- 4 Eylül 2017
- 176
- 117
- 53
- Konu Sahibi Mavi turna
-
Ucaktan korkmam diye düsünüyorum henüz denemedim belki binince farkli olcak bilmiyorumBende de asansçr fobisi var ama yine de biniyorum :) ama kapılar açılsın diye de dua ediyorum
Yürüyen merdiven korkunuz varsa uçak korkunuz nasıl yok?
Cikmak bi sekilde oluyor da o merdivenin basindan aşağıya bakmak ölüm gibiBende de var yürüyen merdiven fobisi normal merdiven varsa onu kullanırım yoksa mecbur kullanıyorum .Özellikle inerken çıkmada yine yapılıyor.inmek işkence .
Ucaktan korkmam diye düsünüyorum henüz denemedim belki binince farkli olcak bilmiyorum
Korkutma beniHmm o zaman uçak fobiniz de ortaya çıkabilir :) bende son 1 yıldır düşündükçe bile öyle bir korkuyorum ki
Şimdiye kadar uzun yolculuklar da yaptım,kaç kez uçağa bindim hatırlamıyorum ama son 1 yıldır inanılmaz uçak korkum olmaya başladı
Korkutma benikorkmani sagliycak baska biseymi oldu
Umarim bir sonraki konum uçak fobisi olmazYa bikere uyuya kalmıştım bir sarsıntıyla uyandım ama feci bir sarsıntı çok aniden uyandım. Sanırım o günden sonra olmaya başladı uçak düştü sanmıştım :)
Umarim bir sonraki konum uçak fobisi olmaz
Hemen yazarim deneyimlerimi
Olursa ben burdayım belki birlikte aşarız
Korkuluk olmayan merdivenden de korkarım ama bazen misafirliğe gittiğim yerlerde karşılaşıyorum 4-5. Kata cıkıp inmekte zorluk çekmiştim hele birde Elektrik kesilmişti babam elimi tutup indirmişti 5 katı.Ellerini öyle bir sıkmışım ki 2 gün geçmedi ağrısı.Ya bir şey diyeceğim, yürüyen merdivene adım atıyorsun o seni götürüyor, mis gibi. Benim yükseklik korkum var, merdivenden, yokuştan, camdan bakmaktan, balkonun kenarlarından filan çılgın gibi korkarım. Korkuluksuz merdivene asla çıkamam, eğer basamaklar aralıklıysa ve aşağısı görünüyorsa asla çıkamam, hele dönen merdiven aman yarabbim emekleyerek çıkmam gerekir. O baş dönmesini, göz kararmasını anlatmam mümkün değil. Camlı asansörler var bir de avmlerde. Çıkarken etrafı izliyorsun ne dahiyane fikir. Oturduğum yerde fenalaştım şu an.
Yürüyen merdivende en azından yanlış yere adım atma riski yok, ayağının boşluğa basması riski yok ne bileyim, yürüyen merdivenlere aşığım ben. Bir de öyle düşünün, normal merdivenden daha güvenli bence.
Ah keske öyle kolay adim atabilsem o merdivene adim attigim an sanki boşluk gibi ayagimin alti sanirim kendimi cok kasıyorum ondanYa bir şey diyeceğim, yürüyen merdivene adım atıyorsun o seni götürüyor, mis gibi. Benim yükseklik korkum var, merdivenden, yokuştan, camdan bakmaktan, balkonun kenarlarından filan çılgın gibi korkarım. Korkuluksuz merdivene asla çıkamam, eğer basamaklar aralıklıysa ve aşağısı görünüyorsa asla çıkamam, hele dönen merdiven aman yarabbim emekleyerek çıkmam gerekir. O baş dönmesini, göz kararmasını anlatmam mümkün değil. Camlı asansörler var bir de avmlerde. Çıkarken etrafı izliyorsun ne dahiyane fikir. Oturduğum yerde fenalaştım şu an.
Yürüyen merdivende en azından yanlış yere adım atma riski yok, ayağının boşluğa basması riski yok ne bileyim, yürüyen merdivenlere aşığım ben. Bir de öyle düşünün, normal merdivenden daha güvenli bence.
Korkuluk olmayan merdivenden de korkarım ama bazen misafirliğe gittiğim yerlerde karşılaşıyorum 4-5. Kata cıkıp inmekte zorluk çekmiştim hele birde Elektrik kesilmişti babam elimi tutup indirmişti 5 katı.Ellerini öyle bir sıkmışım ki 2 gün geçmedi ağrısı.
Sanırım en son fobim olacak şeyBenimde hayvanlara karsi var en azindan sizin fobini sizi isirmiyo sonyna gel zipla
Metroya ya da uçağa binebiliyor musunuzAyyyyy bende asansore bınemıyorum hayatımda hıc bınmedım onınden gecerken bıle kalbıme agrılar grıyor bı kere deneyeyım dıye yeltendım aboooow kalbım o kadar hızlı atıyırdu kı nefes alamadım vazgectım aklım cıkıyor mecbur kalmaktan benı bubkonuda zorlamalarına tahammulum yok bu konu hakkında knusulması bıle benı delrtıyor ıcımden canavar cıkıyor
Metroya ya da uçağa binebiliyor musunuz
Panik atak va rmı ? Ben de terapi almaya başladım üç aydır var bende korkular , yaz tatilinde tekne de başladı nasıl kıyıya attılar beni bi ben bilirim bi allah tatilim de berbat geçit ilk defa , sende ne zamandır var korkularMetroya bı zamanlar nefesımı tutup bınıyrdum ama artık cesaret edemıyrum :) ucak mevzusu acılmaz, acılamaz, acılması teklıf dahı edıkemez :)
Panik atak va rmı ? Ben de terapi almaya başladım üç aydır var bende korkular , yaz tatilinde tekne de başladı nasıl kıyıya attılar beni bi ben bilirim bi allah tatilim de berbat geçit ilk defa , sende ne zamandır var korkular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?