- 9 Mayıs 2011
- 13.912
- 28.896
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 35 yasindayim cocugum yok.suan gercekten bilemiyorum cok arada kaldim.ogrencimi yani kizini cok seviyorum gercekten ama kizi bu durumda ne dusunur onu bilemiyorumBence babaanneyi bu kadar dert etmeyin sizi sevdiğine göre bence bu durumdan memnun olacaktır... önemli olan sizin ne hissettiğiniz bu arada yaşınızı bilmiyorum sizin çocuğunuz varmı çocuklu biriyle hayat arkadaşı olmaya hazır mısınız bence bunlar daha önemli gibi geldi bana
Oğlunun aklına düşüren zaten annesidir ve her şeyden haberi vardır. En başından beri bence kadın sizi gelin adayı olarak düşünmüş zaten.Simdi annesinin davetini kabul etmesem kirilip davet ettim gelmedi diye dusunmesini istemedim.cok arada kaldim ve oyuzden gittim.eger annesi bilmiyorsa bu durumu ogluyla gorustugumu ogrenir bana derse vay utanmaz biz seni ogretmen bildik bu zamana kadar hep aradik sorduk soframiza evimkze davet ettik sen arkamizdan is mi cevirdin derse?gercekten cok uzulurum cunku kendisini cok seviyorum kaybedersem yanlis bir izlenim olusursa gozlerinde gercekten cok uzulcem
Evet resim benim sanirim kaldirsam iyi olcakOğlunun aklına düşüren zaten annesidir ve her şeyden haberi vardır. En başından beri bence kadın sizi gelin adayı olarak düşünmüş zaten.
Etik olmayan bir durum yok ki bunda.
Not: Fotoğraf sizin mi? Deşifre olmayın sonra.
Gercekten bundan emin olamadim biliyormu bilmiyormu diyeAdam bekar siz bekar. Artık çocuklarında ögretmeni değilsiniz. Etik olmayan bir durum yok.
Simdi is anlaşıp anlaşamamakta.
Ayrıca adamın annesi biliyor emin olun. Büyük ihtimal sizi oğluna o anlattı.
Malesef bazı şeylerin cevabini yaşamadan bilemiyoruz kız sizi sevdiği için sorun yaşamayada bilirsiniz anneside ilgisiz... ama dediğim gibi yaşamadan bilemeyiz hayırlısı olsun hakkınızdaBen 35 yasindayim cocugum yok.suan gercekten bilemiyorum cok arada kaldim.ogrencimi yani kizini cok seviyorum gercekten ama kizi bu durumda ne dusunur onu bilemiyorum
Görüşürdüm ben olsam iş bağı bitmiş ne de olsaMerhaba arkadaslar ben aranizda yeniyim bugun katildim arkadaslar ben akıl danismak istiyorum sizlere.Ben 2 yıl önce boşandım ne yazık ki kayinvalide ve anakuzusu bir eş yuzunden bosandim.Eski esimden ayrildiktan sonra meslegim olan anaokulu ogretmenligini yapmaya basladim.etut ogretmeniydim anaokulu bunyesinde odev sinifim vardi ortaokul ogrencilerinin odevlerine yardimci oluyordum.Bir kiz ogrencim vardi ve ogrencimi babannesi getirip goturuyordu devamli ve babannesiyle cok tatli,samimi sohbetlerimiz olmaya basladi zamanla birbirimizi cok sevdik ve tabiki torunu olan 2 ogrencimde beni cok seviyordu biri kizinin kizi,digeri oglunun kiziydi ogrencilerim.Gel zaman git zaman kadin beni sosyal medyada heryerden ekledi,telefondan olsun surekli iletisim halindeydik cok seviyorlardi beni bende onlari.Daha sonra etut sinifi kapandi ben isten ayrilmak zorunda kaldim.Ama velim olan ogrencilerimin babannesiyle ve torunlariyla iletisimimizi hic koparmadik bayram seyran hep mesaj atarladi ararlardi normal gunlerdede ole hep iletisim icindeydik.daha sonra ogrencimin adina facebook ta hesap acildi bnde kabul ettim ogrencim diye selam verdi bende merhaba kizim nasilsin dedim ben dedi babasiyim kizim sizinle konusmak icin eklememi istedi dedi peki ozaman sıkıntı yok tabiki istedigi zaman bana yazabilir dedim.ama kizi yerine babasi yaziyordu surekli bende saygi cercevesinde cevap veriyordum gayet resmi bir sekilde.ve birgun bana benle tanusmak istedigini aile icinde surekli adimin gectigini beni cok merak ettigini soyledi nosunu yazdu ve kibarca kahveye davet etti ben hic cevap vermedim kendisine direkt sohbeti kestim.oda bir daha yazmadi.bundan1 ay once yine selam verdi bende Allahi selami dedim selam verdim.yine ayni seylerden tanismak istediginden 6 aydir beni hic unutmadigindan 1 kez olsun sohbet etmej istediginden bahsetti.bende yakisik almaz diye dusunerek kabul etmedim.sonucta cok sevdigim ogrencilerimin babasi ve dayisi oluyordu ayrica babanneleri olan bayaninda oglu oluyordu ve cok zit bir durumdu uzak durdum ama arkadaslarim artik ogretmeni degilsin ne var bunda tanısan sana gel sevgili olalim dememis sonucta dedi kendini bosandiktan sonra senelerdir karsi cinse arkadas bile olsa kapattin yeter artik dediler bende onlarin gaziyla cevap verdim mesajlarina facebook ustunden.kendisi bosanali 5 sene olmus.ve sua rusyada is guvenligi uzmani olarak calisiyormus kurban bayramindan snra turkiyeye gelecekmis gercekten seni cok tanimak istiyorum dedi bende kabul ettim ve ertesi sabah rusyaya gitti hic gorusmedik.kendisi gittikten snra telefonda surekli iletisim halinde oldugum annesi beni kahvaltiya davet etti bende kirmadim kabul ettim.ama durumu hic belli etmedim kadin bi farkindaymis gibi davrandi,bir farkinda degilmis gibi davrandi.sizce bu durum ne kadar etik? Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz gorusurmuydunuz?
