Ben bir sosyolog adayıyım Bu sorunun bir şekilde çözülmesi gerekiyor İnsanlar evlendiklerinde kan verdikleri gibi üç ay düzenli olarak psikolojik danışmanlık alınması şart olarak koşulmali bu şekilde psikolojik hastalıklar saptanabilir ve tıpkı araba kullanmak için ehliyet aldığımız gibi çocuk sahibi olabilir psikolojik bir engeli yoktur diye rapor alınması şart olmalı bu raporu alamayanların çocuk sahibi olması engellenmeli eğer çocuk sahibi olmakta israr edilirse çocuk devlet tarafından korumaya alınmalıdır diye düşünüyorumBu olayların artık arka arkaya ortaya çukması tabii ki iyi bişey, daha da çıksın ama bende cidden travma yaratıyor. Bir de bu çocukların halini düşünemiyorum. Kabuslarıma giriyor cidden günlerdir düşünmeden edemiyorum. Devlet topyekün bunlara el atmalı. İlla idam olsun demiyorum. İdam mıdır başka büşey midir, en caydırıcı cezanın ne olacağına hukukçular hatta sosyologlar karar verir. Ama bizim toplumsal intikam duygumuzu tatmin etmekten ziyade bir daha bu olayların yaşanmaması için en etkili ceza verilmelidir. Artık yeter, dışardan bi insan olarak dayanamıyorum, ruhum kaldırmıyor. Şu ülkede en büyük sorun terör ve ayrılıkçı kesim zannederdim, ben radikal milliyetçi biriyim. Ya hiçbi vatan hiçbi toprak parçası bi çocuktan daha değerli değil. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama böyle. Hiçbir sorun çocuk istismarından daha önemli değil. Daha geçen taksim'de, evimin hemen ötesindeki patlama sesiyle irkildim. Emin olun şu haberlerdin binde biri kadar sarsılmadım. Her gün patlama olsun gerekirse, ama ne olacsksa biz büyüklere olsun. Pis ellerinizi şu günahsız bebeklerden çekin artık. Dayanamıyorum.
yıllar önce bir arena mı söz fatoda mı neydi hayat kadını bir kadının bebeğine tecavüz edilmişti haberde böylesi bişeydir ki annesi saklıyor ...offff bunlar insan deil'Merdivenden düştü' denilen 3 yaşındaki çocukta tecavüz izleri
05/04/2016 -
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki oğlu yoğun bakımda 11 gün sonra hayatını kaybetti. Bebeğin vücudundaki morluklar ve tecavüz şüphesi üzerine soruşturma başlatılmıştı.
Çayırova’ya bağlı Yeni Mahalle’de oturan G.K., 19 Mart tarihinde 3 yaşındaki oğlu A.C.K.’nin merdivenden düştüğünü iddia ederek, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne getirdi. Çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi. Gözaltına alınan G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.
Gebze’de özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan A.C.K geçtiğimiz Çarşamba günü 11 gün sonra hayatını kaybetti. A.C.K.’nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Haluk TURGUT/ ÇAYIROVA (Kocaeli), (DHA)
http://m.hurriyet.com.tr/merdivende...kta-tecavuz-izleri-kocaeli-haberleri-40081706
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?