Merhaba arkadaslar. bana yardım edin. KENDİMİ HAİN GİBİ HİSSEDİYORUM. ya da OLMASI GE

Sen niye ahlaksız oldun şimdi ben onu anlamadım. :KK45: minnakmimar minnakmimar
eski konularına bakmıştım orda gebelik önleme bir de nişanlım erken boşalıyor diye konu açmış burada da daha önce kimseyle birlikte olmadım yazıyordu hatta eski konularda yılbaşına doğru evleneceği yazıyordu bunları dedim diye işte :KK61:
eski konuları niye araştırıyorum ki çok terbiyesizim :KK61:

eski konularına bakmıştım orda gebelik önleme bir de nişanlım erken boşalıyor diye konu açmış burada da daha önce kimseyle birlikte olmadım yazıyordu hatta eski konularda yılbaşına doğru evleneceği yazıyordu bunları dedim diye işte :KK61:
eski konuları niye araştırıyorum ki çok terbiyesizim :KK61:

Ben konu açanın konusunu okumadan geçmiş konularına bakıyorum. O zaman ben çok daha büyük bir ahlaksızım. Beni gidi beniii :KK47:

ahlak dışı işler yapıyorum ben burda kazen yada mune görmese bari:KK17:
ben nası bi insanım böyle kupkekcim:KK61:
valla o lafın farklı versiyonu var da şimdi banlanmak istemiyorum :cool:
neyse gayet yerinde olmuş yorumun iplikler pazara çıkmış
çok da güzel olmuş
pek de tatlı olmuş :)

en acınılası erkek hiç birkadın tarafından sevilmemiş öpülmemiş erkektir bence. ilkinin tecrübesi çok ben bakir olmayan bi adamla yapamam demişsiniz. hiç kimseyle birlikte olmamış bi erkekte sana nasıl dokunacağını bilemez. ilerdi mutsuz olursun elbekteki ilkini seç demiyorum sana o bencilin teki, fakat ikinincisinide seçme çok sıkıcı görünüyor

kımsenın ne yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. burada sızlerle bırseyler paylasan ınsanların yargılamaya ne zaman basladınız. mahkememisiniz siz. sızden bir konda yardım ıstıyorum yardım etmek istemiyorsanız. okur gecersınız. amacınıza uygun kullanın su siteyi bilgi kirliliği yaratmayın

Biz kimseyi yaşadıkları ile yargılamıyoruz. Öyle bir haddimiz yok. Sen Eylül 2014 de nişanlıyım demişsin. Şimdi 6 aylık sevgilim diyorsun. O zaman hem nişanlısın hem bu 2 kişi ile daha mı çıkıyorsun? Kimse ile olmadım diyorsun bu da bizi ilgilendirmez biz sana aaa ne ayıp neden oldun mu diyoruz ki kimse burada demez diyenler oldu bizzat biz ağzının payını verdik ama nişanlım erken boşalıyor demişsin. Cin olmadan adam çarpma derler sana anladın. K.K herkes yapar bunu geçmiş konuları okur falan filan. Öğren bunları byby :KK54:

ayrıca konuyla alakalı guzel cevap veren arkadaslar gercekten cok tske derım. yorumlarınız ve yardımlarınız gercekten cok makbule gectı. ama dalga gecer maıyette cevap veren arkdaslar barı kırlılık yaratmayın . sızene benım hayatımdan sevıyemden sız once gıdın bır kendınıze bakın ya. oyle uzaktan konusmak cok basıt. hem emınım sızlerınde hayatlarında buna benzer seyler olmustr. belkı de daha kotulerı. belli ki asağılanmıssınız kımseye anlatamamıssınız sımdı gelıp burada ahkam kesiyorsunuz. lütfen sessizce çıkıp gidip. boş sohbet yapmayın .

Buraya konu açıyorsan olumlu olumsuz yorumlara katlanman gerekiyor herkes sen gibi olmak zorunda değil.
Bizim hayatımızda yazdıklarına benzer hiç bir şey olmadı kusura bakma daha doğrusu benim hayatımda yazayım.
Ben hayatımda iki kişiyi birden idare etmedim. Sen ben iki kişiyi birden idare ediyorum dersen 3. yok mu diye cevap alırsın. Evet senin hayatından bize ne ama buraya konu açıyorsan bizde konuşuruz.
Başkası varken bir başkasını aramadım.
Ben yüksek lisans mezunuyum sevgilim lise mezunu. Senin gibi maddeyi düşünmedim.
Konu açıyorsun olumsuz şeyler okuyunca çekin gidin diyorsun o zaman konu açma git kendi kendine konuş.

Yaaa ne guzel egleniyorduk asagiliyordu bizi konu sahibi yazik oldu gul gibi konuya:KK66:

O zaman senin adını firdevs yapalım cicim.
Sen olmasaydın ne yapardık, saf saf yorumlamaya devam ederdik.
İyi ki varsın minnak, seni seviyoruz :cry: (çok duygulanan sephora)
beni bu kirli halimle bile seviyorsun ya büyüksün be sepho :KK43::KK9:bende sizi seviyorum güzel kk'mın akıllı kadınları :KK39:

X