Ya tam tersini dusunurse siz ogretmenimdiniz bunu nasil yaptiniz diye kabullenmezse bilemiyorum..gerci suan ortada hic birsey yok tanimadik gormedik birbirimizi hic ve suan iletisim halinde bile degiliz gelene kadar ne oldugunu asla bilemeyecegimMalesef bazı şeylerin cevabini yaşamadan bilemiyoruz kız sizi sevdiği için sorun yaşamayada bilirsiniz anneside ilgisiz... ama dediğim gibi yaşamadan bilemeyiz hayırlısı olsun hakkınızda
Nasil yaniAy benim cok hosuma gitti ya
Bisey hissetmedim ama hos bir sohbet oldu.ve gitti gideli tek kelime yazmadi.numaramida istemedi gelince mutlaka yazicam dedi agustos sonh,eylul basi gibi gelicekEtik olmayan bir durum yok. Eğer karşı taraftan elektrik aldıysan görüş.
Babaanne sizi oğluna tavsiye etmiş olabilir mi sizi çok sevdiği için benim aklıma bu geldiMerhaba arkadaslar ben aranizda yeniyim bugun katildim arkadaslar ben akıl danismak istiyorum sizlere.Ben 2 yıl önce boşandım ne yazık ki kayinvalide ve anakuzusu bir eş yuzunden bosandim.Eski esimden ayrildiktan sonra meslegim olan anaokulu ogretmenligini yapmaya basladim.etut ogretmeniydim anaokulu bunyesinde odev sinifim vardi ortaokul ogrencilerinin odevlerine yardimci oluyordum.Bir kiz ogrencim vardi ve ogrencimi babannesi getirip goturuyordu devamli ve babannesiyle cok tatli,samimi sohbetlerimiz olmaya basladi zamanla birbirimizi cok sevdik ve tabiki torunu olan 2 ogrencimde beni cok seviyordu biri kizinin kizi,digeri oglunun kiziydi ogrencilerim.Gel zaman git zaman kadin beni sosyal medyada heryerden ekledi,telefondan olsun surekli iletisim halindeydik cok seviyorlardi beni bende onlari.Daha sonra etut sinifi kapandi ben isten ayrilmak zorunda kaldim.Ama velim olan ogrencilerimin babannesiyle ve torunlariyla iletisimimizi hic koparmadik bayram seyran hep mesaj atarladi ararlardi normal gunlerdede ole hep iletisim icindeydik.daha sonra ogrencimin adina facebook ta hesap acildi bnde kabul ettim ogrencim diye selam verdi bende merhaba kizim nasilsin dedim ben dedi babasiyim kizim sizinle konusmak icin eklememi istedi dedi peki ozaman sıkıntı yok tabiki istedigi zaman bana yazabilir dedim.ama kizi yerine babasi yaziyordu surekli bende saygi cercevesinde cevap veriyordum gayet resmi bir sekilde.ve birgun bana benle tanusmak istedigini aile icinde surekli adimin gectigini beni cok merak ettigini soyledi nosunu yazdu ve kibarca kahveye davet etti ben hic cevap vermedim kendisine direkt sohbeti kestim.oda bir daha yazmadi.bundan1 ay once yine selam verdi bende Allahi selami dedim selam verdim.yine ayni seylerden tanismak istediginden 6 aydir beni hic unutmadigindan 1 kez olsun sohbet etmej istediginden bahsetti.bende yakisik almaz diye dusunerek kabul etmedim.sonucta cok sevdigim ogrencilerimin babasi ve dayisi oluyordu ayrica babanneleri olan bayaninda oglu oluyordu ve cok zit bir durumdu uzak durdum ama arkadaslarim artik ogretmeni degilsin ne var bunda tanısan sana gel sevgili olalim dememis sonucta dedi kendini bosandiktan sonra senelerdir karsi cinse arkadas bile olsa kapattin yeter artik dediler bende onlarin gaziyla cevap verdim mesajlarina facebook ustunden.kendisi bosanali 5 sene olmus.ve sua rusyada is guvenligi uzmani olarak calisiyormus kurban bayramindan snra turkiyeye gelecekmis gercekten seni cok tanimak istiyorum dedi bende kabul ettim ve ertesi sabah rusyaya gitti hic gorusmedik.kendisi gittikten snra telefonda surekli iletisim halinde oldugum annesi beni kahvaltiya davet etti bende kirmadim kabul ettim.ama durumu hic belli etmedim kadin bi farkindaymis gibi davrandi,bir farkinda degilmis gibi davrandi.sizce bu durum ne kadar etik? Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz gorusurmuydunuz?
Babaanne sizi oğluna tavsiye etmiş olabilir mi sizi çok sevdiği için benim aklıma bu geldi
Görüş tabiki neden olmasın bekar insanlarsınız bundan doğal bişey yok
Bilmiyorum annesimi tavsiye etti,kendisimi bilerek yazdi zaman gostercek artik
KaldirdimBence resminizi kaldırın
Simdi farkettim desifre olmayin diye dedim. Ben bu sebepten birkac kez ismimi degistirdim. Yillarca kaliyor bu yazilar buradaKaldirdim
Dogru haklisiniz kaldirdimSimdi farkettim desifre olmayin diye dedim. Ben bu sebepten birkac kez ismimi degistirdim. Yillarca kaliyor bu yazilar burada