- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
Öyle mi ablacım tamamdır o zamanCanım resimlerin gayet güzel görünüyor
Ama dediğin gibi ekleyince bir tık kalite düşüyor.Kadınlar kulübü yine iyi diğer sosyal ağlarda daha fena oluyor![]()
![KK22 :22: :22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi ablacım tamamdır o zamanCanım resimlerin gayet güzel görünüyor
Ama dediğin gibi ekleyince bir tık kalite düşüyor.Kadınlar kulübü yine iyi diğer sosyal ağlarda daha fena oluyor![]()
Beni davet etsene kız :) bugün yemeğim yok![]()
Çok çok sağ ol canım benim, öpüyorum seniDavete gerek varmı ablacım kapım hep açık her zaman gelebilirsiniz
![]()
Bizde seni öpüyoruz ablaÇok çok sağ ol canım benim, öpüyorum senibu arada sofranı, yemeklerini çok çok beğendim, ellerine emeğine sağlık
![]()
Teşekkür ederim canım keşke olsaEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor keşke tatlarına da bakabilsek![]()
Sen katilmiyormusun ?Ellerine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum :)
Teşekkürler canımBasarilar
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canım gel tatmaya da beklerimPatlıcan sevdiğim karnıyarık en bı sevdiğim görüntü sahane yemekler yorum bile yapmıyorum hepsi en sevdiğim
Ellerinize sağlık![]()
Ahh keşke nasıp olsada tatsa m Allah razı olsun sendenTeşekkürler canım
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canım gel tatmaya da beklerim![]()
Cümlemizden canım benim Allah hep güldürsünAhh keşke nasıp olsada tatsa m Allah razı olsun senden
.yalnız o smile ben nasıl koydum anlamadım sadece gülücük koydum saniyordum
Edit: ters gülücük üstteki gibi çıkıyormuş benim suçum yok hakim bey ( :
Katılmak isterdim ama 4 tarif zor geliyor zaten masa düzeninden de anlamıyorum sürekli sonuncu olmamdan anlaşıldığı üzereSen katilmiyormusun ?
Çok teşekkür ederim esesim asliii1 ben tanıdın dimiEllerine sağlık
Çok güzel menü
Başarılar dilerim
![]()
Bende katılırim da foto çekme zahmeti var kız pacandayken her anı foto almamin imkanı yok o uyuyorken anca evi toplayıp iki çeşit yapabiliyorum zatıKatılmak isterdim ama 4 tarif zor geliyor zaten masa düzeninden de anlamıyorum sürekli sonuncu olmamdan anlaşıldığı üzere![]()
Çok teşekkür ederim esesim asliii1 ben tanıdın dimi![]()
![]()
Bu nick değişimi benim şartelleri yaktı![]()