- 16 Ağustos 2024
- 1.305
- 1.276
- 48
- 33
En doğrusu yine annenle paylaşman. Elbet belki ilk başta kendini kötü hisseder ama senin yanında olmak da ister annen. Annenin bunu bilmeye hakkı var ne olursa olsun.Çok sağolun hepinize teşekkür ederim annem ablam gibi yanımda oldunuz size haber vereceğim mutlaka sonuçları
Dikkat et lütfen kendiniÇok sağolun hepinize teşekkür ederim annem ablam gibi yanımda oldunuz size haber vereceğim mutlaka sonuçları
Basım çatlıyor okudugumdan beri küçücük okulu dersi düşünmesi gereken yaşta hamilelikten kurtulma yolları arıyor Allah yardimcisi olsunKürtaj sınırını geçmişse diye korkutuyor beni yaiçim çok kötü oldu dert ettim şuan üzüldüm ya acaba geçse de yapar mi o attığın yer o daa var da Allah yardımcisi olsun kızın
Beni de ya vallahi düşünmeden edemiyorumüf napcaz ya derdi sardı beni yeminle
Bir an önce git muyane ol ve aldir. Haberlerde doğurduğu bebeği çöpe attı diyen kişilerden olmaz sakin.Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Bana özelden yazar misn.Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
İnşallahİnşallah hamilelik yoktur bunlara gerek kalmaz
Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Yaşadığın şehirde hastanede çalışmayan muayenehanesi olan bir jinekoloji uzmanına gitmeni öneririm. Kayıtlara geçmeden muayenehane ortamında işlemini yapabilir belki. Bir danış.Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Bende bunu düşünmüştüm ama kimlikte 17 yas yazdığı icin adli vaka olarak bildirmek zorunda kalabilirler
Ankarada yaşıyorum nereden bulabilirim
Benim de ya kaç saattir düşünüyorum ya basım ağrıdı içim bi kötü hâlâüf napcaz ya derdi sardı beni yeminle
Merdivenin altında yapıyorlar, elektrik süpürgesinin ucuna kauçuk pompa ucu takıp çekiyorlar.Daha 18 yaşındayım 2 Tane test yaptım ikiside çift çizgi çıktı 1 aydır da regl olmadım merdiven altı vakumlu kürtaj denilen bi yöntem varmış sizce napmalıyım ve nasıl oluyor fiyat aralıkları neler
Bu duruma getireni Allah bildiği gibi yapsın şerefsizi mutsuz mutsuz geziyorum herkes senin neyin var diyoBenim de ya kaç saattir düşünüyorum ya basım ağrıdı içim bi kötü hâlâ
Ya varya içim okadar kötü ki kız birkere bu hatayı yapmış evet ama birde düşünüyorum ya süreyi geçmişse nolcak şimdi ya birde maddiyat mevzusu var nebilim ya aşırı kötüyüm bendeBu duruma getireni Allah bildiği gibi yapsın şerefsizi mutsuz mutsuz geziyorum herkes senin neyin var diyo
Büyük ihtimallede ellayi aynı zaman içerisinde 2 defa kullandığı için etkisi gitmistir ki zaten kesin bir koruma yöntemi de değil onla çok çok fazla hamile kalan var yaBu duruma getireni Allah bildiği gibi yapsın şerefsizi mutsuz mutsuz geziyorum herkes senin neyin var diyo
Evet ya inşallah zamanı geçmemistirYa varya içim okadar kötü ki kız birkere bu hatayı yapmış evet ama birde düşünüyorum ya süreyi geçmişse nolcak şimdi ya birde maddiyat mevzusu var nebilim ya aşırı kötüyüm bende
Sanırım ya kullanmadım hiç bilmiyorum Allah'ın belası guluyodur şimdi geziyodur bu kız burda çözüm ariyorBüyük ihtimallede ellayi aynı zaman içerisinde 2 defa kullandığı için etkisi gitmistir ki zaten kesin bir koruma yöntemi de değil onla çok çok fazla hamile kalan var ya
Yardıma muhtaç olan kandırılmış ve kullanılmış bir kız çocuğu var karşınızda. Her şeyle ne kadar da kolay dalga geçiyorsunuz böyle?Merdivenin altında yapıyorlar, elektrik süpürgesinin ucuna kauçuk pompa ucu takıp çekiyorlar.bu mesajdan sonra umarım ban yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?