Merhaba arkadaşlar sizinle bı şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda nenem Rahmetli oldu beni çok severdi ben hamileydim o zamanlar şimdi 11aylık kızı

qafvvhmifyjbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
55
15
3
26
Merhaba arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim konu var. Yakın zamanda binkac ay önce ninmemi kayb ettik beni çok severdi bende çok severdim o kadar üzüldüm ki hamileydim o zamanlar şimdi 11 aylık kızım var
Ve öldüğü gün rüyama girdi hani çocuk falan olunca para altın veriyorlar ya nenem da rüyada kızıma para verdi nenem gece saat 2 de öldü bende o gece gördüm yani kaç defa rüyama giriyo ninem hastayidi sonra yüzü bembeyaz geçenlerde de kızımı oynatıyordu güldürüyordu rüyamda dün gece de gördüm rüyamda acaba neden rüyama giriyo ben nasıl yapa bilirim benden bı şey mi istiyo?

İnançlıysanız ruhuna okuyun

Bol bol dua edin nineniz için, verme imkanınız varsa arkasından ara sıra küçükte olsa hayır yapmaya çalışın.

Kesinlikle hayır.ama bunu atlatamıyorsanız bir uzmanla görüşün.rüyalar sadece istekler ,arzular ,korkular ve anılardan oluşur.
rüyada kızınızı güldürmesi şu demek: demek ki siz öyle istediniz.kızınızı oynatmasını güldürmesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…