- 28 Kasım 2010
- 41.659
- 137.976
ahlaksız terbiyesizim ya ondan hiç utanmadım gene olsa gene yaparım o derece arsızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahlaksız terbiyesizim ya ondan hiç utanmadım gene olsa gene yaparım o derece arsızım
eski konularına bakmıştım orda gebelik önleme bir de nişanlım erken boşalıyor diye konu açmış burada da daha önce kimseyle birlikte olmadım yazıyordu hatta eski konularda yılbaşına doğru evleneceği yazıyordu bunları dedim diye işteSen niye ahlaksız oldun şimdi ben onu anlamadım. minnakmimar
eski konularına bakmıştım orda gebelik önleme bir de nişanlım erken boşalıyor diye konu açmış burada da daha önce kimseyle birlikte olmadım yazıyordu hatta eski konularda yılbaşına doğru evleneceği yazıyordu bunları dedim diye işte
eski konuları niye araştırıyorum ki çok terbiyesizim
ayy benden beteri de varmış pis ahlaksız terbiyesizBen konu açanın konusunu okumadan geçmiş konularına bakıyorum. O zaman ben çok daha büyük bir ahlaksızım. Beni gidi beniii
benim yüzümdeeeeennnnnnnKonu sahibi 3 saniyede 100 km hıza ulaşarak kaçaaarrr....
neyse gayet yerinde olmuş yorumun iplikler pazara çıkmışahlak dışı işler yapıyorum ben burda kazen yada mune görmese bari
ben nası bi insanım böyle kupkekcim
valla o lafın farklı versiyonu var da şimdi banlanmak istemiyorum
Hep ortalığı karıştıran sensin zaten. Ahlaksız terbiyesizbenim yüzümdeeeeennnnnnn
bu lekeyle nasıl yaşarım peki onu de heleneyse gayet yerinde olmuş yorumun iplikler pazara çıkmış
çok da güzel olmuş
pek de tatlı olmuş :)
kendimi firdevs hanım gibi hissediyorumHep ortalığı karıştıran sensin zaten. Ahlaksız terbiyesiz
sen 1. adayı sec bence bacım o daha atraksıyonlu duruyor
daha çıkar ablasıİkisi de olmaz bence
Başka yok mu?
kımsenın ne yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. burada sızlerle bırseyler paylasan ınsanların yargılamaya ne zaman basladınız. mahkememisiniz siz. sızden bir konda yardım ıstıyorum yardım etmek istemiyorsanız. okur gecersınız. amacınıza uygun kullanın su siteyi bilgi kirliliği yaratmayın
bu lekeyi ancak kosla temizler dicem off tamam yüz vermeyin bana sapıtıyorumbu lekeyle nasıl yaşarım peki onu de hele
kendimi firdevs hanım gibi hissediyorum
ayrıca konuyla alakalı guzel cevap veren arkadaslar gercekten cok tske derım. yorumlarınız ve yardımlarınız gercekten cok makbule gectı. ama dalga gecer maıyette cevap veren arkdaslar barı kırlılık yaratmayın . sızene benım hayatımdan sevıyemden sız once gıdın bır kendınıze bakın ya. oyle uzaktan konusmak cok basıt. hem emınım sızlerınde hayatlarında buna benzer seyler olmustr. belkı de daha kotulerı. belli ki asağılanmıssınız kımseye anlatamamıssınız sımdı gelıp burada ahkam kesiyorsunuz. lütfen sessizce çıkıp gidip. boş sohbet yapmayın .
Hep ortalığı karıştıran sensin zaten. Ahlaksız terbiyesiz
O zaman senin adını firdevs yapalım cicim.bu lekeyle nasıl yaşarım peki onu de hele
kendimi firdevs hanım gibi hissediyorum
aynen ben damgamı yeterince yedim üstüne ban yemeyeyimbu lekeyi ancak kosla temizler dicem off tamam yüz vermeyin bana sapıtıyorum
beni bu kirli halimle bile seviyorsun ya büyüksün be sepho bende sizi seviyorum güzel kk'mın akıllı kadınlarıO zaman senin adını firdevs yapalım cicim.
Sen olmasaydın ne yapardık, saf saf yorumlamaya devam ederdik.
İyi ki varsın minnak, seni seviyoruz (çok duygulanan sephora)