- 10 Haziran 2021
- 20
- 3
- 1
- 28
evet başka şehire gitmesi zor kızına allahım şifa versin inşallah bi kardeşi daha olur kendini düşüncelerinle bogma akışına bırak en hayırlısı neyse o olsun..Ankarayım ben canım aynı şehirde gelip gitmesi bile zorken başka şehir zor benim bitanede kızım var sma hastası o yüzden pgt ile tüp bebek yaptırıyoruz genetik taşıyıcılık var yani normalde oluyoda cesaret edemiyorum normal yollardan kontrollü gebelik şart yani hem kromozonlara hemde sma testi yapıldı bu bebeğe her genetikten geçti olmazsa üzülürüm ama yine yola devam bir kere daha denerim sen niye dondurulmuş yaptın genetiğemi baktırdın yani kromozonlara
Kasık ağrısı oluyo sadece akşamları hafiften midem bulanıyo ama ilaçların etkisi heralde belim ağrımıyo ayyyyyy dış gebelik olurmuş bide beta hc degerleri az olunca öle diyolar kimyasal gebelik falan allahım herşeyin hayırlısını versin .
hakkında hayırlısı olsun inşallah moralini bozma cok üzüldüm dua ettim ikimiz içinde bugünTekrar kan verdim bugün 11.gün 4.35 den 3.25 e düşmüş olmadı malesef senin güzel haberlerini bekliyorum bi dahakine artık.:-(
Allah razı olsun cnm inşallah allah en kısa zamanda sizede nasip etsin pes etmek yok herşey güzel olcak ikimiz içindeÇok sevindim gerçekten sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip olur inş. Tek emriyomu koymuşlardı sana? benim tek embriyo olduğu içinmi olmadı transfer olduktan sonra neler yaptın mesela sürekli yattınmı olmayan neydi bilmiyorum birşeyler yanlış gitti daha iyi doktor bulcam ilk tüp bebek tedavisinde olur umudu vardı olmaması için Bi sebep yoktu demekki zamanı değilmiş 2 ay dinlenip başlıycaz tekrar tedaviye senin adına çok sevindim
belkide olabilir bende 1 pet şişenin dibinde kalacak şekilde içtim su fazla sına gerek yok dediler zaten ama belkide doktordan doktora fark ede bilir emin deilim benim doktorum hemen ilk baktı rahime sonra getirdiler bebişi 2 saniye sürdü ne agrı ne sızı hemen bittiYa bide transfer yapalırken çok sıkışık olmadım doktor geldi çabuk dediler o etken olabilirmi bilemedim.
üzülmeyin allahım en kısa zamanda nasip etsin ben her zaman dua ediyorum allah herkese nasip etsin dualarımdasınız inşallah olucak sadece zaman lazımAğustos adetiyle başlycamçok üzgünüm çok
Yaşım 40 farklı derken hani hamilelik hissediyorum anlamındamı aslında bakarsan midem bulanıyor kasık ağrısı var da içime pek doğmuyo açıkçası ne biliyim ya kısmet artık hangi şehirdesiniz ben ankaranr
Kanda bile zor çıkarken idrarda zor, en azından 9.gün bakın ama kanda. Ben çok pişman oldum erken idrara baktırdım negatif görünce çok moralim bozuldu olacağı varsada olmadı. Kafama takılan birşey oldu 4.35 neydi tutundu geri mi bıraktı anlamadım. Kimyasal dedikleri bumuBende ayın 7sınde 5.gün taze embriyo transferi oldum.yaşım 37.4.günden beri idrarda bakıyorum halen tek çizgibugun 6.günüm.çıkan arkadaslar varmıs oyüzden belki dedim ama çokk çok moralim bozul hiç evden çıkmadan ertesi günü bekliyorum test yapmak için
Bence kimyasal oKanda bile zor çıkarken idrarda zor, en azından 9.gün bakın ama kanda. Ben çok pişman oldum erken idrara baktırdım negatif görünce çok moralim bozuldu olacağı varsada olmadı. Kafama takılan birşey oldu 4.35 neydi tutundu geri mi bıraktı anlamadım. Kimyasal dedikleri bumu
İnternetten baktınız mı değerler kac olmalıMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.
Bende transfer 1 haziranda yapıldı 11 inde kan verdim 42,42 çıktı bu değer nasıl düşük gibi geldi bilgisi olan var mı
Baktım ama şimdi ne kadarlık sayılıyor bebek o yüzden çok anlayamadımİnternetten baktınız mı değerler kac olmalı
14. Günü tekrar test yap canım artması gerekir değerinin. Daha çok yeni çünkü. O değer normal yani.Baktım ama şimdi ne kadarlık sayılıyor bebek o yüzden çok anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?