• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Merdivenden düştü' denilen 3 yaşındaki çocukta tecavüz izleri

Allah belasını wersin o.. Çocuğunun haywanlar bile başka bi cinsle çiftleşmiyo. Yemin ederim bana werseler şeyini keser g. üne sokarım. Gece sabaha kadar uyuyamıyorum ben böyle haberleri görünce psikolojim bozuluyor. Yolda yürümeye korkuyoruz kimseye güvencimiz inancımız kalmadı. Nasıl bi dünyada yaşıyoruz bunlar Nasıl insan Allah kahretsin ya bi bitmediler tükenmediler. Böyle seyleri okuyunca diyorum kıyamet kopsa hep birlikte yok olsak :KK43:

son zamanlarda o kadar çocuk tecavüzü haberi okudumki biz bu yaşımıza kadar nasıl sağlam kaldık. Allah korumuş yemin ederim. sapıkların arasında büyümüşüz
Hiç sorma biz Walla sokaklarda büyüdük dünya yer dolaşır gelirdik şimdi çocukları bakkala yollamaya korkuyor insan önceden ya böyle seyler duyulmuyordu yada gerçekten Devir değişti yazık Günah böyle bi dünyaya çocuk getirmeye korkuyo insan :KK17:

Allah kahretsin sizi,belanızı versin!
Bu nedir artık ya,yeter,çocuklardan çekin elinizi eteğinizi ,o pis ,o rezil nefsinizi.
Dişlerimi sıka sıka ,kalbim sıkışa sıkışa okuyorum artık bu haberleri yeter. Sırf bunlar için idam cezası gelsin,hatta hadım edilsin böyle pislikler.

Senin Allah belanı versin git kızgın yağlı deliklere sok o şeyini kesip biyerine sokmak var ama işte

Allah o pis adamında o orsp anasınında belasını versin.. Kltk ya insan nasıl böyle birşeye göz yumar.. 9ay sen karnında taşımadın mı.. Sen emzirşp büyütmedin mi şllk..

Bazen yasadigimdan utanıyorum bazen tüp bebekte uğraş uğraş çocuk için evlat icinn can iiçin siz elinizdekinin kıymetini bilmeyen emi...Allahim sen büyüksün

Allah belasını versin aynısını kendide ğörsün hayvan demek hayvanlara hakaret olur.kısasa kısas veya idam ğelmeli

Kurban oldugum allahtan dilerim ki sana mezari bile nasip etmesin yeryuzunden yok olun ins ikinizde parca parca olun ins

ben bu haberlerı okudugumda ıcımde kalbımın derını acıyor
aklıma 3 aylık kızım gelıyor
ve her seferınde aglıyorum
allah bin türlu belasını versın tum masumlara bunu yasatanları
ınsallah tecavuz edenler tecavuz edıle edıle öldurulur

Ay konuyu görüp görüp girmeyim diyordum, dayanamadım girdim :'( Kabuslar görüyorum artık ben bu iğrençlikler hakkında, yetsin artık...
Daha geçenlerde yine tüm ailenin defalarca tecavüz ettiği bir çocuğun haberi çıktı. İfadesinde babamla abim aynı anda tecavüz etti diyor, tersi düzü bir arada aklımı yitireceğim sandım!!! Arada amcası bilmemne.. Maaile...
Bir çocuk da defalarca tecavüzün ardından durum ortaya çıkınca ifadesinde babamın sütü çok acı demişti. Yavrum benim... Hala aklımdan çıkmıyor bu söz. Ay dayanamıyorum gerçekten...
Neymiş dindar ülkeymişiz. Merhametliymiş insanlarımız. İnanmıyorum ben artık bizim insanlarımızın merhametine. İyiler ve merhametlilerle başa baş gidiyor sapıkların ve kötülerin sayısı... Toplumdaki en zayıf olanlar hep acı çekiyor. En başta sokakta hayvanlar tecavüze uğruyor, ne de olsa hayvan diyerek ceza verilmiyor. O an tıksalar içeri gidip bir çocuğa tecavüz edemeyecek oysa sapık. Bu denemelerin ardından hiçbir şeyin farkında olmadığı çocuklara yöneliyor bu sapıklar.. Sonra kadınlar ve belki de eşcinsel erkekler... Sanki koca dünya bu sapıkların tatmini için yaratıldı. Neye gücü yetiyorsa el atıyor. Hayvanı çocuğu kadını oğlanı eşcinseli, herkes bu sapık aşağılık daha burada telaffuz edemediğim "bilmemneleri" tatmin etmek için dünyaya geldi sanki!!!!!
Tepedekilerin konuya yaklaşımı da şaka gibi zaten...
Yetti artık ama!

