• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhaba acaba kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben henüz kalmadım. İki arkadaşım var uzun süren. Denemeye başladıktan yaklaşık 1.5 sene sonra hamile kaldılar.

Kimisi kusur olarak görüyor ya da etrafın tepkisinden çekiniyor ya daa kimsenin ne dediğiyle, fikriyle uğraşmak istemiyor ilk denemede diyor. :)

Niye inandırıcı gelmiyor ki.Kuzenimin eşi evlendiği ilk ay kaldı 1.ayında hamile olduğunu öğrendi.Ben 2.denememde kalmıştım ama düşük yaptım maalesed.

Canım 5 aydır deniyorum ben henüz yok bebiş .. arkadaşım ilk deneme de kaldı başka bir arkadaşım 7 ay sonunda kaldı nasip bu işler Rabbim aratmasın bize de nasip etsin hayırlı sağlıklı

2.ay kaldım kimyasal oldu. Bu ay Allah Kerim. Şimdi tek önerim şu kardeşim, adet günün 1 hafta geçene kadar test falan yapma

Niye inandırıcı gelmiyor onu anlamadım.. Herkes aynı değil ki..

Kızlar selam kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız. Etrafımda kime sorsam ilk deneme diyor. Çok inandırıcı gelmedi sizin cevapları bekliyorum 😘
Valla canım 24 ay oldu hiçbir sorun yok olmadı bir düşüğüm var bekliyoruz bakalım kısmet🌸 benim kuzenim ilk ayda kaldı şuan çocuğu doğdu bileeeee

İstisnasız 12 -13 kişi ilk ay dedi. Doktora gittiğimde 6 aydan önce çok nadir olur dediği için bende burda sormak istedim. Tabiki herkes aynı değil.
Benimde 2. Ay oldu.. Görümcem de evlendiği ay oldu eltim 2. Ay oldu.. Arkadaşm ilk ayında oldu.. başka bir tanıdık ilk aynda oldu.. Bu herkeste aynı olan bir durum değil bunu diyen doktorun biraz saçmalamş gibi brşey oldu yani..

Abimin düğünü ocak 2 de oldu gelin şuan hamile bende 2.5 yıllık evliyim çocuğum yok.

Benimde 2. Ay oldu.. Görümcem de evlendiği ay oldu eltim 2. Ay oldu.. Arkadaşm ilk ayında oldu.. başka bir tanıdık ilk aynda oldu.. Bu herkeste aynı olan bir durum değil bunu diyen doktorun biraz saçmalamş gibi brşey oldu yani..
Olduda oldu diyorsun yani 🤣🤣 olsun bakalim

Sanırım ona giden hastalardan yola çıkarak bu şekilde ifade etti kendini. Ben henüz düşünmüyorum 3-4 ay sonra istiyorum demiştim. Sen denemeye başla zaten vücut kendini hazırlama süreci var anca 6 aya kalırsın demişti. Nitekimde öyle oldu 4. Ay henüz gebelik yok :) kısmet tabi bu işler zamanı var demekki.

Back