Hiç darılır mıyım, mihri ben de koymam da anlamı güzel diye dedim, zsten yanlış biliyormuşumMihr güneş demek. Ama darılmayın Mihri ismi çok köylü vibe veriyor banasanki böyle satı, döne, döndü gibi bir isim, sanki köydeki ebemin ismi gibi. Neyse öneride bulunayım:
erkek: ulaş
kız: hilal, dolunay
Hımm erkekte çınar, kaan ve ayazı, kızlarda ise cemre ve bilge hariç ( var cevrede) hepsini beğendimnotluğuma yazayım,
Bazı isimleri sırf fikir diye yazdım, kararsızım çünkü, bu yüzden sizlere danışmak istiyorumSağlıkla gelsin inşallah güzel bir isim koyarsınız.Bide aklıma şey geldi özcan demişsiniz ya hiç hoş değil iyi ki çıkardınız. Benim arkadaşım Özberk koymuştu hoş bence. İlter Kerem var birde.
Oğlan sarışın olunca onuda öyle bekledi herhalde kız versiyonunuNesi varmış kızın kurban olsunlar ona
Erkeklerde var demekki bu cinslikAklıma yeğenim geldi, berrak koymak istemişler, eniştemde hiç berrak gibi durmuyor demişti doğduğu gün
Ben sana bir Pera göndersem aklın şaşar.Oğlan sarışın olunca onuda öyle bekledi herhalde kız versiyonunu
Hüsniye PeraBen sana bir Pera göndersem aklın şaşar.
deren ismi bana derin, seren,beren isimlerinin varyasyonu-azıcık kişiliksiz geliyor.Eveeeeet, cinsiyet belli değil ama çok heyecanlı olduğum için şimdiden isim bakıyorum.
Erkek veya kız isim önerilerinize açığım vee
Benim yazacağım isimleri de oylamanızı istiyorum, koyardım veya koymazdım diye..
Kız için: Deren, gözde, melisa veya melis, lina, asel
Erkek için: Serkan ali, sinan, emre, özcan
Yorumlarınızı bekliyorum
İsimlere uydurmasyon dediğiniz için birazdan kötü kalpli ve mutsuz ilan edilebilirsiniz.Lina ve Asel son dönemin çok uydurmasyon isimleri. 10 yıl sonranın pişmanlığı bence
Benim tarafımdan edilmez netice de fikirlerinizi sordum herşeye açığımİsimlere uydurmasyon dediğiniz için birazdan kötü kalpli ve mutsuz ilan edilebilirsiniz.
Deren bana güzel geliyordu açıkçası, taaaa ki yorumunuzu okuyana kadarderen ismi bana derin, seren,beren isimlerinin varyasyonu-azıcık kişiliksiz geliyor.
Gözde fena değil
Melis çok güzel Melisa'dan daha hoş.
Lina ve Asel son dönemin çok uydurmasyon isimleri. 10 yıl sonranın pişmanlığı bence
Erkek isimlerinden Ali, Sinan ve Emre güzel, Özcan köfteci adı gibi
Yok sizi kast etmedim. Bebek isimleriyle ilgili konularda aktif olan bir iki üye var, görürse çemkirirler yine.Benim tarafımdan edilmez netice de fikirlerinizi sordum herşeye açığım
kötü isim değil güzel isim Deren ama Derin, Seren, Beren, Zeren fazla kopya isimler bence. LinçlenmeyeceksemDeren bana güzel geliyordu açıkçası, taaaa ki yorumunuzu okuyana kadar
Yorumunuzdan sonra çok banel geldikötü isim değil güzel isim Deren ama Derin, Seren, Beren, Zeren fazla kopya isimler bence. Linçlenmeyeceksem
Zeynepte güzel hiç aklıma gelmediSenin yazdıklarından seçecek olursam melisa ve emre
Emre benim en sevdiğim isimlerden ama erkek ismi olarak Eren,Alper bunları da çok seviyorum
Eşimin eski sevgilisinin adı olmasaydı bende zeynep koymak istiyordum kızımın ismini
bunlardan hiçbiri benim tercih edeceğim isimler değil.Eveeeeet, cinsiyet belli değil ama çok heyecanlı olduğum için şimdiden isim bakıyorum.
Erkek veya kız isim önerilerinize açığım vee
Benim yazacağım isimleri de oylamanızı istiyorum, koyardım veya koymazdım diye..
Kız için: Deren, gözde, melisa veya melis, lina, asel
Erkek için: Serkan ali, sinan, emre, özcan
Yorumlarınızı bekliyorum