'Merdivenden düştü' denilen 3 yaşındaki çocukta tecavüz izleri
05/04/2016 -

57038230c03c0e3340dc9cbe.jpg

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki oğlu yoğun bakımda 11 gün sonra hayatını kaybetti. Bebeğin vücudundaki morluklar ve tecavüz şüphesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.
Çayırova’ya bağlı Yeni Mahalle’de oturan G.K., 19 Mart tarihinde 3 yaşındaki oğlu A.C.K.’nin merdivenden düştüğünü iddia ederek, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne getirdi. Çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Gözaltına alınan G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

Gebze’de özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan A.C.K geçtiğimiz Çarşamba günü 11 gün sonra hayatını kaybetti. A.C.K.’nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Haluk TURGUT/ ÇAYIROVA (Kocaeli), (DHA)
http://m.hurriyet.com.tr/merdivende...kta-tecavuz-izleri-kocaeli-haberleri-40081706
Allah belanizi versin sizin. Ya nasi bi annesin sen nasi bi beynin nasil bi kalbin var sen niye varsinki bu dunyada pislikkkk ya icinde merhamet ve cocuk sevgisi olmayan insanlar dogurmayin ya bu cocuklari 9 ay nasil hamilelik geciriyo bunlar anlamiyorum ya ben cocugum en ufak aglasa kahroluyorum onun icin canimi veririm herseyimi yoluna sererim herseyim o benim ama sen nasil bi insansin insan olamazsin sen ot bile olamassin insallah idam edilirsin. Cocuk sevmiyosaniz cocuk yapmayin yanlislikla hamile kalmak diye birsey yoktur. Cahillikle hamile kalmak var kondom kullan kullanamiyosan git yumurtalarini aldir hersey elimizin altinda artik birakin bu cahillikleri artik. Bugun muge anlida adamin 4uncu karisi var diye adama kiziliyo niye 4 tane evlendin diye yaa ona gelene kadar neler var neler oluyo bu dunyada o adamin 4 kere evlenmesi okadar masum geliyoki bana boyle insanlar ölsün bunlarin cocugu olmasin bunlar yasamasin bu kadinada 10 yil verirlerse hic sasirmam bazen adelet o kadar tuhaf isliyoki hakimler bazen hangi ruh haliyle kararlari veriyolar anlayamiyorum. Boyle seyler evet dunyanin heryerinde olabiliyo turkiyedede cok fazla oluyo sacma sapan seylerle ugrasilmasin bunlar kinusulsun bunlarin onune gecilmeye calisilsin artik caydirici cezalar olsun mesela ailelere zorunlu muayneler yaptirilsin herkes zorunlu olarak belli bi zaman olcusunde cocuklarini muayne ettirsin devlet bunlarin raporunu tutsun ne biliyim biseyler yapilsin artik...

Idam etsinler. Dünya pisliklerden kurtulur. Bir de iceri de masraf oluyor devlete. Yemek yiyorlar ya. Bunu yapan caniler uyuyor yiyor iciyor. Müebbet versinler.
cok tehlikeli vahsi varlik bunlar. Bunlar icerden cikmasin nolur... Baska canlar da yakacaklar yoksa.

Back