Ama sana şunu soyleyim sakın vakit kaybetmeyin ben öyle öyle 6 yılımı bitiriyorum kafama yeni dank etti otla çöple hiç uğraşma daha çok yipranirsin özele git sağlam doktor bul her ay 200 tl gider en fazla nereye vermiyoruz Allah aşkına 200 TL yi haksizmiyim komple muayene ettir kendini neyin olduğunu öğren verilen ilaçları düzenli iç ben şimdi kafamı duvarlara vuruyorum inanki neden devlete gittim diye Ankara'nın 8 devlet hastanesinin 8 doktorları bana ne tedavi uyguladı ne ilgilendi yok çocuğum olmazmış yok pko var olmaz yok çikolata kisti var yok yumurtalık transferi bile olmaz sana
tüp bebek yapsanda olmaz ben hep ağlayarak geliyordum eve peşini bıraktım sonra dedim özele gideyim kendi doktoruma şimdiki doktoruma bunları söyledim 2 kere detay ultrasona soktu pataloji uzmanına kadar yolladı kan aldı ve dediki bana gülerek güzel kızım dedi senin söylediklerinin hiç biri sende yok sende östrojen eksikliği var rahmin küçük dedi tek sorun bu yumurtanda kist bile yok dedi tedavi görüyorum yeni yeni büyümeye başlamış rahmim 4 yaşındaki kızın rahmine eş degermis bunun için mi üzdüm kendimi diye şimdi kendime kızıyorum yaşımda geçiyor yolun başındayken geç kalma derim