MERDİVEN ALTI KÜRTAJ NEDİR

Onu hastaneye gitmeden bilemessin canım çıkar evet pozitif ama kimyasal gebelik olduğu ancak hastanede anlasilir
Kimyasal olsa 4-5 haftalıkken düşerdi, kanaması olurdu. Yani adet görürdü.

Onu hastaneye gitmeden bilemessin canım çıkar evet pozitif ama kimyasal gebelik olduğu ancak hastanede anlasilir
Kanama yaşardın olsaydı canım birine söylemen lazım özel polikilinikleri olan doktor bul onlar yardımcı olur gerekirse ailem bana bişey yapar lütfen gizli olsun de ablani yanında götür bazen sorun cikarmiyolar

Velime söylemek istemiyorum çok üzülecek ve başında yeterince sıkıntı var yaptığımdan çok pişmanım ve psikolojik olarakta berbat haldeyim veli iznim olmadan giremiyorum kimliğimde yaşım 17
Lütfen özel muayenehaneye git en azından Doktor olsun bunu yapacak kişi.

Kimyasal olma ihtimali ne peki iki aylık yada bi aylık bi hamileye göre hiçbir belirti yok bende stresten dolayı yaşadığım bi nefes var dediğinize göre birde adet gecikmem var
Nerde yasiyosan bize şöyle bizde bakalım bulmaya çalışalım internetten

Yaşadığın şehirde hastanede çalışmayan muayenehanesi olan bir jinekoloji uzmanına gitmeni öneririm. Kayıtlara geçmeden muayenehane ortamında işlemini yapabilir belki. Bir danış.
Ankarada yaşıyorum nereden bulabilirim

Veli izni gerekir derken ablan izin verse yeterli olmaz mı? İlla anne ya da babanın mı izin vermesi gerekir? Bunu bir sormanı öneririm.

Hormonlarının en aktif olduğu yaştasın, bundan sonra lütfen çok çok dikkatli ol. Bedeninle ilgilenen kişilere inanma.

Canım bak 10 haftaya kadar süren var git kan ver öğren bı baktır kaç haftalık ona göre acele et özelde 10 bin - 15 bin değişiyor ben düşük yaşıyordum diye özele gittim devlete guvenemedim 10 bin vermiştim genel anestezi ile ve çok araştırıp gittim çok temiz bir klinikti

Çok sağolun hepinize teşekkür ederim annem ablam gibi yanımda oldunuz size haber vereceğim mutlaka sonuçları
Allah'ım yardimcin olsun keşke elimden daha fazlası gelse lütfen iyi bı yerde ol olacaksan sana bişey olmasın ve bı daha dikkat et lütfen güvenme hiç bı

Allah'ım yardimcin olsun keşke elimden daha fazlası gelse lütfen iyi bı yerde ol olacaksan sana bişey olmasın ve bı daha dikkat et lütfen güvenme hiç bı erkege
Kürtaj sınırını geçmişse diye korkutuyor beni ya içim çok kötü oldu dert ettim şuan üzüldüm ya acaba geçse de yapar mi o attığın yer o daa var da Allah yardımcisi olsun kızın

Sen bir test daha yap belki bir umut negatif çıkar diyorum. bu testler yalancı pozitif vermiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…