- 14 Ocak 2025
- 60
- 68
- 3
- 28
Daha önce ertesi gün hapı hiç kullanmadım yan etkilerini bilmiyorum ama bu nefes nefese kalman içinde bulunduğun stresten kaynaklı da olabilir. Tek yapman gereken en yakın zamanda kan testi verip hatta kadın doğum doktoruna gidip muayene olman hamileysen 2 aylık bile olabilir 1 ay gecikti yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam. Yani ulstrasonla bile gözükür teste bile gerek kalmaz belli olurİlişkiye girdikten sonra yarım saat içinde ertesi gün hapı aldım onun geciktirmesi olduğunu söyledi ablamın doktoru sizce ondan dolayı bi regl gecikmesi olmuş olabilir mi ? Üç dört gündür midem yanıyor ve ağrıyor çok zor nefes alıyorum neredeyse hep nefes nefeseyim
Evet iki aylık bu muhtemelen. Kürtaj için de çok zamanı yok. Allahım sen koru.Daha önce ertesi gün hapı hiç kullanmadım yan etkilerini bilmiyorum ama bu nefes nefese kalman içinde bulunduğun stresten kaynaklı da olabilir. Tek yapman gereken en yakın zamanda kan testi verip hatta kadın doğum doktoruna gidip muayene olman hamileysen 2 aylık bile olabilir 1 ay gecikti yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam. Yani ulstrasonla bile gözükür teste bile gerek kalmaz belli olur
Kimyasal olma ihtimali ne peki iki aylık yada bi aylık bi hamileye göre hiçbir belirti yok bende stresten dolayı yaşadığım bi nefes var dediğinize göre birde adet gecikmem varDaha önce ertesi gün hapı hiç kullanmadım yan etkilerini bilmiyorum ama bu nefes nefese kalman içinde bulunduğun stresten kaynaklı da olabilir. Tek yapman gereken en yakın zamanda kan testi verip hatta kadın doğum doktoruna gidip muayene olman hamileysen 2 aylık bile olabilir 1 ay gecikti yazmışsın yanlış hatırlamıyorsam. Yani ulstrasonla bile gözükür teste bile gerek kalmaz belli olur
En son ne zaman adet oldun?Kimyasal olma ihtimali ne peki iki aylık yada bi aylık bi hamileye göre hiçbir belirti yok bende stresten dolayı yaşadığım bi nefes var dediğinize göre birde adet gecikmem var
Evet stres de adet gecikmesi yapar bitanem ama senin 2 testin de çift çizgi çıkmışKimyasal olma ihtimali ne peki iki aylık yada bi aylık bi hamileye göre hiçbir belirti yok bende stresten dolayı yaşadığım bi nefes var dediğinize göre birde adet gecikmem var
18 yaşında benden sonra bi başkasıyla olduğu için bıraktım 4 yıllık bi ilişkimiz vardı kendimi büyüdüm falan zannettimde girdim bu işe sanırım aşırı pişmanımMerdiven alti bir yere kesinlikle gitmeyin. Yaşınız 17 miş ailenize söylemekten baska care yok. Peki erkek kişisi kaç yaşında?
Test inşallah yaniliyodur kan vermeye git ablanla varsa annenle konuş 3 aydan sonra kürtaj zorKimyasal olma ihtimali ne peki iki aylık yada bi aylık bi hamileye göre hiçbir belirti yok bende stresten dolayı yaşadığım bi nefes var dediğinize göre birde adet gecikmem var
Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Kasımın son haftasındaEn son ne zaman adet oldun?
Oyyy canımsın bu erkeklere güven olmaz yapmışsın bı hata asla yargılamak bize düşmez ama annenle konusman lazım18 yaşında benden sonra bi başkasıyla olduğu için bıraktım 4 yıllık bi ilişkimiz vardı kendimi büyüdüm falan zannettimde girdim bu işe sanırım aşırı pişmanım
Kimyasal gebelik nasılsın oluyor abla? O yüzden pozitif çıkıyor olabilir miEvet stres de adet gecikmesi yapar bitanem ama senin 2 testin de çift çizgi çıkmış
Herkeste farklı ilerler ama ben üç hamilelik yaşadım üçünde de mide bulantısı olması olmadi ama üçünde de 3 aya kadar akşamları uykudan gözümü açamadım. Göğüslerim cok ağrıdi öyle böyle değil. Göğüs cevresi rengi cok koyulaşti. Kasik ağrısıda vardı.Kimyasal olma ihtimali ne peki iki aylık yada bi aylık bi hamileye göre hiçbir belirti yok bende stresten dolayı yaşadığım bi nefes var dediğinize göre birde adet gecikmem var
Annem hasta söylersem kalbinden kesin bi sıkıntısı olur diye korkuyorum özel doktorlarla görüşüp halletmeye çalışacağım ama kimyasal gebelik olma ihtimali az da olsa beni ayakta tutuyorOyyy canımsın bu erkeklere güven olmaz yapmışsın bı hata asla yargılamak bize düşmez ama annenle konusman lazım
E senden alacağını alıp gitmiş işte. Bundan sonra bir daha erkeklere güvenmemen gerektiğini anlamışsındır herhalde18 yaşında benden sonra bi başkasıyla olduğu için bıraktım 4 yıllık bi ilişkimiz vardı kendimi büyüdüm falan zannettimde girdim bu işe sanırım aşırı pişmanım
Onu hastaneye gitmeden bilemessin canım çıkar evet pozitif ama kimyasal gebelik olduğu ancak hastanede anlasilirKimyasal gebelik nasılsın oluyor abla? O yüzden pozitif çıkıyor olabilir mi
Bende bunu düşünmüştüm ama kimlikte 17 yas yazdığı icin adli vaka olarak bildirmek zorunda kalabilirlerYaşadığın şehirde hastanede çalışmayan muayenehanesi olan bir jinekoloji uzmanına gitmeni öneririm. Kayıtlara geçmeden muayenehane ortamında işlemini yapabilir belki. Bir danış.
Boşuna umutlanma kimyasal olsa 1-2 belki 3 hafta önce kanaman olurdu.Annem hasta söylersem kalbinden kesin bi sıkıntısı olur diye korkuyorum özel doktorlarla görüşüp halletmeye çalışacağım ama kimyasal gebelik olma ihtimali az da olsa beni ayakta tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?