Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak 1 haziran 2021 de transfer oldum 1.gününü saymazsak 8.günü kan verdim sabahtan 4.35 çıktı sizce bu ne.

evet başka şehire gitmesi zor kızına allahım şifa versin inşallah bi kardeşi daha olur kendini düşüncelerinle bogma akışına bırak en hayırlısı neyse o olsun..
ben dondurulmuş embiryo 2 nedenden dolayı doktorum öyle tercih etti fazla yumurta toplandıgı için yoruculcaksın dedi ve poliop vardı rahatsız edici deildi ama tüm tutunmayı engelleyen şeyleri sıfıra indirmek adına polip ameliyatı oldum rahime çizik atıldı ertesi ayda transfer oldum yani haziran da ve dondurulmuş embiryo tutunma açısından daha iyimiş bakalım sonuç ne olcak 14 dünde tekrardan sizde test verin inşallah hayırlısı olsun

ben bugün korkudan öldüm lavaboya gittim leke geldi cok korktum hocama haber verdim test yaptır dedi acilde testi yapmıyolardı merkeze gidip yaptırdım moralim cok kötüydü sonra testim cıkmıştı 143 hocaya attım POZİTİF oldugu söledi hiç bi agrım kalmadı allah isteyen herkese nasip etsin cnm

Çok sevindim gerçekten sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip olur inş. Tek emriyomu koymuşlardı sana? benim tek embriyo olduğu içinmi olmadı transfer olduktan sonra neler yaptın mesela sürekli yattınmı olmayan neydi bilmiyorum birşeyler yanlış gitti daha iyi doktor bulcam ilk tüp bebek tedavisinde olur umudu vardı olmaması için Bi sebep yoktu demekki zamanı değilmiş 2 ay dinlenip başlıycaz tekrar tedaviye senin adına çok sevindim

Ya bide transfer yapalırken çok sıkışık olmadım doktor geldi çabuk dediler o etken olabilirmi bilemedim.

Allah razı olsun cnm inşallah allah en kısa zamanda sizede nasip etsin pes etmek yok herşey güzel olcak ikimiz içinde
benim tek embiryo koydular ilk denemem zaten 2 embiryo koymazdı doktor ben ilk zamanlar iş yapmadım yemek ev işlerin annem yardım ettti eşim yaptı
pozitif düşündüm hep bu son 3 4 gun biraz yemek yapmaya başladım makinaya kap filan koymaya başladım ama şimdi gene dinleniyorm agır bi iş yapmıyor arada hareket ediyorm

Ya bide transfer yapalırken çok sıkışık olmadım doktor geldi çabuk dediler o etken olabilirmi bilemedim.
belkide olabilir bende 1 pet şişenin dibinde kalacak şekilde içtim su fazla sına gerek yok dediler zaten ama belkide doktordan doktora fark ede bilir emin deilim benim doktorum hemen ilk baktı rahime sonra getirdiler bebişi 2 saniye sürdü ne agrı ne sızı hemen bitti

Bende ayın 7sınde 5.gün taze embriyo transferi oldum.yaşım 37.4.günden beri idrarda bakıyorum halen tek çizgibugun 6.günüm.çıkan arkadaslar varmıs oyüzden belki dedim ama çokk çok moralim bozul hiç evden çıkmadan ertesi günü bekliyorum test yapmak için

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.
Bende transfer 1 haziranda yapıldı 11 inde kan verdim 42,42 çıktı bu değer nasıl düşük gibi geldi bilgisi olan var mı

Kanda bile zor çıkarken idrarda zor, en azından 9.gün bakın ama kanda. Ben çok pişman oldum erken idrara baktırdım negatif görünce çok moralim bozuldu olacağı varsada olmadı. Kafama takılan birşey oldu 4.35 neydi tutundu geri mi bıraktı anlamadım. Kimyasal dedikleri bumu

Bence kimyasal o kimyasalda döllenmiş yumurta rahme tutunuyormus oyuzden bhcg salgılanmaya baslıyormus ama gelişimi duruyormus sonra yavrunun ve hcg degeri düşüyormus geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…