Merhaba Arkadaşlar Bir derdim var

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
587
66
4 aydır psikolojik olarak kötü şeyler yaşıyorum ilk olarak özel psikoloğa gittim 4 seans ama fayda olmayinca bugün psikatriye gittim tehşis koydu Panik Bozukluk OKB anksiyete fakat eşim beni çok yanlız bıraktı bu konuda inanmadı abarttiğımı düşündü hatta git intihar et dedi doktor PAXERA yazdı ama emzirmeyi bırakmamı söyledi eşimde buna karşı çıktı dedim o zaman bana destek ol yanlız bırakma yada bırak beni biraz ailemin yanına gideyim kafamı dağıtayim dedim Hayır git sık kafana kurtul dedi 9 aylık bebeğim var sonrasinda ben bu süreç eşimden soğudum çünkü umursamamasi bu arada kendisi asker bı gün var bı gün yok beni hiç kââle altına almadi ailemde 1700km uzakta yanlız başına savaş verdiim olmadı çok zorlandım ve zorlanıyorum bebeğim olmasa belki daha kolay atlatirdim ama ona bakmak zorundayım o bı.kenarda ben bı kenarda ağladım kimseden destek gelmeyince eşim zaten ayda 13 gün bizimle toplasan onuda eve gelip uyuma ve telefonla vakit geçirerek harcıyor ben onu bekliyorum hic bilmediğim bir şehirde onun için burdayım arkadaşım yok karakol dış karakol olduğu için herkes farklı yerlerde kimseyi tanımıyorum tek başına atlatnak için Allah'a yöneldim hamdolsun namazımı kuranimi okuyorum ve farklilastim yani bu dünyadan zevk almamaya başladım eşim öyle söylüyor ondan uzaklaştım ve eskisi gibi üstüne düşmüyorum oda farkına varmış sürekli söylüyor sen böyle değildin eski seni istiyorum diyor az önce gene aynı muaabetler geçti dedi beni sevmiyor musun benden sogudun mu dedi cevap vermedim ve afedersiniz yatağına girmeyi reddediyorm sebebide sadece beni orda hatırlaması. Ben kendimi değersiz hissettiğim adamın yatağına girmek istemiyorum dinimizde yanliş miş ama kendimi değersiz işe yaramaz sanki yokmuşum gibi gören bı adamla nasıl birlikte olayım? Sizce doğru mu yapıyorum aileme anlatamıyorum anlatinca yapma öyle bak bozar deli der çocuğunu elinden alır diyor tek çarem siz kaldınız ayrılsa bile.umrumda değil artık 😔

Geçmiş olsun, tedavi olmanız çok önemli. Eşinizin ilgisizliği sizi bu hâle getirmiş ailenizde ona keza...

Siz köle değil eşsiniz, sizi görmezden gelip destek olmayıp ne sevgisi ilgisi bekliyor? Ailenizde sizi anlayabilecek biriyle konuşmanız lazım en kısa zamanda manevî destek almanız gerekiyor.

Geçmiş olsun, tedavi olmanız çok önemli. Eşinizin ilgisizliği sizi bu hâle getirmiş ailenizde ona keza...

Siz köle değil eşsiniz, sizi görmezden gelip destek olmayıp ne sevgisi ilgisi bekliyor? Ailenizde sizi anlayabilecek biriyle konuşmanız lazım en kısa zamanda manevî destek almanız gerekiyor.
Onlar anca hocaya gidiyor benim için😔😔 çok yanlız hissediyorum çok

Adam hem kafana sık diyor hemde seni istiyor manyak mıdır nedir?

Madem boşansa umurunda değil diyorsunuz ozaman ilk adımı siz atın.

Size dini eksik anlatmışlar dinde kadına çok değer verilir kocasıyla mutlu değilde kadın da kocasını boşayabilir.

Adam hem kafana sık diyor hemde seni istiyor manyak mıdır nedir?

Madem boşansa umurunda değil diyorsunuz ozaman ilk adımı siz atın.

Size dini eksik anlatmışlar dinde kadına çok değer verilir kocasıyla mutlu değilde kadın da kocasını boşayabilir.
Atacağım Fakat psikiyatriye gittiğim için çocuğumu benden alabilirmi?

buraya bu kadar yazcağınıza bilen birinden tavsiye alın bence. daha önceki konularınızı hatırlıyorum. panik atak yüzünden çocuğun velayetini babaya verceklerini sanmıyorum ama bilen birine danışın o şekilde yol izleyin. herşey olacağına varır bu zamana kadar düşün düşün birşey olmadığı gibi bu saatten sonra da olmaz. çocuğunuz için ayakta durmak zorundasınız. kendinizi nasıl iyi hissedeceksiniz öyle yol izleyin.

Özel psikologa sadece 4 ay gitmissiniz zaten hemen sonuç alamazsiniz ki.
Hatta başlarda daha da kötü gelebilir sonrasında rayına oturur bazı şeyler.
Ayrıca doktor antidepresan verdiyse bu kadar çok tanı koyduysa da emzirmeyi bırakıp ilacı alın bu eşinizin vereceği bir karar değil sizin vereceğiniz bir karar.
Zaten ayın yarısı evde yokmuş onu beklemeyin alın için ilacınızı.
İlacı içtikçe ruh halinize bı bakın ona göre tedaviye devam edersiniz.

Hayır git sık kafana kurtul dedi

Şunun diyen adamla evli kalmalı mısınız bunu düşünün bence.

Anladığım kadarıyla evliliğiniz çok yalnız bırakılmışsınız. Üzerine bebek derken psikolojik olarak yıpranmamış çok normal.

Ayrıca inançlı bir insan olduğunuzu cümlelerinizden anlayarak şunu söyleyim. Peygamberimiz erkeklere hitaben pek çok hadiste kadınların gönlünün kırılmaması gerektiğini anlatırken, ev işlerinde eşine yardım ettiğini vs de görüyoruz. Dolayısıyla temelden sarsılan bazı konular var. Düzelir mi bilmem? Karşınızda sadece sizi suçlayan birisi var. Ve cümleleri bence korkunç.

Şunun diyen adamla evli kalmalı mısınız bunu düşünün bence.

Anladığım kadarıyla evliliğiniz çok yalnız bırakılmışsınız. Üzerine bebek derken psikolojik olarak yıpranmamış çok normal.

Ayrıca inançlı bir insan olduğunuzu cümlelerinizden anlayarak şunu söyleyim. Peygamberimiz erkeklere hitaben pek çok hadiste kadınların gönlünün kırılmaması gerektiğini anlatırken, ev işlerinde eşine yardım ettiğini vs de görüyoruz. Dolayısıyla temelden sarsılan bazı konular var. Düzelir mi bilmem? Karşınızda sadece sizi suçlayan birisi var. Ve cümleleri bence korkunç.
Hayır Ondan soğudum artık . Boşanmak istiyorum gerekirse hemen

X