Merhaba Arkadaşlar

ssimx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
7
0
16
30
Iyi günler Arkadaşlar!

Ben 31+3 hamileyim bugün doktora gittim. Doktorum dedi hepsi çok iyi görünüyor bebeğin suyu iyi rahminim ağzı kapalı. Doktor diyordu mükemmel herşey çok iyi. Sadece tek bişey canımı sıkıyor endişeliyim oda bebeğimin kafası yukarda bebeğim dönmedi.
Sizce daha dönermi? Sizin tercübeniz ne? Sezeryan yan yada kötü etkikeri ne?

Iyi günler Arkadaşlar!

Ben 31+3 hamileyim bugün doktora gittim. Doktorum dedi hepsi çok iyi görünüyor bebeğin suyu iyi rahminim ağzı kapalı. Doktor diyordu mükemmel herşey çok iyi. Sadece tek bişey canımı sıkıyor endişeliyim oda bebeğimin kafası yukarda bebeğim dönmedi.
Sizce daha dönermi? Sizin tercübeniz ne? Sezeryan yan yada kötü etkikeri ne?
Daha Doguma zamaniniz var tabikide döner daha Bebis

Endişelenmeyin daha henüz dönmese de dönecektir yakında hatta sizde hissedeceksiniz bunu ama bol bol yürüyüş yapın.. Umarım sezeryan olmazsınız normal doğum yaparsınız.. ben de aynı kilde ilk gebeliğimde herşey normaldi 38. Hafta da kontrole gittiğim bi günün ertesi günü sezeryan oldum mecburen.. Ve ameliyat iyi bişey değil tabi kii de .. Yani inşallah herhangi bi sıkıntı ile karşılaşmazsanız normal döküm için direnin derim.. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.. Miniğinize ve size sağlıklı zamanlar dilerim.. 😊

Back
X