- 10 Haziran 2021
- 20
- 3
- 1
- 28
evet başka şehire gitmesi zor kızına allahım şifa versin inşallah bi kardeşi daha olur kendini düşüncelerinle bogma akışına bırak en hayırlısı neyse o olsun..Ankarayım ben canım aynı şehirde gelip gitmesi bile zorken başka şehir zor benim bitanede kızım var sma hastası o yüzden pgt ile tüp bebek yaptırıyoruz genetik taşıyıcılık var yani normalde oluyoda cesaret edemiyorum normal yollardan kontrollü gebelik şart yani hem kromozonlara hemde sma testi yapıldı bu bebeğe her genetikten geçti olmazsa üzülürüm ama yine yola devam bir kere daha denerim sen niye dondurulmuş yaptın genetiğemi baktırdın yani kromozonlara
Kasık ağrısı oluyo sadece akşamları hafiften midem bulanıyo ama ilaçların etkisi heralde belim ağrımıyo ayyyyyy dış gebelik olurmuş bide beta hc degerleri az olunca öle diyolar kimyasal gebelik falan allahım herşeyin hayırlısını versin .
ben dondurulmuş embiryo 2 nedenden dolayı doktorum öyle tercih etti fazla yumurta toplandıgı için yoruculcaksın dedi ve poliop vardı rahatsız edici deildi ama tüm tutunmayı engelleyen şeyleri sıfıra indirmek adına polip ameliyatı oldum rahime çizik atıldı ertesi ayda transfer oldum yani haziran da ve dondurulmuş embiryo tutunma açısından daha iyimiş bakalım sonuç ne olcak 14 dünde tekrardan sizde test verin inşallah hayırlısı olsun