- 24 Nisan 2020
- 21
- 9
- 36
- 27
- Konu Sahibi Handecaglakoc
-
8. Günde kan testi erken mi pekiArtımed yalancı pozitif veren bir marka. Ama moralini bozma. Benim kanda pozitif çıktı 5. Günde ama 10. Güne kadar gebelik testlerim negatifti. Kan verin sadece ona güvenin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Mide bulantısı vs. İçin çok erken. Belirti aramayın
Ben dayanamayıp 5. Günde.i kan vermiştim 20.20 ile pozitifi öğrendim şimdi 20 haftalık hamileyim8. Günde kan testi erken mi peki
Allah tamamına erdirsinBen dayanamayıp 5. Günde.i kan vermiştim 20.20 ile pozitifi öğrendim şimdi 20 haftalık hamileyim
Amin inşallah. Sonucu buradan da yazınn mutlaka. Szin için dua edicemAllah tamamına erdirsindarısı benim başıma inşallah
Çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin ben de sizin için dua edeceğim mutlaka yazarımAmin inşallah. Sonucu buradan da yazınn mutlaka. Szin için dua edicem
Bugün yine predictor ile test yaptım maalesef negatif çıkmış. Yavaş yavaş umudumu kaybediyorum.En sağlıklısı kan testi vermek.
Ben erken gemebil testi Asos marka ile yaptım pozitifti sonra bilmeden artimed aldım yalancı pozitif diyorlar ama bende pozitif gösterdi. Ve yorumları okuyunca pozitif çıkma olasılığı sıfır birinde denedim negatif çıktığı onda.
Predictor markasına iyi diyorlar onuda her eczanede bulamıyorsun.
Ama sonuçta ne kadar iyide olsa bir yanıltma payı vardır. Aynı bende artimedin doğru sonuç verdiği gibi.
merhaba bugun kacinci gununuz bir de ilk idrarla mi yaptiniz testleriBugün yine predictor ile test yaptım maalesef negatif çıkmış. Yavaş yavaş umudumu kaybediyorum.
Bugün 8. Günü ilk idrarla değilde öğlen idrarı ile yaptım. 8. Günden sonra pozitife döner mi acabamerhaba bugun kacinci gununuz bir de ilk idrarla mi yaptiniz testleri
ilk idrarla yapmak daha iyi diye biliyorum. en iyisi kan testi vermek canim hic strese sokma kendini. insallah bebislerimize kavusuruzBugün 8. Günü ilk idrarla değilde öğlen idrarı ile yaptım. 8. Günden sonra pozitife döner mi acaba
İnşallah canım. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. Sizin kaçıncı gün acabailk idrarla yapmak daha iyi diye biliyorum. en iyisi kan testi vermek canim hic strese sokma kendini. insallah bebislerimize kavusuruz
amin amin. transfer gunu dahil 6. gunum bugunİnşallah canım. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. Sizin kaçıncı gün acaba
Benim 6. Günü iki tane test yaptım negatif çıktı hayalet çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı 12. Gün kanda pozitif özellikle 3. Gün emriyosuydu kana geç karışıyor.İnşallah canım. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. Sizin kaçıncı gün acaba
Evet benim 5. Gün embriyosu ama doktorum yine de 12. Güne verdi kan testiniBenim 6. Günü iki tane test yaptım negatif çıktı hayalet çizgi kuruma çizgisi bile çıkmadı 12. Gün kanda pozitif özellikle 3. Gün emriyosuydu kana geç karışıyor.
Güzel haberleriniz olsunamin amin. transfer gunu dahil 6. gunum bugun
Hangi testti kullanmıştınızBenim ilk transferimde çatlatma iğnesi olmadığım halde 5.gün yalancı pozitif göstermişti ama çok silik olarak sonraki günlerde de sabah idrarıyla yaptım hep negatifti..ikinci transferimde direk 8.gün öğlen yapmıştım erken gebelik testi saniyesinde çift çizgiyi görmüştüm..aynı gün kan verdim betam 65 di yani anlayacağın erken süreçte yapmak hep yanıltıcı olabiliyor ben de 7.gün yapmış olsaydım yine kesin negatif olurdu testim..5AA embriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?