• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merdivenden yuvarlanmak

Arkadaşlar ben 15 basamak yuvarlanıcam yuvarlandığım an bayılır mıyım,bir de kaç gün hastanede de yatarım
Riskleri biliyorum öğüt vermenize gerek yokk lütfen sadece soruma cevap verin cevabı benim için çok önemli
Niye yuvarlanıcaksın anlamadım?

Hiç bir şey olmaz. Hiç heveslenmeyin 3 4 gün hastanede kalırım diye. En fazla kırık bacakla sınava girersiniz tüm yazınız da heba olur. Zaten kendini merdivenden atmayı düşünen insan kapasitesi belli. Sınavdan da yüksek bir beklentiniz olmasın. Sizin mayanız bu.

(konu sahibi üniversite sınavına girmemek için kendini hastanelik etmek istiyor)

Arkadaşlar ben 15 basamak yuvarlanıcam yuvarlandığım an bayılır mıyım,bir de kaç gün hastanede de yatarım
Riskleri biliyorum öğüt vermenize gerek yokk lütfen sadece soruma cevap verin cevabı benim için çok önemli

Hiç bir şey olmaz. Hiç heveslenmeyin 3 4 gün hastanede kalırım diye. En fazla kırık bacakla sınava girersiniz tüm yazınız da heba olur. Zaten kendini merdivenden atmayı düşünen insan kapasitesi belli. Sınavdan da yüksek bir beklentiniz olmasın. Sizin mayanız bu.

(konu sahibi üniversite sınavına girmemek için kendini hastanelik etmek istiyor)
,ben şok

15 basamaktan hastanesiz de sıyrılabilirsiniz ki bu sanırım sizin pek işinize gelen kısım değil, aylarca komada da yatabilirsiniz bu tamamen sizin şansınız. Riskleri bildiğiniz(!) için felç ihtimaline falan girmiyorum zaten. Ömür boyu istediğiniz ilgiye kavuşmuş olursunuz. 🤷🏼‍♀️ Allah akıl fikir versin.

Hayır anlamıyorsun ailem çok çalıştıpımk düşünüyor bir hata yaptım ders çalışmayı bıraktım ayt ile ilgili sıfır bilgi çok pişmanım ne yapıcağımı bilmiyorum bunu duyarlarsa beni öldürmekten beter ederler daha iyi bir planın var mı yaaa barajı bile geçemem ruhum sıkışıyor daha düne kadar çok başarılı bir öğrenciydim ama sıkıldım bıraktım köpekler gibi pişmanjm

Hayır anlamıyorsun ailem çok çalıştıpımk düşünüyor bir hata yaptım ders çalışmayı bıraktım ayt ile ilgili sıfır bilgi çok pişmanım ne yapıcağımı bilmiyorum bunu duyarlarsa beni öldürmekten beter ederler daha iyi bir planın var mı yaaa barajı bile geçemem ruhum sıkışıyor daha düne kadar çok başarılı bir öğrenciydim ama sıkıldım bıraktım köpekler gibi pişmanjm
Daha çok küçüksün. Önce sakin ol yapmak istediğin şeyin karşılığı daha ağır olabilir. Ölüm olmaz belki ama sakat bile kalabilirsin. Sen yine de gir sınava. Kaydırma yapmışım dersin 🤷

(konu sahibi üniversite sınavına girmemek için kendini hastanelik etmek istiyor
Sınava bir daha hazırlanarım benim için problem değil ama gelen kötü sonuçta aileme nasıl açıklama yapıcam dayanamıyorum

Nerden bilelim bir başkasını itip itmeyeceginizi yani belki de zarar vermek istiyorsunuz da olası sonucları buradan hesaplamak istiyormuşsunuz gibi geldi bana 🙄

Anammm:KK57:

Hiç bişey olmaz oğlum 13 basamak yuvarlandı burnu bile kanamadı

Back