• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERDİVEN ALTI KÜRTAJ NEDİR

Kuzum ben Ankara'da yaşıyorum, istersen sana yardımcı olabilirim. Hastane bakarız beraber gideriz gerekirse. Benim arkadaşım da istemediği gebeliğini bir hastanede sonlandirmisti ama o reşitti, bilmiyorum polise savcılığa intikal etmeden bu durumu nasıl çözeriz ama fazla bir vaktimiz de yok anladigim kadarıyla bir arastiralim buluruz inşallah bir yolunu

Kuzum ben Ankara'da yaşıyorum, istersen sana yardımcı olabilirim. Hastane bakarız beraber gideriz gerekirse. Benim arkadaşım da istemediği gebeliğini bir hastanede sonlandirmisti ama o reşitti, bilmiyorum polise savcılığa intikal etmeden bu durumu nasıl çözeriz ama fazla bir vaktimiz de yok anladigim kadarıyla bir arastiralim buluruz inşallah bir yolunu
Ayy ne iyisiniz 🙏🏻

Genelden özel klinikler kimlik falan sormuyor galiba bilmiyorum ama inşallah günü geçmemiştir hallolur 🥺

Yardıma muhtaç olan kandırılmış ve kullanılmış bir kız çocuğu var karşınızda. Her şeyle ne kadar da kolay dalga geçiyorsunuz böyle?
Sizin de çocuklarınız genç olacak, hatalar yapacak hiç bunlari düşünüp korkmuyor musunuz acaba çok merak ediyorum
Normalde böyle şeylerle dalga geçmem ama 18 yaşına gelmiş, ilişkiye girmeyi bildiğine göre korunmayı da bilmeli. Hele bu devirde tvler bangır bangır bağırırken, ortalıkta sokağa çöpe atılmış yenidoğan bebek haberlerini dikkate almadan ilişki yaşarsa ve baştan önlemini almazsa bu tepkiyi veririm. Kimsenin başına böyle birşey gelmesini istemem tabiki. Ama 18 yaşında teknolojinin çok ilerlediği bir çağda, buraya yazmayı bilen birinin merdiven altı yerlerin nasıl güvensiz olduğunu, tehlikeli olduğunu bilmesi gerekiyor. Ayrıca çocuk değil genç kız. Benim kaç kere dalga geçtiğimi gördünüz? Rabbim kimsenin başına vermesin.

Annesiyle ve ablasıyla bu durumu konuşmalı. Kürtaj için yer arıyor ama bu kürtaj sırasında herhangi bir komplikasyon yaşarsa, başına bir şey gelirse ne olacak? Merdiven altı bir yer olmasa bile başına her şey gelebilir. Belki alerjisi olacak, belki kanaması çok olacak bir sıkıntı yaşayacak. Başı daha fazla belaya girmeden ailesiyle konuşmalı.

çocuk reșit değil. yasal süreci de geçmiș olabilir. fiziki yardımda bulunmak isteyen arkadașlar lütfen dikkatli olsun.
duygusal yaklașımlarınızı anlıyorum. benim de iki kızım bir oğlum var. bu konu sinir uçlarıma dokunuyor. yazmamam gerereken șeyleri yazmamak için kendimi zor tutuyorum. fakaat.
konu sahibi çocuğum muhattabın kișiyle iletișime geçebilirsen geç maddi manevi bu durumu mudahil olmak zorunda durumu varsa tabii ablan refakatinde.
travmalarını sonra konușuruz.
özel bir klinikte kolaylıkla çözüm bulacağını varsayıyorum. yine ablan refakatinde.
bu konunun fake olmasını o kadar çok isterdim ki. ama değil.
kimlik bilgileri elbette sorulacak. reșit olmadığı takdirde prosedür nasıl ișler bilemiyorum. șu așamada çocuğun sağlıklı atlatması daha muhim. gelișimini bilmiyoruz. umarım bir komplikasyon olmadan atlatabilir.

Back