Son teknoloji cihazlarmış, ağrı sızı yapmıyor. Araştır bi nettenaa öyle farkı mı oluyor ? C kollu olunca ne farkı olmuş oluyor
çok teşekkür ederim mutalaka araştıracağımSon teknoloji cihazlarmış, ağrı sızı yapmıyor. Araştır bi netten
Rica ederim. %100 bilgim olmadığı için netten araştır dedim. Ben echomarda çektirdim 1.5 sene önce. Onu da ondan tavsiye ediyorum. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın.çok teşekkür ederim mutalaka araştıracağım
bizim burada orası yok ama inşallah dediğin gibi gerek kalmadan hamile kalırım. Sana faydası oldu mu çektirmenin ?Rica ederim. %100 bilgim olmadığı için netten araştır dedim. Ben echomarda çektirdim 1.5 sene önce. Onu da ondan tavsiye ediyorum. İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın.
Yok rahim gelişmemiş lh devre dışı hormon tedavisi görüyorum 3 buçuk aydır daha 3 kutu ilacım var siz gittiniz mi doktora size ne dedihadi ya olsun canım bunda da vardır bi hayır zamanını bekliyordur belki de
hmm anladım inşallah ilaçların bittiği gibi hamile kalırsın. Ben gittim doktora muayene etti testler istedi ama coronaydı işten izin almaktı derken uzadı süreYok rahim gelişmemiş lh devre dışı hormon tedavisi görüyorum 3 buçuk aydır daha 3 kutu ilacım var siz gittiniz mi doktora size ne dedi
Bana hiçbir şey vesile olmadı canım. Haplar, otlar, jeller ve daha bir sürü şey... Rahim filminde de sadece problem olmadığı ortaya çıktı ama sonrasında da hamile kalamadım.bizim burada orası yok ama inşallah dediğin gibi gerek kalmadan hamile kalırım. Sana faydası oldu mu çektirmenin ?
anladım canım peki eşin muayene oldu mu ? Sperm testi önemli diyorlarBana hiçbir şey vesile olmadı canım. Haplar, otlar, jeller ve daha bir sürü şey... Rahim filminde de sadece problem olmadığı ortaya çıktı ama sonrasında da hamile kalamadım.
Oldu canım oldu. Sperm de verdi, ultrasonla da bakıldı. Hiçbir problem yok çok şüküranladım canım peki eşin muayene oldu mu ? Sperm testi önemli diyorlar
Bakalım ama benim iş uzun gibime geliyor hayırlısı olsun bakalım hakkımızdahmm anladım inşallah ilaçların bittiği gibi hamile kalırsın. Ben gittim doktora muayene etti testler istedi ama coronaydı işten izin almaktı derken uzadı süre
Oldu canım oldu. Sperm de verdi, ultrasonla da bakıldı. Hiçbir problem yok çok şükür
hayırlısı olsun gün doğmadan neler doğar Allah büyükBakalım ama benim iş uzun gibime geliyor hayırlısı olsun bakalım hakkımızda
Biraz da kısmet be canım. Allah yazdıysa oluyor. Yazmadıysa ne yapsak boş. Tabii biz önce tedbir almalı, tedavi olmalı sonra tevekkül etmeliyiz. İnsanoğlu sabırsız. Belki bu zamana kadar olmadı diye çok ağladık ama olmaması hakkımızda hayırlısıydı.ohh çok şükür canım o zamansa bunun en büyük etkenlerinden biri stres malesef olabildiğince rahat kalmak gerekiyormuş ne kadar yapabiliriz bilemiyorum ama..
