- 4 Eylül 2017
- 176
- 117
- 53
- Konu Sahibi Mavi turna
Bende öyle hic biseyden korkmam yürüyen merdiven haric fazla cesaretliyimdir hatta soğuk kanli ama o merdivenler yokmuuuYorumları gülümseyerek okudum valla. İnsan bundan da korkar mı yav filan diye düşündüklerim oldu, ama fobide mantık aramıyorum artık ben. Konuda bahsedilen hiç bir fobi bende yok. Hiç bir halttan korkmam, cengaver gibiyim. Ama gelin görün ki bende de böcek fobisi var. Kendime korkusuz korkak diyorum bu yüzden. Eminim böcekler benden benim onlardan korktuğumdan daha fazla korkuyorlar, ama korkuyorum işte yani. Kocaman insanım, bilmemkaç milyonda birim kadar varlıklardan korkmak nasıl trajikomik bir olaydır yaa... Elimde olmayan bazı koşullardan dolayı bu fobiyi biraz aştım, istemeden de olsa üzerine gitmek zorunda kaldım. yine fobim var, ama eskiye nazaran daha az sanki. Yine de adı bile yetiyor. Bazen internette pat diye önüme böcek resmi çıkıyor, biri beynime vurmuş gibi oluyorum, fenalık geliyor üstüme.
İstanbula gitcem uçakla sabiha gökcende'ki yürüyen merdivenleri arastiriyorum asansor normal merdiven alternatifleri