• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ; aranızda hayıt sıvı ekstratı kullanan ve hamile kalan var mııı ?

başınız sağolsun. Allah sabır versin. Sebebi neydi acaba
Çok stresli bir gebelik geçirdim buna ek olarak nerdeyse her ay normal çıkan troidim gebelikle birlikte düştü ve ilacı 15-20 gün kadar geç başladım (doktor tarafından uyarılmadığım için, bilmiyordum çünkü) 5. Aydan sonra gelişimi gerilemeye başladı göbek bağından beslenemediği ve strese girdiği için aslında 33. Haftamdaki gebeliğimin ortalama 30 haftalık olduğuna karar verip sezeryane karar verdi doktor, doğduktan 3 gün sonra kalp hastası olduğunu 2 aylıkkende down sendromlu olduğunu öğrendik.. Ameliyatlat oldu kalbinden en son ameliyatından sonra herşey yolundaydı.. Kalbinden değil ciğerleri çok yıprandığı için kaybettik meleğimizi
IMG_20191118_112254.jpg

Çok stresli bir gebelik geçirdim buna ek olarak nerdeyse her ay normal çıkan troidim gebelikle birlikte düştü ve ilacı 15-20 gün kadar geç başladım (doktor tarafından uyarılmadığım için, bilmiyordum çünkü) 5. Aydan sonra gelişimi gerilemeye başladı göbek bağından beslenemediği ve strese girdiği için aslında 33. Haftamdaki gebeliğimin ortalama 30 haftalık olduğuna karar verip sezeryane karar verdi doktor, doğduktan 3 gün sonra kalp hastası olduğunu 2 aylıkkende down sendromlu olduğunu öğrendik.. Ameliyatlat oldu kalbinden en son ameliyatından sonra herşey yolundaydı.. Kalbinden değil ciğerleri çok yıprandığı için kaybettik meleğimizi Eki Görüntüle 2741917
ahhh.. keşke yaşanmasaydı bunlar ama ne yapacaksın kaderden kaçılmıyor malesef. Allah sizlere hayırlı ömür versin inşallah bundan sonrasında hep iyiliklerle karşılaşırsın canım

Çok stresli bir gebelik geçirdim buna ek olarak nerdeyse her ay normal çıkan troidim gebelikle birlikte düştü ve ilacı 15-20 gün kadar geç başladım (doktor tarafından uyarılmadığım için, bilmiyordum çünkü) 5. Aydan sonra gelişimi gerilemeye başladı göbek bağından beslenemediği ve strese girdiği için aslında 33. Haftamdaki gebeliğimin ortalama 30 haftalık olduğuna karar verip sezeryane karar verdi doktor, doğduktan 3 gün sonra kalp hastası olduğunu 2 aylıkkende down sendromlu olduğunu öğrendik.. Ameliyatlat oldu kalbinden en son ameliyatından sonra herşey yolundaydı.. Kalbinden değil ciğerleri çok yıprandığı için kaybettik meleğimizi Eki Görüntüle 2741917
Allah sabrının mükafatını versin canım inşallah. Ah kolayca bebek sahibi olanlar bu hediyenin ne güzel birşey olduğunu anlasalar keşke.

yani aslında etkisi olabilir canım vücutta bazı şeylerin oranlarını değiştiriyormuş diye duymuştum
İnşallah iyi yönde değiştiriyordur canım zaten dengesizlik var hormonlarımda tümden bozmuyordur inşallah dün ve bugün içmedim olmadı mesela ayaklarımda yanma demekki ondan dı

İnşallah iyi yönde değiştiriyordur canım zaten dengesizlik var hormonlarımda tümden bozmuyordur inşallah dün ve bugün içmedim olmadı mesela ayaklarımda yanma demekki ondan dı
O zaman etkiliyordur belki de düşünüyoruz kafamıza takıyoruz onlarında etkisi olabilir canım dene bı gözlemle kendini gerçekten iyi gelmezse kullanma

Allah sabrının mükafatını versin canım inşallah. Ah kolayca bebek sahibi olanlar bu hediyenin ne güzel birşey olduğunu anlasalar keşke.
Ahh keşke ama bilmiyorlar benim bi akrabam hamileyim diye ağlıyordu şaka gibi ne hissedeceğimi şaşmıştım...

İstenmeyen bir gebeliktir belki eşinden belki yaşantısından dolayıdır
Ahh yok canım benim 5. Gebeliği olduğu için 😅😂işte kimi ister olmaz kimi korunur olur 3. Doğumunda sıkıntı yaşafı spiral taktırmış tutmafı 4. Oldu somra hap kullanmaya başlamış onuda saatlerine uygun içmemiş işte sonuç 🐣

Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız belirti yaşayan gecikme yaşayan varmı bişey olursa paylaşalım demiştik burda 🥰🌺🦋

Ben hayıt ekstratı kullandım sabah bi tatlı kaşığı hayıt gece yatmadan da civanperçemi Aslan pençesi ekstratları kullandım arkadaşlar hormon dengem öyle bozulmuş ki şöyle yumurta takibi yaptırmıştım 19mm yumurtam çatlamış ve değerlendirmiştim sonra adet oldum bi sıkıntı vardı bir türlü sökülmüyodu lekelenme şeklinde hatta gebelikten şüphelendim test yaptım negatif neyse 3.gün hormon tahlilleri yaptırdım normal olan bütün hormon değerleri alt üst olmuş Çünkü o ayda yumurta sonradan büyümüş 25mm olmuş ve çatlamamış o yüzden adetim lekelenme şeklinde oldu. Hayıt ve diğer ekstratları karıştırdığıma pişmanım..hangisi sıkıntı çıkardı bilmiyorum ama tövbeliyim bende bu tarz şeylere en güzeli dengeli beslenme sağlıklı beslenme arkadaşlar..folat c vitamini d vitamini inositol içeren yiyecekler sebze meyve tüketildiğinde bu iş Allah’ın izniyle oluyo. Allah nasip eder inşallah en yakın zamanda hepimize.

Hayıt ve diğer ekstratları karıştırdım derken sabah birini gece diğerini içtim o şekilde karıştırmaktan bahsediyorum. Hangisi sıkıntı yaptı bende anlamadım tabi 🤷🏻‍♀️

Ahh yok canım benim 5. Gebeliği olduğu için 😅😂işte kimi ister olmaz kimi korunur olur 3. Doğumunda sıkıntı yaşafı spiral taktırmış tutmafı 4. Oldu somra hap kullanmaya başlamış onuda saatlerine uygun içmemiş işte sonuç 🐣
Benim bir arkadasim var onunda aynı öyle oldu 2-3 arasında 1 yaş bile yok 🤗 Rabbim bizlerede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım 😍

Back