Idam etsinler. Dünya pisliklerden kurtulur. Bir de iceri de masraf oluyor devlete. Yemek yiyorlar ya. Bunu yapan caniler uyuyor yiyor iciyor. Müebbet versinler.
cok tehlikeli vahsi varlik bunlar. Bunlar icerden cikmasin nolur... Baska canlar da yakacaklar yoksa.
tam tersi bir de şu var biliyorsunuz ki,
Türkiye'deki mevcut cezaevleri şu an ihtiyacı karşılamadığı için, erken salıvermeler ve ceza ertelemeleri normalde olması gerekenden çok daha fazla.
kısaca bu kişiler verilecek cezadan daha az yatarak da aramıza yeniden katılabilirler.
Allah belanizi versin sizin gibi insan musvetteleri ne olacak artık bıktık bu haberlerden inss o çocuğun çektiklerini katve katını çekerseniz pislikler
Aynennn herkes anne olmamaali. bi gun bu haberlere uzuntumden dusuk yapacam diye korkuyorum .Regaip bugun.Allah in butun naleti siz ve sizin gibiler uzerine olsun insallah .
Ne yapmamiz gerekiyor boyle dimdizak sessizce aglamak dahada sinirlerimi bozuyor ne yapilmasi gerekiyorsa ben elimden gelenin fazlasini son nefesime kadar yapacagim biri birsey soylesin bi tepki verelim bir sey yapalim .boyle aglayip aglayip susup kicimizin ustune oturmayalim .piskolojim bozuldu 9 yasinda erkek kardesim var hergun arayip anne oynadigi cocuklara cevresine dikkat et diyorum annemde napicani sasirdi kadin
Ben anlamıyorum anneler babalar buna nasıl göz yumuyor benimde 4 yaşına girecek bi kızım var böyle bi durum olsa onu yapanı yemin ederim öldürürüm o benim canım canımı aldılarsa benden benim hayatımın ne önemi var yapanı gebertir gider yatarım içerde zaten ölmüşüm yavrum öldüyse böyle insanları asmayacan işkence yapacan yapan uzuvlarını kesecen neyse Allah ıslah etsin