Mercimeğime isim arıyorum 🥰

Baslik mercimek olunca benim aklima yemek gelmesi 😂 off diyet offf 😂

Sinan cok guzel isim bence. Deren, gozde, melis, melissa da benim beğendiğim isimler :) gozde de turkce karakter var diye ben olsam koymazdim cunku biz hic planimiz yokken yurtdisina tasindik, hayatin ne gosterecegi belli olmuyor :) saglikla kucaginiza alin
Çok tatlısınız ☺️ teşekkürler 🥰🥰🥰

Öncelikle Allah kolay doğum versin sağ salim bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.
Listedeki kız isimlerinden bir tek Asel(bal demek sanırım ) bir o güzel geldi o da diğerlerinin içinden en beğendiğimi seçtiğim için🫣
Erkek isimleri no. Hele özcan 🫠
Aselin anlamını bilmiyorum açıkcası kulağa hoş geliyor diye seçtim, özcan ismi gözümden çıktı 😂

Kız- Beyza
Erkek-Çağatay
🫠

Kız için : Güneş, Esila, Gökçe, Begüm, Berra, Ece, Defne
Erkek için : Mert, Çağan, Alibatu, Kayra, Kemal, Bartu, Emin Ali
Esila da çok güzel unutmuşum yazmayı, ece defne de beğendiklerim arasında, erkek olarak, mert ailede olduğu için istemiyorum onun dışınca kayra harika görünüyor 🥰🥰🥰

Eveeeeet, cinsiyet belli değil ama çok heyecanlı olduğum için şimdiden isim bakıyorum. ☺️🥳

Erkek veya kız isim önerilerinize açığım vee
Benim yazacağım isimleri de oylamanızı istiyorum, koyardım veya koymazdım diye..

👇👇👇👇
Kız için: Deren, gözde, melisa veya melis, lina, asel

Erkek için: Serkan ali, sinan, emre, özcan

Yorumlarınızı bekliyorum 🥰🥰🥰
Kız için Gözde ve Melisa diğerlerine göre daha güzel. Erkek isimlerini beğenmedim.

Bizim erkek olacak büyük ihtimalle, Barış ismini düşünüyoruz fikrimiz değişmezse. 🤗

Özcan ve serkanı hiç beğenmedim. Sinan, Ali, emre güzel. Hakan, mahir, selim benim beğendiğim isimler.
Asel ve Linada çok fazla konuldu bence. Aman aman güzel isimlerde degil.

Duru,elçin,mercan,seda,eylül,Ceylin

Emir, Eray, karan bunlar güzel geliyor banada😁🥰

X