- 6 Mart 2024
- 9.286
- 7.887
- 28
şaka yaptim zatenDedenin felan koymam ya, uzun isimler onlar ayrıca çokta demode
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka yaptim zatenDedenin felan koymam ya, uzun isimler onlar ayrıca çokta demode
Ya öykü de çok hoşVenüs Öykü diyorum.
Aklıma yeğenim geldi, berrak koymak istemişler, eniştemde hiç berrak gibi durmuyor demişti doğduğu günEvet güzel kullandıkça sevdim bende ama babası doğunca şey dedi Hiç Pera tipide yok ama koymasak mı çevre nin değişik tepkileri oldu ama alıştı herkes senin erkek mi istiyordum diyince
Ayy desene ya senin ya da babasının burcunu alacak ne güzel yaaBilmiyorum akrep mi olacak terazi mi? Eşim akrep ben teraziyim. Bakalım artık.
Ben Eylül ismini çok severim kızım olunca koyarım dedim ama oğlum oldu . Son zamanlarda favorım tabiki mihri. 2-3 gün önce rüyamda kız çocuğu doğurmuştum adını Defne konuştum üçü arasında kararsızım.Eveeeeet, cinsiyet belli değil ama çok heyecanlı olduğum için şimdiden isim bakıyorum.
Erkek veya kız isim önerilerinize açığım vee
Benim yazacağım isimleri de oylamanızı istiyorum, koyardım veya koymazdım diye..
Kız için: Deren, gözde, melisa veya melis, lina, asel
Erkek için: Serkan ali, sinan, emre, özcan
Yorumlarınızı bekliyorum
Umay bizim de Allah nasip ederse ikincisi kız olursa koyacağımız isim. Di. İkinci çocuk da Ece gibi olursa riskini alamam artıkAsel, Lina, Hira, Hifa gibi artık herkesin koyduğu bana oldukça uydurma gelen isimleri bir türlü sevemiyorum. Çok iğreti ve kimliksiz geliyor.
Kız için Mine, Gökçe, Zeynep, Damla, Günce, Umay gibi isimler güzel.
Erkek için Hakan, Yağız, Bora, Barış, Ulaş benim beğendiğim isimler.
Hayır ama Venüs muhakkak olmalı başında kskdkdkYa öykü de çok hoş
Nesi varmış kızın kurban olsunlar onaEvet güzel kullandıkça sevdim bende ama babası doğunca şey dedi Hiç Pera tipide yok ama koymasak mı çevre nin değişik tepkileri oldu ama alıştı herkes senin erkek mi istiyordum diyince
Hayırlısı olsun benim soyum arap ama adım türk, bizimkiler isim koarken arap kökenli veya türk kökenli olsun diye değil beğendiklerinden koymuş, ayrıca arap olsun türk olsunne fark eder, TC yazıyor kimliğimizde kimse türklüğümüzü sorgulamasın 7 kuşak böyle buTabii herkesin kendi fikri ama ben de hamileyim ve kendi adım Arap kökenli olsa da çocuğuma Arap kökenli isim koymak istemiyorum. Neticede Türküz . Asel ismi çevremde o kadar var ki ben naçizane isimden iyice soğudum. Kız olursa kesinlikle Umay, anlamı da Türk mitolojisinde bereket ve doğurganlık tanrıçası, çocukların ve yavru hayvanların koruyucusu. Erkek olursa çok çekincede kaldık bir türlü netleşemiyoruz, umarım kızımız olur
Ece favorim ama çevrede olmayan isim istiyorum diğer iki isimde harikaEşimin tek kriteri Türkçe isim olmasıydı, biz Ece koyduk. İkinci olsa idi Umay koyacaktık. Gökçe ismini de çok beğeniyorum ben.
Üçüde güzel isim, defne beğendiklerimin arasında mihri yanlış değilsem ay demekti o da farkli hoş bir isimBen Eylül ismini çok severim kızım olunca koyarım dedim ama oğlum oldu . Son zamanlarda favorım tabiki mihri. 2-3 gün önce rüyamda kız çocuğu doğurmuştum adını Defne konuştum üçü arasında kararsızım.
Yanlış anlamayın lütfen, ayrımcılık yapmak için yazmadım bunları. Benim kişisel görüşüm bu şekilde, benim adım da dönemin en popüler Arap kökenli isimlerinden. Eminim bizimkiler ne anlama geldiğini bile çok sorgulamamıştırlar .Hayırlısı olsun benim soyum arap ama adım türk, bizimkiler isim koarken arap kökenli veya türk kökenli olsun diye değil beğendiklerinden koymuş, ayrıca arap olsun türk olsunne fark eder, TC yazıyor kimliğimizde kimse türklüğümüzü sorgulamasın 7 kuşak böyle bu
Yok yanlış anlamam ben sadece benim özellikle türk/arap ismi baktığımı söyleyemiyeceğim, istediğim güzel, anlamlı ee birazda havalı bir isim olmasıYanlış anlamayın lütfen, ayrımcılık yapmak için yazmadım bunları. Benim kişisel görüşüm bu şekilde, benim adım da dönemin en popüler Arap kökenli isimlerinden. Eminim bizimkiler ne anlama geldiğini bile çok sorgulamamıştırlar .
Mihr güneş demek. Ama darılmayın Mihri ismi çok köylü vibe veriyor bana sanki böyle satı, döne, döndü gibi bir isim, sanki köydeki ebemin ismi gibi. Neyse öneride bulunayım:
Farkli bir tercihAy kiz icin lina, asel, lila, arya asiri baydi ya. Ayse fatma koyarim daha iyi.
Erkek: Ali, Omer, Ruzgar, Ege (kız da olur)
Kiz: Zehra, Müjgan, Mavi, Leyla
Eşinizle sevdiğiniz ilk gittiğiniz bi semt, şarkınızda geçen bi kelime gibi gibi ( bunlar tamamen farazi) ilişkinize dair referans isimler de çok güzel oluyor bence herhangi bi isim koymaktansa. Yakın atkadaşımın anne babası hep yazlık bahçelerindeki çağla ağacının altında otururlarmış tanıştıkları sene kızın adını çağla koymuşlar. Romantik bence. Böyle hikayeli isimleri çok seviyorum.