Ama sana şunu soyleyim sakın vakit kaybetmeyin ben öyle öyle 6 yılımı bitiriyorum kafama yeni dank etti otla çöple hiç uğraşma daha çok yipranirsin özele git sağlam doktor bul her ay 200 tl gider en fazla nereye vermiyoruz Allah aşkına 200 TL yi haksizmiyim komple muayene ettir kendini neyin olduğunu öğren verilen ilaçları düzenli iç ben şimdi kafamı duvarlara vuruyorum inanki neden devlete gittim diye Ankara'nın 8 devlet hastanesinin 8 doktorları bana ne tedavi uyguladı ne ilgilendi yok çocuğum olmazmış yok pko var olmaz yok çikolata kisti var yok yumurtalık transferi bile olmaz sana tüp bebek yapsanda olmaz ben hep ağlayarak geliyordum eve peşini bıraktım sonra dedim özele gideyim kendi doktoruma şimdiki doktoruma bunları söyledim 2 kere detay ultrasona soktu pataloji uzmanına kadar yolladı kan aldı ve dediki bana gülerek güzel kızım dedi senin söylediklerinin hiç biri sende yok sende östrojen eksikliği var rahmin küçük dedi tek sorun bu yumurtanda kist bile yok dedi tedavi görüyorum yeni yeni büyümeye başlamış rahmim 4 yaşındaki kızın rahmine eş degermis bunun için mi üzdüm kendimi diye şimdi kendime kızıyorum yaşımda geçiyor yolun başındayken geç kalma derimhayırlısı olsun gün doğmadan neler doğar Allah büyük
Valla öyle bazen insan kendi kendine kızıyor niye ağlıyorsun olmuyorsa vardır bı sebebi elbet diye ama işte kalp.. Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canımBiraz da kısmet be canım. Allah yazdıysa oluyor. Yazmadıysa ne yapsak boş. Tabii biz önce tedbir almalı, tedavi olmalı sonra tevekkül etmeliyiz. İnsanoğlu sabırsız. Belki bu zamana kadar olmadı diye çok ağladık ama olmaması hakkımızda hayırlısıydı.
Canım ben 2018 yılında kullandım 2 yada 3 ay dı galiba sonra hamile kaldım şimdi geçen ay kullandım bu ayda kullanıyorum 2. Ayımdayım inşallah yine faydasını görürüm inşallah sende görürsün Rabbüm kucaklarımızı boş koymasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallahArkadaşlar Merhaba ;
2 buçuk yıldır çocuk istiyoruz bir sürü yöntem denedik hayıt sıvı ekstratı kullanarak hamile kalan var mı ?
Çok doğru bişey yazmışsın canım keşke elimizde olsada bi salsak kendimizi zamana bırakabilsek biraz ama endişeler kaygılar çevre faktörü insanın elinde olmuyor işte belki sana öyle geliyor dur diyeceksiniz sonuçta görmediğiniz şahit olmadığınız bi durum ama benim etrafımda bana nispet yapan insanlarda var bayada seviniyorlar zaman geçtikçe olmadıkça ama ben sabderiyorum isyan etmiyorum Rabbime güveniyorum hayırlısını diliyorum bol bol dua ediyorum psikolojik olarak rahatlamak için en azından Kuran'ı Kerim okumak özellikle çok iyi geliyor insana herşeyin hayırlısı olsun Rabbime bıraktım artıkBiraz da kısmet be canım. Allah yazdıysa oluyor. Yazmadıysa ne yapsak boş. Tabii biz önce tedbir almalı, tedavi olmalı sonra tevekkül etmeliyiz. İnsanoğlu sabırsız. Belki bu zamana kadar olmadı diye çok ağladık ama olmaması hakkımızda hayırlısıydı.
AmiiinnnValla öyle bazen insan kendi kendine kızıyor niye ağlıyorsun olmuyorsa vardır bı sebebi elbet diye ama işte kalp.. Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah canım
Bende de var o nispetçilerden. Her gördüğünde ısrarla soranlardan. 4 seneye giden bir evlilikte de sorma yani bebek diye di mi? Yok, illa soracaklar. İlla gözümüze sokacaklar. Neyse, bir gün biz de seviniriz inşallahÇok doğru bişey yazmışsın canım keşke elimizde olsada bi salsak kendimizi zamana bırakabilsek biraz ama endişeler kaygılar çevre faktörü insanın elinde olmuyor işte belki sana öyle geliyor dur diyeceksiniz sonuçta görmediğiniz şahit olmadığınız bi durum ama benim etrafımda bana nispet yapan insanlarda var bayada seviniyorlar zaman geçtikçe olmadıkça ama ben sabderiyorum isyan etmiyorum Rabbime güveniyorum hayırlısını diliyorum bol bol dua ediyorum psikolojik olarak rahatlamak için en azından Kuran'ı Kerim okumak özellikle çok iyi geliyor insana herşeyin hayırlısı olsun Rabbime bıraktım artık
İnşallah canım inşallah Rabbim herşeyin hayırlısını versin öyle insanların ben mutlu olmadıkları için bizim hayatlarımızla uğraştıklarını düşünüyorum Allahıma havale ediyorum sabırla bekliyorum Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin sanada bizlerede insan yaşamayınca bilmiyor zor bi imtihan ama inşallah geçer buraya da hayırlı haberleri yazarız bizde inşallahBende de var o nispetçilerden. Her gördüğünde ısrarla soranlardan. 4 seneye giden bir evlilikte de sorma yani bebek diye di mi? Yok, illa soracaklar. İlla gözümüze sokacaklar. Neyse, bir gün biz de seviniriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?