- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi Hortkuluk1
Sakin ol stresten sınavda bayılırsın sonra sınavın tarım kalır kötü sonuç alırsınOffff kendimi çıkmaz sokaktaymış gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol stresten sınavda bayılırsın sonra sınavın tarım kalır kötü sonuç alırsınOffff kendimi çıkmaz sokaktaymış gibi hissediyorum
Ben kimseye böyle bir şeyi asla yapmam merak etmeyinNerden bilelim bir başkasını itip itmeyeceginizi yani belki de zarar vermek istiyorsunuz da olası sonucları buradan hesaplamak istiyormuşsunuz gibi geldi bana
Ben öyle stresten bayılacak bir insan değilim şey mi desem ayt fenle matematiğin yerini karıştırdım kodlarken fark ettiğim an da da süre çoktan bittiSakin ol stresten sınavda bayılırsın sonra sınavın tarım kalır kötü sonuç alırsın
Yani. Benim eşim 2 yıl önce sınavda kaydırma yapmıştı. Adamın sonuçları berbat geldi. Böyle de olabilir yani. İnsanız hepimiz kaydırabiliyoruz ,Ben öyle stresten bayılacak bir insan değilim şey mi desem ayt fenle matematiğin yerini karıştırdım kodlarken fark ettiğim an da da süre çoktan bitti
Buna sınava çalışmamandan daha çok kızardım ailen olsam. Bir gir sınava belki senin için çok güzel geçecek hep bildiğin yerler gelecek, yapamazsan da bana zor geldi sorular dersin geçersin. Tam olarak olgunlaşmamış olduğun düşüncelerinden belli bir kere üniversiteyi bile kendin için değil ailenin baskıları için istiyorsun, ailenin sana çalış çalış diye sözle baskı yapana kadar senin çalışıp çalışmadığını yakın takipte olması gerekirdi, şimdi düşüncelere bak. Maalesef çok üzücü.Ben öyle stresten bayılacak bir insan değilim şey mi desem ayt fenle matematiğin yerini karıştırdım kodlarken fark ettiğim an da da süre çoktan bitti
Aslında fena değil ama ya kimliği bulurlarsa sonra kimliği nasıl bulmuş gibi yapıcam o kadar,pişmanım ki temelin sağlamdı netlerim güzel gidiyordu köpekler gibi pişmanımAçılın ben merdivenden düşme ustasıyım Merdivenden bilerek yuvarlanmak nedir ya yuvarlanarak düşmedim ama başka bir çok şekilde merdiven düşmüşlüğüm var çoğunda olan sonuç morarmalar ve hala yoklayan kuyruk sokumu ağrısı kimliğini sınava girerken kaybetmiş gibi yap daha iyi.
yahu hiç oldu mu bu yorum şimdi? şaka gibisiniz yemin ederim.Hiç bişey olmaz oğlum 13 basamak yuvarlandı burnu bile kanamadı
yahu hiç oldu mu bu yorum şimdi? şaka gibisiniz yemin ederim.
konu sahibi,canım bak ablan olarak konuşuyorum,sakın böyle şeyler yapma. inan bana sağlığından önemli değil.
bırak kızsınlar, en fazla ne olabilir?
boynun kırılabilir,beyin kanaması geçirebilirsin... saçmalama lütfen. senden önemli değil.
annen baban burada olsa da bi güzel azarlayabilsem keşke! bi çocuğu bu hallere sokacak kadar da despot olunmaz ya!
Benim bu hayatta hata yapma gibi bir lüksüm yok ablam neler neler yaptı da onu affettiler ama beni en ufak bir şeyde silerler o kadar pişmanım ki ölmek istiyorumyahu hiç oldu mu bu yorum şimdi? şaka gibisiniz yemin ederim.
konu sahibi,canım bak ablan olarak konuşuyorum,sakın böyle şeyler yapma. inan bana sağlığından önemli değil.
boynun kırılabilir,beyin kanaması geçirebilirsin... saçmalama lütfen. senden önemli değil.
annen baban burada olsa da bi güzel azarlayabilsem keşke! bi çocuğu bu hallere sokacak kadar da despot olunmaz ya!
bana özel mesaj atar mısın? gel konuşalım seninle biraz,ne dersin ablacım?Benim bu hayatta hata yapma gibi bir lüksüm yok ablam neler neler yaptı da onu affettiler ama beni en ufak bir şeyde silerler o kadar pişmanım ki ölmek istiyorum
Önümde 4 seçenek var
Kimliği kaybetmek
Kaydırma yaptığını söylemek
Merdivenlerden yuvarlanmak
Kendini gerçekten öldürmek
Olurbana özel mesaj atar mısın? gel konuşalım seninle biraz,ne dersin ablacım?
O kadar iyi gittiysen çalışma konusunda zaten corona döneminde çok zorlu soruların geleceğini sanmıyorum eğitim çok fazla etkilendiği için bu bi varsayım tabi. Temelin güzel ve bi raddeye kadar çalıştıysan çöpe atma hiç gir sınava cıkıncada cok zordu dersin başarısız olursanda kılıfı bu olur. Kendine zarar vercek şeylere hiç kalkışma dediğim gibi bende acısı hala cıkıyor yuvarlanmadığım halde bide.Aslında fena değil ama ya kimliği bulurlarsa sonra kimliği nasıl bulmuş gibi yapıcam o kadar,pişmanım ki temelin sağlamdı netlerim güzel gidiyordu köpekler gibi pişmanım
Bende diyorum ki bişey olmaz boş yere kendini yorma riske de atma saçmalama o anlamıştır emin olun. ! Ben abarttığını düşünüyorum konu sahibininyahu hiç oldu mu bu yorum şimdi? şaka gibisiniz yemin ederim.
Canından değerli değil, sınava girip yarıda bayılma numarası yap çık sınavdan öyle kurtul bari , canından kıymetli değil ki sınav felç olabilme ihtimalini unutma ,sakın öyle bişey yapmaHayır anlamıyorsun ailem çok çalıştıpımk düşünüyor bir hata yaptım ders çalışmayı bıraktım ayt ile ilgili sıfır bilgi çok pişmanım ne yapıcağımı bilmiyorum bunu duyarlarsa beni öldürmekten beter ederler daha iyi bir planın var mı yaaa barajı bile geçemem ruhum sıkışıyor daha düne kadar çok başarılı bir öğrenciydim ama sıkıldım bıraktım köpekler gibi pişmanjm
Napim yaaaa o kadar pişmanım ki barajı da geçemem zaten offf seneye tekrar girmek istiyorum ailem sıralama mı görürse beni mahveder yaaaaCanından değerli değil, sınava girip yarıda bayılma numarası yap çık sınavdan öyle kurtul bari , canından kıymetli değil ki sınav felç olabilme ihtimalini unutma ,sakın öyle bişey yapma