M
malatya__44
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mercanayse
arcinsu uzatma bence sonra barışmak daha zor o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammmmm bi geldim baktım ki kimsecikler yok kıs ben geldim die mi kaçtınıs.....:sinifsinif:
berbat hissediyorum kendimi....geçen ay tam yumurtlama günümde hastalandım....bir daha ki ay dedim ve bu ay gerçektwen çokk çalışıyodum.....:kedi: :kedi: :kedi: ama tam bu gün tekrar adet oldum ve yarın benim yumurtlama günümdü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa of ffffffffffffffffffffff bu doktor mahfetti................ mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
beni önceden 7-8 ayda bir di belki ama böyle ayda 2 kere olmuyodum yaaaaaaaa delircem ben napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kıslar ben napıcam şimdiiiiiii
sexi girl:uhm: ne poh var bende ben bi anlasam
kk ya giren sapığıda yapışığıda yılışığıda bulaşığıda beni buluyo
piyango hep bana vuruyo :1shok:
ne talihsiz başım varmış sırnaşık şey
hikmeti neki acaba bunların bana bulaşmasının CADIARZU
var var bu iştede bir hayır var :roflol: :roflol:
canım bence sen öfke anında sinirlerine hakim olamadığın için böyle düşünüyosun
burnunu sürtmezde seni almaya gelmezse işler dahada büyürse nolacak
hem sen niye ablandasın annen baban yokmu cnm onların yanına gitsene ablanı ne karıştırıyon
selam canımherkese selamlar
anammmmm bi geldim baktım ki kimsecikler yok kıs ben geldim die mi kaçtınıs.....:sinifsinif:
berbat hissediyorum kendimi....geçen ay tam yumurtlama günümde hastalandım....bir daha ki ay dedim ve bu ay gerçektwen çokk çalışıyodum.....:kedi: :kedi: :kedi: ama tam bu gün tekrar adet oldum ve yarın benim yumurtlama günümdü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa of ffffffffffffffffffffff bu doktor mahfetti................ mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
beni önceden 7-8 ayda bir di belki ama böyle ayda 2 kere olmuyodum yaaaaaaaa delircem ben napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben kıslar ben napıcam şimdiiiiiii
slm beryalcim nasılsın nası gidiyo
iyiyim canım sen nasılsın
bebiş nasıl?
selam kizlar nasilsiniz allahim oruclarinizi kabul etsin
mrb canım sen nasılsınALLAHIM bu mübarek ayda herkesin dualarını kabul etsin.hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın...:Saruboceq:
oyy yerim ben onuiyiyim canım çok şükür cimcimemde çok iyi ALLAHA şükür...vakit geçiriyoruz işte..
selam kizlar nasilsiniz allahim oruclarinizi kabul etsin
oyyy Allahım canım sıkılıyor niyekine yaaa vildan bu layd meselesi ne anlamadım gitti sabahtan beri bi muhabbet dönüyor ama ben anlamadım yaaaaaaaaa
selamlar beryal süpriz mucize ve vildan
iyi akşamlar kızlar...
anamın bi lafı var bana hep der, padişah şaşırınca eski defterleri kurcalarmış..Vildanın ki o hesap..sırnaşık şey
beryalcim verdin gazı sabahtan beri çamaşırların başında kaldım sırtlarım ağrıdan ölüyom.Daha yarılayamadım bile anam hiçte sandığım kadar kolay olmuycak..:1shok:
selam ablam Şenizoyyy Allahım canım sıkılıyor niyekine yaaa vildan bu layd meselesi ne anlamadım gitti sabahtan beri bi muhabbet dönüyor ama ben anlamadım yaaaaaaaaa
selam cnm naber Şenizselamlar beryal süpriz mucize ve vildan
hihihihihiiiiigüzel lafmışiyi akşamlar kızlar...
anamın bi lafı var bana hep der, padişah şaşırınca eski defterleri kurcalarmış..Vildanın ki o hesap..sırnaşık şey
beryalcim verdin gazı sabahtan beri çamaşırların başında kaldım sırtlarım ağrıdan ölüyom.Daha yarılayamadım bile anam hiçte sandığım kadar kolay olmuycak..:1shok:
hımmmmm tamam ama ben yine anlamadım neyse basmışlardır yine vildanın damarına oda :jeyyar::jeyyar:Çok üzgünüm çoook