- 12 Ocak 2021
- 4.445
- 18.543
- 30
Evet güzel kullandıkça sevdim bende ama babası doğunca şey dedi Hiç Pera tipide yok ama koymasak mıBen de kız olursa Pera istiyordum. Çok güzel isim bence. ❤
Yani doktor erkek gibi ama birkaç haftaya kesin belli olur dedi. Erkektir diye düşünüyorum. İlk öğrendiğimde eşime gebelik haberi verirken sanırım erkek bu demiştim ben deEvet güzel kullandıkça sevdim bende ama babası doğunca şey dedi Hiç Pera tipide yok ama koymasak mıçevre nin değişik tepkileri oldu ama alıştı herkes senin erkek mi istiyordum diyince
Güzel isim eskimeyenlerden sağlıkla gelsin kız erkek aynı birşey değişmiyorYani doktor erkek gibi ama birkaç haftaya kesin belli olur dedi. Erkektir diye düşünüyorum. İlk öğrendiğimde eşime gebelik haberi verirken sanırım erkek bu demiştim ben deBarış ismini düşünüyoruz.
Mayıs'taki randevudan sonra netleşecek.
Bilmiyorum akrep mi olacak terazi mi?Güzel isim eskimeyenlerden sağlıkla gelsin kız erkek aynı birşey değişmiyorakrep burcu gelcek demek inşallah dağınık sevenlerden gelmez
Aaa evet akrebe yeni girmiş oluyor 25 i terazi olur kesin o kadar beklemesssBilmiyorum akrep mi olacak terazi mi?Eşim akrep ben teraziyim. Bakalım artık.
Leris koysan
Uraz çok güzel, çevrede leyla da oldugu için istemiyorum ama çok güzelOğluma Uraz istedim koyduk
Kızıma Leyla istiyordum babası Pera istedi onun gönlünü yaptık diğer arkadaşların yazdığı önerilerdeki çoğu isimler bencede güzel
Aman anlamdan kolay ne var sorana cennete düşen ilk falanca tanesi dersinYani düşünmedim değil,neticede kimse leris koymamıştır, farklı ve muhteşem amma anlamı yok
İsimlere bayıldım özellikle duru ve sedayaDuru,elçin,mercan,seda,eylül,Ceylin
Emir, Eray, karan bunlar güzel geliyor banada
Ay vallahi çok güldüm, dur düşüneyim neden olmasınAman anlamdan kolay ne var sorana cennete düşen ilk falanca tanesi dersin
Ya koptum gülmekten ve gerçekten bizde böyle bir enişte var adı da ÖzcanAma gercekten gobekli Kıvırcık saclı ve gozluklu canlanıyor benım gozumde de
Asel ve lina ben pek duymadım desem yeridir o yüzden seçmiştimÖzcan ve serkanı hiç beğenmedim. Sinan, Ali, emre güzel. Hakan, mahir, selim benim beğendiğim isimler.
Asel ve Linada çok fazla konuldu bence. Aman aman güzel isimlerde degil.
Bu ozcanlar ahYa koptum gülmekten ve gerçekten bizde böyle bir enişte var adı da Özcan
Asel lina ve alin+ayaz kuzey guney rüzgar poyrazAsel ve lina ben pek duymadım desem yeridir o yüzden seçmiştimhakan ali emre isimlerini bende beğeniyorum
TeşekkürlerAaaa çok sevindim hayırlı olsunsağlıkla gelsin
Sedaya mı bayıldınİsimlere bayıldım özellikle duru ve sedaya
İnanırmısın rüzgar ve poyraz çok fazla varAsel lina ve alin+ayaz kuzey guney rüzgar poyraz
Cok bunlar
Dedenin felan koymam ya, uzun isimler onlar ayrıca çokta demodededenin, ninenin ismi tabii ki
aslı koyun bence mükemmel bir isim 28 senedir kullanıyorum bir yamuğunu görmedim
ben erkek olursa kayra veya destan istiyorum (esim remzi diyor dedesinin adıymış)
kız olursa hiçbir fikrim yok
Kulağa hoş gelirSedaya mı bayıldınneden?