• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERDİVEN ALTI KÜRTAJ NEDİR

Çok sağolun hepinize teşekkür ederim annem ablam gibi yanımda oldunuz size haber vereceğim mutlaka sonuçları🥺🫶🏻
En doğrusu yine annenle paylaşman. Elbet belki ilk başta kendini kötü hisseder ama senin yanında olmak da ister annen. Annenin bunu bilmeye hakkı var ne olursa olsun.

Merdiven altı bir yere sakın gitme. Yumurtalıklarını, rahmini kesip biçip seni kısır bırakırlar Allah korusun. 10 haftayı geçmediyse devlet hastanesinde yaparlar zaten. Eğer reşit değilsen bununla yüzleşmek zorundasın ve ailene en kısa zamanda bildirmelisin. Evet zor olacaktır tahmin ediyorum hiçbir anne baba bunu soğukkanlılıkla karşılamayacaktır ama başka çaren yok kürtaj olmak istiyorsan.

Kürtaj sınırını geçmişse diye korkutuyor beni ya :( içim çok kötü oldu dert ettim şuan üzüldüm ya acaba geçse de yapar mi o attığın yer o daa var da Allah yardımcisi olsun kızın :(
Basım çatlıyor okudugumdan beri küçücük okulu dersi düşünmesi gereken yaşta hamilelikten kurtulma yolları arıyor Allah yardimcisi olsun 🥺

Ah kuzum..
Yasal kürtaj süresi 10 hafta. Ne olur vakit kaybetme, sakın sakın o merdiven altı diye tabir edilen yerlere de gitme. Ya canından olursun ya da çocuk sahibi olma şansını tamamen kaybedersin. Orada çalışanlar doktor bile değil, hasta bakıcılar doktormuş gibi davranıyor öyle yerlerde.
Annene, ablana artık kim varsa mutlaka ama mutlaka birilerine de söyle, hastaneye de yalnız gitme

Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Bir an önce git muyane ol ve aldir. Haberlerde doğurduğu bebeği çöpe attı diyen kişilerden olmaz sakin.

Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Bana özelden yazar misn.

Yaşadığın şehirde hastanede çalışmayan muayenehanesi olan bir jinekoloji uzmanına gitmeni öneririm. Kayıtlara geçmeden muayenehane ortamında işlemini yapabilir belki. Bir danış.
Bende bunu düşünmüştüm ama kimlikte 17 yas yazdığı icin adli vaka olarak bildirmek zorunda kalabilirler

Öyle miiii ben 18 deyince öyle sandım… o zaman zor.

Merdivenin altında yapıyorlar, elektrik süpürgesinin ucuna kauçuk pompa ucu takıp çekiyorlar. 😈😒🙄 bu mesajdan sonra umarım ban yemem 😀

Bu duruma getireni Allah bildiği gibi yapsın şerefsizi mutsuz mutsuz geziyorum herkes senin neyin var diyo 🥺🥺
Ya varya içim okadar kötü ki kız birkere bu hatayı yapmış evet ama birde düşünüyorum ya süreyi geçmişse nolcak şimdi ya birde maddiyat mevzusu var nebilim ya aşırı kötüyüm bende 🥺

Bu duruma getireni Allah bildiği gibi yapsın şerefsizi mutsuz mutsuz geziyorum herkes senin neyin var diyo 🥺🥺
Büyük ihtimallede ellayi aynı zaman içerisinde 2 defa kullandığı için etkisi gitmistir ki zaten kesin bir koruma yöntemi de değil onla çok çok fazla hamile kalan var ya 🥺

Büyük ihtimallede ellayi aynı zaman içerisinde 2 defa kullandığı için etkisi gitmistir ki zaten kesin bir koruma yöntemi de değil onla çok çok fazla hamile kalan var ya 🥺
Sanırım ya kullanmadım hiç bilmiyorum Allah'ın belası guluyodur şimdi geziyodur bu kız burda çözüm ariyor

Merdivenin altında yapıyorlar, elektrik süpürgesinin ucuna kauçuk pompa ucu takıp çekiyorlar. 😈😒🙄 bu mesajdan sonra umarım ban yemem 😀
Yardıma muhtaç olan kandırılmış ve kullanılmış bir kız çocuğu var karşınızda. Her şeyle ne kadar da kolay dalga geçiyorsunuz böyle?
Sizin de çocuklarınız genç olacak, hatalar yapacak hiç bunlari düşünüp korkmuyor musunuz acaba çok merak ediyorum

Back