Bebek Beslenmesi Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 9 aylık beslenme şekli hareketleri nasıl bir günde nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yediriyorsunuz fikir almak istedi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

01 Adana 01

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
49
13
8
29
Merhaba arkadaşlar benim bebeğim 9 aylık beslenme şekli hareketleri nasıl yani bir günde nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yediriyorsunuz fikir almak istedim

Benim bebeğim de bugün 9 aylık oldu. 1 haftadır komple ek gıdayı reddediyor. Sadece anne sütü almaya başladı. Umarım uzun sürmez. Bakalım diğer anneler ne yapıyor

Benim bebeğim de bugün 9 aylık oldu. 1 haftadır komple ek gıdayı reddediyor. Sadece anne sütü almaya başladı. Umarım uzun sürmez. Bakalım diğer anneler ne yapıyor
Ben oğluma 6 aylıktan sonra ek gıdaya başladım değişik şeyler yiyince emmeyi reddetti 1 hafta emmedi bu sefer ek gıdayi kestim sonra başladım şimdi düzene oturttum

Allah bağışlasın canım nasıl tatlıdır şimdi :)) İyice hareketlenmeye başladığı dönemde doyurmak için anne sütüne devam ederek ek gıdayı arttırdım ben. Bebek bisküvisini çok seviyor, yumurta, pekmez, peynir, meyve falan ufak ufak bizim yediğimiz şeylerle lapa yapıyorum. Ablamın 2 büyük çocuğu var, o demişti hep organik al diye, o yüzden ne alırsam organik almaya çalışıyorum. Hero baby bisküvileri organikmiş. 5-6 adet yediriyorum her gün.
Bir de benim bebeğim çok enerjik, sürekli bir yaramazlık peşinde. Şimdi her yeri karıştırıyor çok meraklı gerçekten zar zor zaptediyoruz vallaa

Aynı şekilde bende öyle bütün çekmeceleri bantladim bende keçiboynuzlu bebe bisküvisi var ondan veriyorum çok seviyor onu muzlu sütü seviyor rafadan yumurtayı çok seviyor çok hareketli ne versem yiyor çünkü yerinde durmadigi için

Back