Ah kıyamam ya Allah gönlüne göre versin inşallah canım aslında çok yanlış yapıyoruz çok uzun beklememek ve bı uzmana danışmak en doğrusuAma sana şunu soyleyim sakın vakit kaybetmeyin ben öyle öyle 6 yılımı bitiriyorum kafama yeni dank etti otla çöple hiç uğraşma daha çok yipranirsin özele git sağlam doktor bul her ay 200 tl gider en fazla nereye vermiyoruz Allah aşkına 200 TL yi haksizmiyim komple muayene ettir kendini neyin olduğunu öğren verilen ilaçları düzenli iç ben şimdi kafamı duvarlara vuruyorum inanki neden devlete gittim diye Ankara'nın 8 devlet hastanesinin 8 doktorları bana ne tedavi uyguladı ne ilgilendi yok çocuğum olmazmış yok pko var olmaz yok çikolata kisti var yok yumurtalık transferi bile olmaz sana tüp bebek yapsanda olmaz ben hep ağlayarak geliyordum eve peşini bıraktım sonra dedim özele gideyim kendi doktoruma şimdiki doktoruma bunları söyledim 2 kere detay ultrasona soktu pataloji uzmanına kadar yolladı kan aldı ve dediki bana gülerek güzel kızım dedi senin söylediklerinin hiç biri sende yok sende östrojen eksikliği var rahmin küçük dedi tek sorun bu yumurtanda kist bile yok dedi tedavi görüyorum yeni yeni büyümeye başlamış rahmim 4 yaşındaki kızın rahmine eş degermis bunun için mi üzdüm kendimi diye şimdi kendime kızıyorum yaşımda geçiyor yolun başındayken geç kalma derim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ; aranızda hayıt sıvı ekstratı kullanan ve hamile kalan var mııı ?
- Konu Sahibi Seyma1963
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Böyle görünce nasıl mutlu hissediyor kendini gerçekten umutlaniyor insan amin canım aminn Rabbim anneliği herkese nasip etsin inşallahCanım ben 2018 yılında kullandım 2 yada 3 ay dı galiba sonra hamile kaldım şimdi geçen ay kullandım bu ayda kullanıyorum 2. Ayımdayım inşallah yine faydasını görürüm inşallah sende görürsün Rabbüm kucaklarımızı boş koymasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah
Ah öyle insanlar keşke hiç olmasalar ama malesef çoğu kişinin etrafında vardır ama Allah gerçekten çok büyük bu dünyanın hesabını öbür dünyaya bırakmaz elbet çıkar .. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu pos burada kalsın inşallah hepimizin hamilelik haberlerini de buradan duymak duyurmak nasip olsunİnşallah canım inşallah Rabbim herşeyin hayırlısını versin öyle insanların ben mutlu olmadıkları için bizim hayatlarımızla uğraştıklarını düşünüyorum Allahıma havale ediyorum sabırla bekliyorum Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin sanada bizlerede insan yaşamayınca bilmiyor zor bi imtihan ama inşallah geçer buraya da hayırlı haberleri yazarız bizde inşallah
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Aynen şimdi ise yeni evliler benim gibi hata yapmasin diye uyarıyorum 30 a girecem ama gel gelesiye ellerim bomboş beklemesinler 200 lira ilaç dahil gitsinler oda en fazla paradan kacmasinlar sonra acı çeken biz oluyoruz inşallah birgün bizimde ellerimiz kollarımiz dolar çocuktan kafamıza toka takamaz hale geliriz Tv'de duyuyorum mesela doğurup çöpe atıyorlar öldürüyorlar tuvalette bırakıp kaçıyorlar o kadar çok kızıyorum ki nasıl bu kadar caniler diye bazen diyorum ya benim kapıma bırakıp gitsinler ben bakarım analık yaparım diye umarım tedavilerimiz sonuç verir o kadar zorki evli olup gebe kalamamak bundada var bı hayır diyorum ne deyim denemedigim yol kalmadı üstüne gidiyorum tedavide kimse geç kalmasın sonra çok hayal kırıklığı yaşarlar bunlarda bizim sınavımız canım ne yapalım hayat devam ediyorAh kıyamam ya Allah gönlüne göre versin inşallah canım aslında çok yanlış yapıyoruz çok uzun beklememek ve bı uzmana danışmak en doğrusu
