıktan 7 yıl sonra evlendim ilk yıl tanışmıştım ama sadece telefonda bir kaç kez . Yüz yüze bir defa geldim . O kadar.

Eşim tanışmaya geldi annesigil hemen beni de çağırdı ama annem asla izin vermedi onlar başka bir şehirdeydi ve onlarda kalmaz zorunda kalacaktım.Ailesi ailemle tanışmaya geldiğinde tanıştım ben de

Nikahtan 1 hafta önce tanıştık 🥳 eşimle 8 yıllık bir arkadaşlığımız vardı ama son 1yılında sevgili olduk , evlilik teklifi gibi bişeyde olmadı su aktı yolunu buldu diyelim 😄 benim için aileyle tanışmak o yüzden bi adım değildi açıkcası.

Son düzenleme:
Ailemle birlikte tanıştım

Ben ailemle tanışmaya geldiklerinde taniştim ne gerek var ki önceden tanişmaya bence çok boş bişey ciddi olan gelir tanışır kafasindayim şahsen

Sizin ilişkinizin dinamiklerini bilemeyeceğim ama genelde ciddi adım erkek bireyin kızın ailesiyle tanışmasıdırz

Her tanısmak ciddi adım atmak değildir. Benim ailem erkek arkadaslarımla tanışırdı. Ciddi adım atmak için değildi ama.
Yaşam, düşünce, hayat tarzına bağlı birazda. Erkek arkadasınızı en iyi siz tanırsınız cünkü.
Vayyy Türkiyede böyle aile. Ben yüzde yüz evleneceksem bile 40 kere düşünmem lâzım 😄

Eşim ailesiyle bizim yaşadığımız şehre geldi. 1.gün ben onun ailesiyle yemek yedim. 2.gün o benim ailemle yemek yedi. 3.gün ailesi bize geldi yemek yendi tanıştılar. 4.gün yaşadığımız şehri gezdirdik. 5.gün de isteme söz nişan hepsi bir arada oldu :KK53:

Back