• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ; aranızda hayıt sıvı ekstratı kullanan ve hamile kalan var mııı ?

Aaa ağlamaaa bence böyle güzel konuşmalarda bı nasip Allah seni evlatlarından güldürsün canım gozyaslarin mutluluktan olsun inşallah 😍
İnşallah sende gülersin evladını kucağına alıp ne günler atlattık diye güleriz umarım 🥰

Aynen benim oturduğum semtteki en iyi ozeldeki doktor kadın 62 yaşında bide tonton bı görsen pamuk gibi herseyimle ilgileniyor yüzüne bakıp gözlerim dolu şekilde dedimki Süheyla hocam bebeğim olacakmi dedim oda olacak Allah'ın izniyle dedi üzülme dedi tamam dedim inşallah Bizim gibi evlat hasreti çeken insanlar yavrularına kavuşur
Ay ne güzel ya valla doktor çok önemli bence geçende rahim filmi için bı hastaneye gittim doktor hemen paraya döktü işi durmadan sallıyor yüzüme baktı tahlil falan bişey görmeden muayene etmeden diyor senin yumurtalıklar tembel dur ben sana ilaç yazayım 🤪

Ay ne güzel ya valla doktor çok önemli bence geçende rahim filmi için bı hastaneye gittim doktor hemen paraya döktü işi durmadan sallıyor yüzüme baktı tahlil falan bişey görmeden muayene etmeden diyor senin yumurtalıklar tembel dur ben sana ilaç yazayım 🤪
😁😁😁 Gitme başka doktora git bence

Bizim aldigimiz yerdeki bayanda adet bitiminden diğer adet olana kadar demişti bende öyle uyguluyorum günde 3 defa iç bol bol ilişki demişti bı de bunu deneyelim dedik ya nasip 🤪
Aynı markamı bilmiyorum içerisinde 1 ölçek var o ölçeği kullanıyorum. Sabah akşam yemeklerden sonra. Hayıt civanperçemi biberiye şeklinde benim kullandığım. Herşey yaptım bugune kadar bakalım hayırlısı üstüne gittikçe iyice çıkmaza mı giriyoruz anlamıyorum

😁😁😁 Gitme başka doktora git bence
Valla son anda işlemleri iptal ettik ki ertesi gün anestezili olacaktım bı de bu dönemde covid testi yapmadan işlem yapmıyorlar anestezili diye. Doktorun yanındaki kız işlemleri yapmış ben test verecekmisim gibi gozukmusum tüm işlemleri iptal ettik ertesi gün sağlık ocağından arıyorlar karantinaya alinmissin diye halk sağlığı merkezine bildirim yapmış çünkü kız test vermedigim halde 🤪 bı de bununla uğraştım çalışıyorum çıkmam lazım çıkarsam ceza yersem diye dusun dur 🤪🤪

Aynı markamı bilmiyorum içerisinde 1 ölçek var o ölçeği kullanıyorum. Sabah akşam yemeklerden sonra. Hayıt civanperçemi biberiye şeklinde benim kullandığım. Herşey yaptım bugune kadar bakalım hayırlısı üstüne gittikçe iyice çıkmaza mı giriyoruz anlamıyorum
Ekte ekledim benimkini şurup gibi arifoglununki içinden kaşık çıktı aynı şurup kasiklarindan

Eklentiler

• 16080545512304178213812678367303.jpg
    16080545512304178213812678367303.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 15
Valla son anda işlemleri iptal ettik ki ertesi gün anestezili olacaktım bı de bu dönemde covid testi yapmadan işlem yapmıyorlar anestezili diye. Doktorun yanındaki kız işlemleri yapmış ben test verecekmisim gibi gozukmusum tüm işlemleri iptal ettik ertesi gün sağlık ocağından arıyorlar karantinaya alinmissin diye halk sağlığı merkezine bildirim yapmış çünkü kız test vermedigim halde 🤪 bı de bununla uğraştım çalışıyorum çıkmam lazım çıkarsam ceza yersem diye dusun dur 🤪🤪
Ay çağır bakanlıktan saglikcilari yapsınlar testlerini korkma kız bende yaptırdım çubuğu boğazının içine sokuyorlar çıkartıp burnuna sokuyorlar girtlaginda hissediyorsun cikarirlarkende burnun kanıyor karantinada kalmadan iyidir pozitif sen tedavini al Allah esirgesin yani

Ay çağır bakanlıktan saglikcilari yapsınlar testlerini korkma kız bende yaptırdım çubuğu boğazının içine sokuyorlar çıkartıp burnuna sokuyorlar girtlaginda hissediyorsun cikarirlarkende burnun kanıyor karantinada kalmadan iyidir pozitif sen tedavini al Allah esirgesin yani
Orası öyle tabi Allah herkesi korusun canım inşallah bı an önce şu illet bitsin gitsin

Kızlar konunun dışındada gece ayaklarımın altında aşırı yanma oldu kaşınma felanda kalktım soğuk suyla yıkadım hormonlardaki dengesizlik ten mi oluyor acaba bu böyle olan bilgisi olan varmı bu konuda

Böyle görünce nasıl mutlu hissediyor kendini gerçekten umutlaniyor insan amin canım aminn Rabbim anneliği herkese nasip etsin inşallah
Umudunu bıraktığın zaman İnancını kaybettiğin zamandır Allah korusun...umut ediyorsan dua ediyorsan ne mutlu 😊 ben bebeğmi 1,5 yaşında oğlumu cennete uğurladım 19 şubatta melek oldu.. Allah'ım nasip eder inşallah yine sağlıkla sıhhatle 🙏 🙏 👶

Umudunu bıraktığın zaman İnancını kaybettiğin zamandır Allah korusun...umut ediyorsan dua ediyorsan ne mutlu 😊 ben bebeğmi 1,5 yaşında oğlumu cennete uğurladım 19 şubatta melek oldu.. Allah'ım nasip eder inşallah yine sağlıkla sıhhatle 🙏 🙏 👶
Oyyy... Allah'ım rahmet eylesin sizlere sabır versin cennet kuşunuz sefaatciniz olsun Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 😍🤲

Kızlar konunun dışındada gece ayaklarımın altında aşırı yanma oldu kaşınma felanda kalktım soğuk suyla yıkadım hormonlardaki dengesizlik ten mi oluyor acaba bu böyle olan bilgisi olan varmı bu konuda
Vücuttaki kan hareketlenmesi den oluyordur belki de hormonaldir maden suyu içmek iyi gelir diye duymuştum

başınız sağolsun. Allah sabır versin. Sebebi neydi acaba

Back