Valla nasıl da güzel yazmışsın canım . Allah anneliği gerçekten hakeden insanlara tez zamanda nasip etsin hep öyle derim . Bizlerde layığıyla hayırlı evlat yetistirebilelim inşallah . Şöyle dusunelim Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çok çok aminAynen şimdi ise yeni evliler benim gibi hata yapmasin diye uyarıyorum 30 a girecem ama gel gelesiye ellerim bomboş beklemesinler 200 lira ilaç dahil gitsinler oda en fazla paradan kacmasinlar sonra acı çeken biz oluyoruz inşallah birgün bizimde ellerimiz kollarımiz dolar çocuktan kafamıza toka takamaz hale geliriz Tv'de duyuyorum mesela doğurup çöpe atıyorlar öldürüyorlar tuvalette bırakıp kaçıyorlar o kadar çok kızıyorum ki nasıl bu kadar caniler diye bazen diyorum ya benim kapıma bırakıp gitsinler ben bakarım analık yaparım diye umarım tedavilerimiz sonuç verir o kadar zorki evli olup gebe kalamamak bundada var bı hayır diyorum ne deyim denemedigim yol kalmadı üstüne gidiyorum tedavide kimse geç kalmasın sonra çok hayal kırıklığı yaşarlar bunlarda bizim sınavımız canım ne yapalım hayat devam ediyor
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
İnşallah sen tedavi goruyormusun sana doktorun ne dediValla nasıl da güzel yazmışsın canım . Allah anneliği gerçekten hakeden insanlara tez zamanda nasip etsin hep öyle derim . Bizlerde layığıyla hayırlı evlat yetistirebilelim inşallah . Şöyle dusunelim Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çok çok amin
Aslında tam anlamıyla tedavi değil muayene olabildim bıkac test istedi iki tanesi kaldı bu ay da olmazsam onları da yaptırıp tekrar gidicem bakalım hayırlısı olsun
İnşallah sen tedavi goruyormusun sana doktorun ne dedi
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Devletemi gidiyorsunAslında tam anlamıyla tedavi değil muayene olabildim bıkac test istedi iki tanesi kaldı bu ay da olmazsam onları da yaptırıp tekrar gidicem bakalım hayırlısı olsun
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Aynen canım bende katılıyorum devlet hastanesi ilgilenmiyor özel hastane olarakda iyi bi hastane iyi bi doktor bulmak lazımAma sana şunu soyleyim sakın vakit kaybetmeyin ben öyle öyle 6 yılımı bitiriyorum kafama yeni dank etti otla çöple hiç uğraşma daha çok yipranirsin özele git sağlam doktor bul her ay 200 tl gider en fazla nereye vermiyoruz Allah aşkına 200 TL yi haksizmiyim komple muayene ettir kendini neyin olduğunu öğren verilen ilaçları düzenli iç ben şimdi kafamı duvarlara vuruyorum inanki neden devlete gittim diye Ankara'nın 8 devlet hastanesinin 8 doktorları bana ne tedavi uyguladı ne ilgilendi yok çocuğum olmazmış yok pko var olmaz yok çikolata kisti var yok yumurtalık transferi bile olmaz sana tüp bebek yapsanda olmaz ben hep ağlayarak geliyordum eve peşini bıraktım sonra dedim özele gideyim kendi doktoruma şimdiki doktoruma bunları söyledim 2 kere detay ultrasona soktu pataloji uzmanına kadar yolladı kan aldı ve dediki bana gülerek güzel kızım dedi senin söylediklerinin hiç biri sende yok sende östrojen eksikliği var rahmin küçük dedi tek sorun bu yumurtanda kist bile yok dedi tedavi görüyorum yeni yeni büyümeye başlamış rahmim 4 yaşındaki kızın rahmine eş degermis bunun için mi üzdüm kendimi diye şimdi kendime kızıyorum yaşımda geçiyor yolun başındayken geç kalma derim
Hem pandemiden dolayı hem de iş yerinden izin almak sorun olduğu için devlete hiç gitmedim özel e gidiyorumDevletemi gidiyorsun
