• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak 1 haziran 2021 de transfer oldum 1.gününü saymazsak 8.günü kan verdim sabahtan 4.35 çıktı sizce bu ne.

Kızlar maalesef değerim çok az yükselmiş 11inde 42 idi 14ünde 58 çıktı böyle birley yaşayan var mı 😔

Kızlar maalesef değerim çok az yükselmiş 11inde 42 idi 14ünde 58 çıktı böyle birley yaşayan var mı 😔
Ben hiç kan testi yaptırmadım bugun 8. Günüm bilemedim oyuüzden dr ne dedi .burdan okudugum kadarıyla 2 katı olmalıymıs 2 gün gecınce ama:(:(:(

8.gün 5. Gün embriyosu transfer olup idrarda çıkmayan ama hamile olan var mı mucize arıyırum bende.forumda okuyırum herkeste silil çizgi de olsa çıkıyor.

Ben hiç kan testi yaptırmadım bugun 8. Günüm bilemedim oyuüzden dr ne dedi .burdan okudugum kadarıyla 2 katı olmalıymıs 2 gün gecınce ama:KK43::KK43::KK43:
Hastaneyi aradım sağlıklı bi artış değil dediler en az 90larda olmalıymış değer çarşamba yani 16sında tekrar kan vereceğim yükselişe bakacaklar düşük ihtimali varmış maalesef . Ama yinede ümidini kaybetmiyorum çünkü 3. 4. Testten sonra değeri çok yükselmeye başlayanlar var . Sende ümidini kaybetme moral bozukluğunda rahimi etkiliyor inşallah seninki daha güzel olsun 🤲🏻

Çok sevindim gerçekten sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip olur inş. Tek emriyomu koymuşlardı sana? benim tek embriyo olduğu içinmi olmadı transfer olduktan sonra neler yaptın mesela sürekli yattınmı olmayan neydi bilmiyorum birşeyler yanlış gitti daha iyi doktor bulcam ilk tüp bebek tedavisinde olur umudu vardı olmaması için Bi sebep yoktu demekki zamanı değilmiş 2 ay dinlenip başlıycaz tekrar tedaviye senin adına çok sevindim
Cemre bnde 37 yasımçndayım düşük over rezervi bnim.banada ayın 7sınde tek embrıyo kondun.5.gün embriyosu.olmıcak ama hissediyorum ıdrar testlerıde hep negatif.sen hangi hastanede başlıcan 2. Tedavine

Hastaneyi aradım sağlıklı bi artış değil dediler en az 90larda olmalıymış değer çarşamba yani 16sında tekrar kan vereceğim yükselişe bakacaklar düşük ihtimali varmış maalesef . Ama yinede ümidini kaybetmiyorum çünkü 3. 4. Testten sonra değeri çok yükselmeye başlayanlar var . Sende ümidini kaybetme moral bozukluğunda rahimi etkiliyor inşallah seninki daha güzel olsun 🤲🏻
Oylemi inş oyle olur yaa yüzde bir ihtimal bile olsa umutsuzluktan iyidir.bende ögrenmiş oldum demek sonradan artıyor.ben korkudan kanda baktıramıyorum hep idrarda bakıyorum

Cemre bnde 37 yasımçndayım düşük over rezervi bnim.banada ayın 7sınde tek embrıyo kondun.5.gün embriyosu.olmıcak ama hissediyorum ıdrar testlerıde hep negatif.sen hangi hastanede başlıcan 2. Tedavine
Aklımda başkent üniversitesi var hulusi hocayı düşünüyorum sen ankaradamısın da

Çok sevindim canım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.önemli olan sağlık.Benim kanama başladı temmuz gibi diyorum ama bayrama denk geliyo en iyisi ağustos da tekrar başlamak ,canımı sıkan normal yolla hamile kalmaya korkarken tüp bebekle olmazsa üzülürüm deli gönül normal hamile kal diyo bizim genetik biliyosun neyse kendine iyi bak aslında mesıncırda konuşmak isterdim seninle transferden sonraki süreci detaylı sormak istiyorum

Mesela transfer kaçıncı günü oluyo donmuş transfer benim 13 günü transfer oldu erken değilmi sizce o yüzden tutmamış olmasın 😱

Çok sevindim canım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.önemli olan sağlık.Benim kanama başladı temmuz gibi diyorum ama bayrama denk geliyo en iyisi ağustos da tekrar başlamak ,canımı sıkan normal yolla hamile kalmaya korkarken tüp bebekle olmazsa üzülürüm deli gönül normal hamile kal diyo bizim genetik biliyosun neyse kendine iyi bak aslında mesıncırda konuşmak isterdim seninle transferden sonraki süreci detaylı sormak istiyorum
Allah razı olsun inşallah hayırlısı neyse o olsun demekki şuan tam zamanı degil belkide hemen canını sıkma zamana bırak motivasyonunu düşürme ben inanıyorum olur sen merak etme güzel olcak herşey sizin için ben size özelden yazdım bana yazın 😇

Yok tedavin başladıkdan kaç gün sonra tranfer oldu mesela benim regl 19mayıs da başladı 20 sinde tafavi başladı 1 haziran da tranfer oldu yani 13 günü transfer erkenmiydi sence senin kaçıncı gün transfer yapıldı ya ben doktor hatasımı yoksa bendenmi diye merak ediyorum .

Back