• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merdivenden yuvarlanmak

Arkadaşlar ben 15 basamak yuvarlanıcam yuvarlandığım an bayılır mıyım,bir de kaç gün hastanede de yatarım
Riskleri biliyorum öğüt vermenize gerek yokk lütfen sadece soruma cevap verin cevabı benim için çok önemli
15 basamaklı merdivenden düşünce ne olduğunu biliyorsunuz zaten, neler yaşayacağınızı bildiğiniz halde sormanız ilginç geldi.
Merdivenden düşmeyi gerçekten sınav yüzünden mi istiyorsunuz yoksa aileniz ilgilensin istediğiniz için mi?
Ayrıca okulda sizi biri merdivenden atsa öğretmenler, okul idaresi mutlaka hastaneye götürürdü, var bir şeyler ama bakalım ne?

Benim bu hayatta hata yapma gibi bir lüksüm yok ablam neler neler yaptı da onu affettiler ama beni en ufak bir şeyde silerler o kadar pişmanım ki ölmek istiyorum
Önümde 4 seçenek var
Kimliği kaybetmek
Kaydırma yaptığını söylemek
Merdivenlerden yuvarlanmak
Kendini gerçekten öldürmek
bütün bunların yerine seneye daha iyi hazırlanıp yeniden sınava girsen nasıl olur
madem bu sene hazır hissetmiyorsun

bütün bunların yerine seneye daha iyi hazırlanıp yeniden sınava girsen nasıl olur
madem bu sene hazır hissetmiyorsun
Ben seneye girmek istiyorum zaten ama barajı bile geçemeyecek kadar puan alıp ailemin tepkisinden korkuyorum bütün olay bu beni mahvederler

Ben seneye girmek istiyorum zaten ama barajı bile geçemeyecek kadar puan alıp ailemin tepkisinden korkuyorum bütün olay bu beni mahvederler
nasıl mahvedeler ne yapıcaklar sen evlatsın saçının teline bile zarar vermezler önce bunu bil...baskı yapıyor olabilirler bu seni öldürecekler anlamına gelmez kafandan bunu sil lütfen ..başarılar

Daha önce yuvarlanmış kafanı çarpmışsın, hafıza kaybı ve başka sorunlar yasıyormuşsun zaten ve ailen o zaman düştüğünde doktora götürmemiş şimdi mi götürecekler. Çizdiğin aile tablosuna göre düşüp ölsen aaa ölmüş deyip orada bırakıp gidecekler.
İlk actigin konuda da yazdık o kadar ama sen başka bir şeyin peşindesin gibi. Anlayamadım gerçekten.

Back