Köpeğe tecavüz girişimi şüphelisi: Nefsime yenik düştüm

Bunlar hep vardı, şimdi ortaya çıkıyor sadece. Eşeğin adı bilr var Anadolu da nallı Fatma diye. Edebi eserlerde hep geçiyor. İşin komiği erkeklerin bazıları hemen olayın üstünü kapamak çalıştı cunku kendileri de yapmıs olmalı.

Videodaki adam o kadar rahat anlatıyor ki eşekle münasebetini, olayın yaşadığı yerlerde ne kadar normal karşılandığını anlamaktan başka ders kalmıyor.
Oo philly gelmiş hoşgelmiş

Bunlar hep vardı, şimdi ortaya çıkıyor sadece. Eşeğin adı bilr var Anadolu da nallı Fatma diye. Edebi eserlerde hep geçiyor. İşin komiği erkeklerin bazıları hemen olayın üstünü kapamak çalıştı cunku kendileri de yapmıs olmalı.

Videodaki adam o kadar rahat anlatıyor ki eşekle münasebetini, olayın yaşadığı yerlerde ne kadar normal karşılandığını anlamaktan başka ders kalmıyor.

:oha::oha::oha: Şimdi izledim videoyu igrenç

Bu şerefsiz sapikin apacik resmini adini yasadigi yeri instagramdan paylasmislar..namazli niyazli bir pislik..2 rekat namaz kilar allaha kendini affettirir..ne olacak yani...bir dahada cami yakınınında köpek tecavuzu yapmaz camiden uzakta yapar..o zaman gunahi olmaz..

Hos bulduk Metenol'cugum nasilsin. Video da igrenc ama adam nasil normal anlatiyor, anlattigi seyin ne kadar absurd oldugunun farkinda bile degil.
iyim teşekkür ederim seni burada gördüm daha iyi oldum:KK66: sende iyisindir inşaAllah
nereden buluyorsun bu anında olaya parmak basan videoları ,biz genelde farklı yerlere çekip birbirimizi yemekten :bicak::bicak: olaya gelemiyoz bu sonigrençligin videosunu izlemeye cesaretim yok dünyadan ve insanlardan iyice igrenirim diye korkuyorum

iyim teşekkür ederim seni burada gördüm daha iyi oldum:KK66: sende iyisindir inşaAllah
nereden buluyorsun bu anında olaya parmak basan videoları ,biz genelde farklı yerlere çekip birbirimizi yemekten :bicak::bicak: olaya gelemiyoz bu sonigrençligin videosunu izlemeye cesaretim yok dünyadan ve insanlardan iyice igrenirim diye korkuyorum

Metanol biz bizi biliriz diye bir laf var Turkiye'de , dogru gereckten. Icinde yasadigim, icine dogup buyudugum toplumu cok iyi gozlemliyorum ben, cigerimizi biliyorum o yuzden. Hayat ne yazik ki insana ogretiyor bir bir...

Son düzenleme:
X