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Aynen öyle devlet hastanesi ilgilenmiyor gitsende testler 15 güne kadar anca çıkıyor hiç değilse aynı gün yada ertesi gün testin çıkıyor tedaviye başlanıyor para verdiğin için çok inceleyip sık dokuyorlar devlet hastanesi doktorlarini kotulemiyorum ama iyisine denk gelmek lazım hayt huyt yüzüne bakıp cevap bile vermeden sorduğun soruya yanıt vermeden ilaç bile vermeden senin çocuğun olmaz sıradaki hastayı alalım diyorlar özelde öyle değil seni insan olduğun için gerçekten tedavi ediyorlar ben SGK ya bağlı özele gidiyorum 70 muayene ücreti veriyorum 8 tlde ilaca tahlile almıyorlar para resmen ultrasona girerken sıkıldım 20 dakikaya yakın seni inceliyor sorduklarina cevap veriyor en iyisi benceAynen canım bende katılıyorum devlet hastanesi ilgilenmiyor özel hastane olarakda iyi bi hastane iyi bi doktor bulmak lazım
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
İnşallah canım bu sorunu yaşayana kadar kendim bu kadar çok insanın aynı sorunları yaşadıklarını bilmiyordum birbirimizi tanımıyoruz ama benzer sorunları yaşıyoruz umudumuzu kaybetmeyelim yeterki ben inanıyorum bi zaman gelip buraya güzel haberleri de yazacaz inşallahAh öyle insanlar keşke hiç olmasalar ama malesef çoğu kişinin etrafında vardır ama Allah gerçekten çok büyük bu dünyanın hesabını öbür dünyaya bırakmaz elbet çıkar .. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu pos burada kalsın inşallah hepimizin hamilelik haberlerini de buradan duymak duyurmak nasip olsun
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
En iyisini yapıyorsun doktorunda en iyisini bulursan senden iyisi yok tedavinde başarılar dilerim tatlimHem pandemiden dolayı hem de iş yerinden izin almak sorun olduğu için devlete hiç gitmedim özel e gidiyorum
Sağol canım senin içinde kalbin gibi güzel gunler dilerim gönlünden geçenler gerçek olsun inşallahEn iyisini yapıyorsun doktorunda en iyisini bulursan senden iyisi yok tedavinde başarılar dilerim tatlim
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
İnşallah canım benim teşekkür ederim ağlattın kız beniSağol canım senin içinde kalbin gibi güzel gunler dilerim gönlünden geçenler gerçek olsun inşallah
Valla seninki çok çok iyiymiş öylesine helali hoş olsun aldığı para ne sen yorulursun ne de parandan olursunAynen öyle devlet hastanesi ilgilenmiyor gitsende testler 15 güne kadar anca çıkıyor hiç değilse aynı gün yada ertesi gün testin çıkıyor tedaviye başlanıyor para verdiğin için çok inceleyip sık dokuyorlar devlet hastanesi doktorlarini kotulemiyorum ama iyisine denk gelmek lazım hayt huyt yüzüne bakıp cevap bile vermeden sorduğun soruya yanıt vermeden ilaç bile vermeden senin çocuğun olmaz sıradaki hastayı alalım diyorlar özelde öyle değil seni insan olduğun için gerçekten tedavi ediyorlar ben SGK ya bağlı özele gidiyorum 70 muayene ücreti veriyorum 8 tlde ilaca tahlile almıyorlar para resmen ultrasona girerken sıkıldım 20 dakikaya yakın seni inceliyor sorduklarina cevap veriyor en iyisi bence
Aaa ağlamaaa bence böyle güzel konuşmalarda bı nasip Allah seni evlatlarından güldürsün canım gozyaslarin mutluluktan olsun inşallahİnşallah canım benim teşekkür ederim ağlattın kız beni
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Aynen benim oturduğum semtteki en iyi ozeldeki doktor kadın 62 yaşında bide tonton bı görsen pamuk gibi herseyimle ilgileniyor yüzüne bakıp gözlerim dolu şekilde dedimki Süheyla hocam bebeğim olacakmi dedim oda olacak Allah'ın izniyle dedi üzülme dedi tamam dedim inşallah Bizim gibi evlat hasreti çeken insanlar yavrularına kavuşurValla seninki çok çok iyiymiş öylesine helali hoş olsun aldığı para ne sen yorulursun ne de parandan olursun
Bizim aldigimiz yerdeki bayanda adet bitiminden diğer adet olana kadar demişti bende öyle uyguluyorum günde 3 defa iç bol bol ilişki demişti bı de bunu deneyelim dedik ya nasipMerhaba ben kullanıyorum 2 aydır. İlk aldığım ay yumurtlama zamanından regl dönemine kadar kullanmıştım. Sonraki ay regl bitimi başlayıp yumurtlama zamanına kadar. Doğrusu nasıl bilmiyorum ama henüz bir gelişme yok.