- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
- 73
Çok stresli bir gebelik geçirdim buna ek olarak nerdeyse her ay normal çıkan troidim gebelikle birlikte düştü ve ilacı 15-20 gün kadar geç başladım (doktor tarafından uyarılmadığım için, bilmiyordum çünkü) 5. Aydan sonra gelişimi gerilemeye başladı göbek bağından beslenemediği ve strese girdiği için aslında 33. Haftamdaki gebeliğimin ortalama 30 haftalık olduğuna karar verip sezeryane karar verdi doktor, doğduktan 3 gün sonra kalp hastası olduğunu 2 aylıkkende down sendromlu olduğunu öğrendik.. Ameliyatlat oldu kalbinden en son ameliyatından sonra herşey yolundaydı.. Kalbinden değil ciğerleri çok yıprandığı için kaybettik meleğimizibaşınız sağolsun. Allah sabır versin. Sebebi neydi acaba
yani aslında etkisi olabilir canım vücutta bazı şeylerin oranlarını değiştiriyormuş diye duymuştumHayıt çayı yapıp içiyordum 3 gündür canımda ondanmı acaba diye
ahhh.. keşke yaşanmasaydı bunlar ama ne yapacaksın kaderden kaçılmıyor malesef. Allah sizlere hayırlı ömür versin inşallah bundan sonrasında hep iyiliklerle karşılaşırsın canımÇok stresli bir gebelik geçirdim buna ek olarak nerdeyse her ay normal çıkan troidim gebelikle birlikte düştü ve ilacı 15-20 gün kadar geç başladım (doktor tarafından uyarılmadığım için, bilmiyordum çünkü) 5. Aydan sonra gelişimi gerilemeye başladı göbek bağından beslenemediği ve strese girdiği için aslında 33. Haftamdaki gebeliğimin ortalama 30 haftalık olduğuna karar verip sezeryane karar verdi doktor, doğduktan 3 gün sonra kalp hastası olduğunu 2 aylıkkende down sendromlu olduğunu öğrendik.. Ameliyatlat oldu kalbinden en son ameliyatından sonra herşey yolundaydı.. Kalbinden değil ciğerleri çok yıprandığı için kaybettik meleğimizi Eki Görüntüle 2741917
Allah razı olsun aminnnahhh.. keşke yaşanmasaydı bunlar ama ne yapacaksın kaderden kaçılmıyor malesef. Allah sizlere hayırlı ömür versin inşallah bundan sonrasında hep iyiliklerle karşılaşırsın canım
Arkadaşlar Merhaba ;
2 buçuk yıldır çocuk istiyoruz bir sürü yöntem denedik hayıt sıvı ekstratı kullanarak hamile kalan var mı ?
evet baktırdım tüm testler yapılmıştıhormonlarına baktırdın mı hayıt kullanmadan?
Allah sabrının mükafatını versin canım inşallah. Ah kolayca bebek sahibi olanlar bu hediyenin ne güzel birşey olduğunu anlasalar keşke.Çok stresli bir gebelik geçirdim buna ek olarak nerdeyse her ay normal çıkan troidim gebelikle birlikte düştü ve ilacı 15-20 gün kadar geç başladım (doktor tarafından uyarılmadığım için, bilmiyordum çünkü) 5. Aydan sonra gelişimi gerilemeye başladı göbek bağından beslenemediği ve strese girdiği için aslında 33. Haftamdaki gebeliğimin ortalama 30 haftalık olduğuna karar verip sezeryane karar verdi doktor, doğduktan 3 gün sonra kalp hastası olduğunu 2 aylıkkende down sendromlu olduğunu öğrendik.. Ameliyatlat oldu kalbinden en son ameliyatından sonra herşey yolundaydı.. Kalbinden değil ciğerleri çok yıprandığı için kaybettik meleğimizi Eki Görüntüle 2741917
İnşallah iyi yönde değiştiriyordur canım zaten dengesizlik var hormonlarımda tümden bozmuyordur inşallah dün ve bugün içmedim olmadı mesela ayaklarımda yanma demekki ondan dıyani aslında etkisi olabilir canım vücutta bazı şeylerin oranlarını değiştiriyormuş diye duymuştum
O zaman etkiliyordur belki de düşünüyoruz kafamıza takıyoruz onlarında etkisi olabilir canım dene bı gözlemle kendini gerçekten iyi gelmezse kullanmaİnşallah iyi yönde değiştiriyordur canım zaten dengesizlik var hormonlarımda tümden bozmuyordur inşallah dün ve bugün içmedim olmadı mesela ayaklarımda yanma demekki ondan dı
Tamam canımO zaman etkiliyordur belki de düşünüyoruz kafamıza takıyoruz onlarında etkisi olabilir canım dene bı gözlemle kendini gerçekten iyi gelmezse kullanma
Ahh keşke ama bilmiyorlar benim bi akrabam hamileyim diye ağlıyordu şaka gibi ne hissedeceğimi şaşmıştım...Allah sabrının mükafatını versin canım inşallah. Ah kolayca bebek sahibi olanlar bu hediyenin ne güzel birşey olduğunu anlasalar keşke.
İstenmeyen bir gebeliktir belki eşinden belki yaşantısından dolayıdırAhh keşke ama bilmiyorlar benim bi akrabam hamileyim diye ağlıyordu şaka gibi ne hissedeceğimi şaşmıştım...
Ahh yok canım benim 5. Gebeliği olduğu içinİstenmeyen bir gebeliktir belki eşinden belki yaşantısından dolayıdır
Benim bir arkadasim var onunda aynı öyle oldu 2-3 arasında 1 yaş bile yokAhh yok canım benim 5. Gebeliği olduğu içinişte kimi ister olmaz kimi korunur olur 3. Doğumunda sıkıntı yaşafı spiral taktırmış tutmafı 4. Oldu somra hap kullanmaya başlamış onuda saatlerine uygun içmemiş işte sonuç
Amiiinnnn cümlemize inşallah yaa sağlıklı hayırlı olsunBenim bir arkadasim var onunda aynı öyle oldu 2-3 arasında 1 yaş bile yokRabbim bizlerede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?