- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- Konu Sahibi gurtmingotam
Öyle mi ablacım tamamdır o zamanCanım resimlerin gayet güzel görünüyor
Ama dediğin gibi ekleyince bir tık kalite düşüyor.Kadınlar kulübü yine iyi diğer sosyal ağlarda daha fena oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi ablacım tamamdır o zamanCanım resimlerin gayet güzel görünüyor
Ama dediğin gibi ekleyince bir tık kalite düşüyor.Kadınlar kulübü yine iyi diğer sosyal ağlarda daha fena oluyor
Davete gerek varmı ablacım kapım hep açık her zaman gelebilirsinizBeni davet etsene kız :) bugün yemeğim yok
Çok çok sağ ol canım benim, öpüyorum seni bu arada sofranı, yemeklerini çok çok beğendim, ellerine emeğine sağlıkDavete gerek varmı ablacım kapım hep açık her zaman gelebilirsiniz
Bizde seni öpüyoruz abla çok teşekkür ederimÇok çok sağ ol canım benim, öpüyorum seni bu arada sofranı, yemeklerini çok çok beğendim, ellerine emeğine sağlık
Teşekkür ederim canım keşke olsaEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor keşke tatlarına da bakabilsek
Sen katilmiyormusun ?Ellerine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum :)
Teşekkürler canımBasarilar
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canım gel tatmaya da beklerimPatlıcan sevdiğim karnıyarık en bı sevdiğim görüntü sahane yemekler yorum bile yapmıyorum hepsi en sevdiğim
Ellerinize sağlık
Ahh keşke nasıp olsada tatsa m Allah razı olsun sendenTeşekkürler canım
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canım gel tatmaya da beklerim
Cümlemizden canım benim Allah hep güldürsünAhh keşke nasıp olsada tatsa m Allah razı olsun senden
.yalnız o smile ben nasıl koydum anlamadım sadece gülücük koydum saniyordum
Edit: ters gülücük üstteki gibi çıkıyormuş benim suçum yok hakim bey ( :
Katılmak isterdim ama 4 tarif zor geliyor zaten masa düzeninden de anlamıyorum sürekli sonuncu olmamdan anlaşıldığı üzereSen katilmiyormusun ?
Çok teşekkür ederim esesim asliii1 ben tanıdın dimiEllerine sağlık
Çok güzel menü
Başarılar dilerim
Bende katılırim da foto çekme zahmeti var kız pacandayken her anı foto almamin imkanı yok o uyuyorken anca evi toplayıp iki çeşit yapabiliyorum zatıKatılmak isterdim ama 4 tarif zor geliyor zaten masa düzeninden de anlamıyorum sürekli sonuncu olmamdan anlaşıldığı üzere
Çok teşekkür ederim esesim asliii1 ben tanıdın dimi
doğrudur vallaBu nick değişimi benim şartelleri yaktı