Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

slm kızlarr bi merhaba demek için girdim sizi özledim ama çıkıyorum şimdi
görüşürzzz allaha emanet olun

marbleyden ınsallah guzel haberlerle gelır bıze MERBLEYYYYY ICIN HAYDıN HALAYA:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi:

canım ben iki yıllık muhasebe bölümü bitirdim açık öğretimden devam ettim dördüncü sınıftayım şimdi bütünlemede iki derside verrisem alahın izniyle bi diploma daha alıcam hayırlsının nasip etsin güzel rabbim

inşallah canım bende başlamayı düşünüyorum nezamandır açık öğretime ama nasip olmuyo bebek sorununun üstüne onu katmayım diyorum :emir_bebek: :emir_bebek:

marbleyden ınsallah guzel haberlerle gelır bıze MERBLEYYYYY ICIN HAYDİN HALAYA:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

kıslar sonra görüşürüz birazcık dışarın çıkım kuaföre gidim sitresten kendimi saldım.

ben geeeeeeel diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım ya daha haber yok.off sankı belirti olmayınca hamile değilim sanıyorum bize dua et canım hamilelerin duası daha cabuk kaabul olur bu ay hamile kalım ya bu bayramım güzel geçsin mutlu huzurlu geçsin mafoldumben mafoldumben

hayııırrrr sen de en kısa zamanda o mutlu haberi alacaksın..belki de bir kaç gün içinde..inşallah canım..ama Allah'tan her zaman hayırlısını dile..
inşallah herşey gönlüne göre olur..
dualarım sizlerle..

selam kıslar marbleyden haber varmı ya merak ettim

olcayelis uzun zamandır denk gelemedik nasılsın canım

burciniiimmm nasdılsın şekerim bebişler iyi inşallah

benbilirim vede cmrm kıslarrr nasılsınızzzzzzzzzz

iiim canım sen nasılsın.....bir jhaftadır giremiyorum arkadaşımtaşındıda ona yardım ediyordum ....ne var ne yok topikte hamiş haberi varmı hiç a.s. :nazar:a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

gelir gelmezzzz repledımmmmm herkesııııııııııııııııııııııııı
nasılsınızzz of yürüdüm dus almam lazım evı toplamam iftara hazırlnamam lazımmm ama üşenıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nedne kimse konusmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

iyiyiz canım biraz uyuycaz şimdi akşam iftara davetliyiz..

merhaba ben geldim.sonucu aldım malesef.gene negatif:KK43:

kalp kalbe karsıymıs bende ne yaptın diye bakmaya geldim hayırlısı canım peki neden idrar testinde cıkyo dr bişe demiyolarmı offffff ben cıldıracam yabenneyaptımki

nedne kimse konusmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

slm canım sıkındıdan patlıcam sım dı bırıne catıcam ısde az kaldı sabır sabır allahım
kusura bakma canım ya

yok canım önce test yaptırayım sonra sonuca göre doktora gidecektim.ama gerek kalmadı.

X