• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Merdivenden düştü' denilen 3 yaşındaki çocukta tecavüz izleri

Kocaeli'nde düştüğü iddia edilerek hastaneye kaldırılan ancak vücudundaki morluklar ve tecavüz şüphesi üzerine soruşturma başlatılan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

1219840_620x410.jpg

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki oğlu yoğun bakımda 11 gün sonra hayatını kaybetti.

Bebeğin vücudundaki morluklar ve tecavüz şüphesi üzerine soruşturma başlatılmıştı. Çayırova'ya bağlı Yeni Mahalle'de oturan G.K., 19 Mart tarihinde 3 yaşındaki oğlu A.C.K.'nin merdivenden düştüğünü iddia ederek, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Gözaltına alınan G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

Gebze'de özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan A.C.K geçtiğimiz Çarşamba günü 11 gün sonra hayatını kaybetti. A.C.K.'nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1219840-kocaelinde-dustugu-iddia-edilen-cocuk-oldu
Aynı çocuk mu acaba?(Sanırım evet)

Ne bu yaa? Son dönemde çocuklara cinsel istismar iyice ayyuka çıktı!
Gündem ne kadar kötü son zamanlarda
Hic hayırlı haber yok :(
Insanlar gun geçtikce daha da ahlaksızlasiyor, konu hep cinsellik!
Aklı şeyinde olan zihniyetteki erkekler ve buna çanak tutan hemcinslerimiz olduğu sürece maalesef cinsellik hala tabu olarak.kalan ama açlığını böyle ahlaksızca çocuklardan cikaran birsey olarak kalacak :(

Haberi dün gece okudum midem bulandı 5'e kadar uyuyamadım. Aklım almıyor artık. İkimizde insan olarak dünyaya gelmişiz, bu mahlukla aynı türden olmak bile utanç verici. Neyse hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz daha uzatmıcam, artık ne yapabilirsek onu yapalım. Harekete geçelim, değişsin bir şeyler. Bu acıları fırsata çeviren kaos sevicilerin oyununa gelmeden bir şeyler yapalım. Çünkü benim artık yaşama hevesim kalmadı, çok acı var. İnancım sarsılıyor artık, kafayı yememe ramak kaldı

Rabbim kahretsin sizi nasil kiyarsiniz dokunursunz masum bir melege
İnsan boyle pislikler yuzunden cocuk sahibi olmaua korkuyor
Rabbim tum masumlari evlatlarimizi korusun boyle lanet
mahlukatlardan

allah belalarını versin inşallahh....ya yeter artık böyle haberler böyle olaylar görmek,duymak istemiyorum..nedir bu ...niye kökten kesim ...çözüm yapmıyorlar bunların 7 soyunu kurutmak lazım :((((((

Çocuğa üzüldüm olan el kadar çocuğa oldu..

ben bu haberi ilk okuduğum da ağlama krizine girdim yoğun bakımdaydı kuzum bugün öldüğünü öğrendim çok acı çok ama inan bir an aklımdan geçen şu oldu yavrum yaşasaydı ve bu olay anlaşılmasaydı daha kaç defa dayak yiyecek ve cinsel tacize mağdur kalacak dı idi sağlıklı düşünemiyorum artık Allahım tüm evlatları korusun

Lânet olsun bu ve bunun gibi kendilerini erkek sanıp da küçücük bebeklere nefsi kalkan ve onlara acımadan el süren yaratıklara , ALLAH belalarını versin , yüzlercesi hapishanelerde ekmek elden su gözden damızlık boğa gibi besleniyorlar , bu gibi pislikleri halkın önünde HADIM etseler , yada halkın eline verseler , bir daha böyle olayların yaşanmayacağını umuyorum.Yazık GÜNAH .

Pislik pislik pislik yeter duymak istemiyorum artik yeter ...2 metre yagli urganin cozemeyecegi sorun yok...hukumet devlet bakanlar duyun artik su feryatlari neyi bekliyosunuz..her haberde daha kotusu olmaz dedikce yikiliyorum kahroluyorum ...cokmu zor bu pislikler icin bi yasa cikarmak ne diye ordasiniz o zaman ne diye...hic bi aciklamayi kabul etmiyorum kendi adima etmiyorum tek bisey duymak istyorum Idam geri geldi...vatana ihanete....tacize ...tecavuze...heleki o cocuklara dokunanlari oyle bi seferde degil once o malum yerlerini sonra kellelerini....

Böyle pedofil hasta erkekler gazete resimlerini boy boy vermesi gerek birde bunlar nerde yaşıyorsa oranın muhtarı ve ilan tabelasına asılması gerek ki herkes bilsin ne mal olduğu saklanılmasın bunlar

Ne oluyor böyle Allahım. Dk başı tecavüz olaylarıyla sarsılıyoruz iyice azıttılar her yerdeler artık.
Utanmazlar arlanmazlar pislikler.... Asılmalı bunlar asılmalı meydanlarda sallandırcaksınki bir daha oluyo mu
Ne hala geldik tabi hiçbir caydırıcı bir ceza olmazsa resmen yapın bakın yapınca bi halt olmuyo size diye bangır bangır propoganda yaparsan olcağı budur.
Allah bunlara fırsat verenleri de darma duman etsin

Allah bütün acıları azapları üzerinize yağdırsın
CEHENNEMİN EN DİBİNDE YANASINIZ İNSALLAH

lanet olsun bunu yapan mahlukatlara. aklım almıyor annesi hiç mi farketmedi farkettiyse nasıl göz yumdu. el kadar sabi şimdi melek oldu kurtuldu belki bu dünyadan ama o şerefsiz en iyi ihtmalle bir kaç yıl ceza alacak onunda yarısından afla çıkacak ve içimize karışacak..adaletini seviyim dünya...

Allah belalarını versin ağdi pislikler Allah böyle onsanlardan herkezi korusun inş:KK61:

Back